Komunikasi karo Supplier? Supplier
Justina Ms. Justina
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier

Dongguan Yalan Packing Materials Co., Ltd.

Plastik Plastik Rega Murah - pabrikan, pabrik, supplier saka China

(Total 24 Produk kanggo Plastik Plastik Rega Murah)

  • Rega murah sing paling apik kanggo plastik plastik ijo

    Rega murah sing paling apik kanggo plastik plastik ijo

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 316 tons/month

    • Certificate: SGS/ISO/ ROHS

    Rega murah sing paling apik kanggo plastik plastik ijo Tali poliester yaiku bahan kemasan ramah lingkungan kanthi gaya anyar sing ngganti tali baja lan tali PP,. 1. Tali plastik duwe warna sing padhang, bobote entheng, kemampuan adesif sing apik, kekuwatan tarik kuwat, plastik plastik Rega murah lan tingkat lenturan...

    Hubungi Saiki

  • Pabrik tali plastik plastik transparan warna transparan

    Pabrik tali plastik plastik transparan warna transparan

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 316 tons/month

    • Certificate: SGS/ISO/ ROHS

    Pabrik tali plastik plastik transparan warna transparan Pembungkusan Yalan bisa miturut kebutuhan pelanggan kanggo nggawe gulung tali palet khusus lan dicithak, nawakake luwih saka 10 warna lan 20 ukuran biasa sing beda kanggo milih, ing pasar Eropa lan AS, klien kaya desain kemasan sing gampang lan warna tali band...

    Hubungi Saiki

  • Gulungan film biru film plastik gaya anyar

    Gulungan film biru film plastik gaya anyar

    • Brand: Junxing

    • Packaging: Carton

    • Kemampuan Supply: 400 tons/months

    • Certificate: SGS/ISO/ ROHS

    Film film plastik gaya biru biru anyar Film reguler diwarnai cocog kanggo ngemas palet lan nyedhiyakake keamanan tambahan. Sampeyan duwe kaluwihan sifat tegangan sing apik, kekuatan mundur sing kuwat, transparansi dhuwur, kekuatan luh sing dhuwur lan film film adesif.Stretch uga cocog kanggo mbedakake antarane...

    Hubungi Saiki

  • lan ketik tape pacitan vinyl plastik

    lan ketik tape pacitan vinyl plastik

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 30 millions square meters/month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    lan ketik tape pacitan vinyl plastik Spesifikasi pita pembungkus plastik kanthi "lebar × panjang ketebalan", "amba", jembaré pita, umume ditulis ing mm utawa cm, umume ≥ 10mm. Ing awal 80 taun kepungkur, pita vinyl spesifikasi umum yaiku: 72mm, 60mm, 50mm, 30mm lan sapiturute. Saiki, e jinis tape...

    Hubungi Saiki

  • Film regangan tangan 500mm * 20micron kanggo bungkus palet

    Film regangan tangan 500mm * 20micron kanggo bungkus palet

    • Brand: Junxing

    • Packaging: Carton

    • Kemampuan Supply: 400 tons/months

    • Certificate: SGS/ISO/ ROHS

    Film regangan tangan 500mm * 20micron kanggo bungkus palet Pambuka Film Babagan 1. Kanthi transparansi sing dhuwur, ora ana discolorasi, self-adhesive sing apik, rasio penundaan sing apik, sifat-sifat tensile sing apik, 1 meter bisa digunakake nalika nggunakake 3-5 meter. 2. Ora beracun, tahan luh, anti-tusukan, suhu...

    Hubungi Saiki

  • Pabrik plastik plastik kemasan plastik warna putih

    Pabrik plastik plastik kemasan plastik warna putih

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 316 tons/month

    • Certificate: SGS/ISO/ ROHS

    Pabrik plastik plastik kemasan plastik warna putih Pembungkusan Yalan bisa miturut kebutuhan pelanggan kanggo nggawe gulung tali palet khusus lan dicithak, nawakake luwih saka 10 warna lan 20 ukuran biasa sing beda kanggo milih, ing pasar Eropa lan AS, klien kaya desain kemasan sing gampang lan warna tali band palet,...

    Hubungi Saiki

  • Pabrik plastik plastik kemasan plastik warna ijo

    Pabrik plastik plastik kemasan plastik warna ijo

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 316 tons/month

    • Certificate: SGS/ISO/ ROHS

    Pabrik plastik plastik kemasan plastik warna ijo Pembungkusan Yalan bisa miturut kebutuhan pelanggan kanggo nggawe gulung tali palet khusus lan dicithak, nawakake luwih saka 10 warna lan 20 ukuran biasa sing beda kanggo milih, ing pasar Eropa lan AS, klien kaya desain kemasan sing gampang lan warna tali band palet,...

    Hubungi Saiki

  • Film film plastik gaya biru biru anyar

    Film film plastik gaya biru biru anyar

    • Brand: Junxing

    • Packaging: Carton

    • Kemampuan Supply: 400 tons/months

    • Certificate: SGS/ISO/ ROHS

    Film film plastik gaya biru biru anyar Film reguler diwarnai cocog kanggo ngemas palet lan nyedhiyakake keamanan tambahan. Sampeyan duwe kaluwihan sifat tegangan sing apik, kekuatan mundur sing kuwat, transparansi dhuwur, kekuatan luh sing dhuwur lan film film adesif.Stretch uga cocog kanggo mbedakake antarane...

    Hubungi Saiki

  • Pabrik plastik plastik bunder ungu warna

    Pabrik plastik plastik bunder ungu warna

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 316 tons/month

    • Certificate: SGS/ISO/ ROHS

    Pabrik plastik plastik bunder ungu warna Pembungkusan Yalan bisa miturut kebutuhan pelanggan kanggo nggawe gulung tali palet khusus lan dicithak, nawakake luwih saka 10 warna lan 20 ukuran biasa sing beda kanggo milih, ing pasar Eropa lan AS, klien kaya desain kemasan sing gampang lan warna tali band palet, plastik...

    Hubungi Saiki

  • Film bungkus plastik 450mm plastik bungkus

    Film bungkus plastik 450mm plastik bungkus

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 400 tons/months

    • Min. Pesenan: 2 Ton

    Film bungkus plastik 450mm plastik bungkus M Panganggo pesawat Bahan dhasar kanggo produksi film YALAN stretch yaiku Exxonmobil lan Petrochemical Industries Co, Ltd .Gunakake Exxonmobil LDPE lan LLEPE lan liya-liyane, sing nduwe tesil, kesan lan pukulan resistace sing luar biasa. P roduct

    Hubungi Saiki

  • Mbundelake plastik pembungkus bunder plastik sing warni

    Mbundelake plastik pembungkus bunder plastik sing warni

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 400 tons/months

    • Certificate: SGS/ISO/ ROHS

    Mbundelake plastik pembungkus bunder plastik sing warni Film bundling bantalan meh kabeh ing omah utawa papan kerja, bungkus plastik sing obah ora adhesives kaya utawa sudhut sing cetha kaya tape utawa strapping. Sanajan minangka gulung cilik, nanging bungkus plastik sing obah minangka solusi gedhe kanggo urip saben...

    Hubungi Saiki

  • Lebokake prabot plastik kanggo rok

    Lebokake prabot plastik kanggo rok

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 400 tons/months

    • Min. Pesenan: 2 Ton

    Lebokake prabot plastik kanggo rok bungkus plastik perabot minangka generasi anyar manca sing nembe ngembangake perabot bungkus pra-regangan ijo. Mbungkus bungkus yaiku nggunakake proses pra-regangan anyar, supaya ibu lancip tipis asli, lan kekuatan tegangan fisik lan polyolefin film meksa dhasar padha. M Panganggo...

    Hubungi Saiki

  • Lebokake perabot plastik

    Lebokake perabot plastik

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 400 tons/months

    • Min. Pesenan: 2 Ton

    Lebokake perabot plastik bungkus plastik perabot minangka generasi anyar manca sing nembe ngembangake perabot bungkus pra-regangan ijo. Mbungkus bungkus yaiku nggunakake proses pra-regangan anyar, supaya ibu lancip tipis asli, lan kekuatan tegangan fisik lan polyolefin film meksa dhasar padha. M Panganggo pesawat...

    Hubungi Saiki

  • Film bungkus plastik bungkus plastik

    Film bungkus plastik bungkus plastik

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 400 tons/months

    • Certificate: SGS/ISO/ ROHS

    Film bungkus plastik bungkus plastik Plastik bungkus pengiriman yaiku non-adesif, kelet kanggo awake dhewe, dudu saka obyek. Aman kanggo nempel ing lumahing kothak sajrone panyimpenan lan transit. Plap Shipping plastik uga cocok kanggo nggambar meja, perabot utawa lemari file sing ditutup ing transit tanpa nutul. Wrap...

    Hubungi Saiki

  • Film mbungkus plastik bunder sing obah

    Film mbungkus plastik bunder sing obah

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 400 tons/months

    • Certificate: SGS/ISO/ ROHS

    Film mbungkus plastik bunder sing obah Film bundling bantalan meh kabeh ing omah utawa papan kerja, bungkus plastik sing obah ora adhesives kaya utawa sudhut sing cetha kaya tape utawa strapping. Sanajan minangka gulung cilik, nanging bungkus plastik sing obah minangka solusi gedhe kanggo urip saben dinane. Lebokake...

    Hubungi Saiki

  • Pabrik plastik tali belang warna biru PP warna biru

    Pabrik plastik tali belang warna biru PP warna biru

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 316 tons/month

    • Certificate: SGS/ISO/ ROHS

    Pabrik plastik tali belang warna biru PP warna biru Pembungkusan Yalan bisa miturut kebutuhan pelanggan kanggo nggawe gulung tali palet khusus lan dicithak, nawakake luwih saka 10 warna lan 20 ukuran biasa sing beda kanggo milih, ing pasar Eropa lan AS, klien kaya desain kemasan sing gampang lan warna tali band palet,...

    Hubungi Saiki

  • Pabrik plastik plastik bel Strip warna ireng

    Pabrik plastik plastik bel Strip warna ireng

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 316 tons/month

    • Certificate: SGS/ISO/ ROHS

    Pabrik plastik plastik bel Strip warna ireng Pembungkusan Yalan bisa miturut kebutuhan pelanggan kanggo nggawe gulung tali palet khusus lan dicithak, nawakake luwih saka 10 warna lan 20 ukuran biasa sing beda kanggo milih, ing pasar Eropa lan AS, klien kaya desain kemasan sing gampang lan warna tali band palet,...

    Hubungi Saiki

  • Gulungan pita pita plastik nganggo tangan

    Gulungan pita pita plastik nganggo tangan

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 316 tons/month

    • Certificate: SGS/ISO/ ROHS

    Gulungan pita pita plastik nganggo tangan Gulung banding plastik populer digunakake kanggo tujuan kemasan, wong nggunakake gulungan strapping tangan nganggo alat manual, nduweni daya tahan dhuwur, resistensi kimia, ketebalan seragam, kekuwatan dhuwur. Gulung strapping mesin utamane digunakake kanggo mesin packing...

    Hubungi Saiki

  • Plastik band PP kanggo conto strapping sing bakal ditawakake

    Plastik band PP kanggo conto strapping sing bakal ditawakake

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 316 tons/month

    • Certificate: SGS/ISO/ ROHS

    Plastik band PP kanggo conto strapping sing bakal ditawakake Tali polypropylene kanthi gelar ilmiah prawan dawane, yaiku jinis plastik.pp sing paling umum yaiku strapping bahan utama yaiku resin kelas polipropilena, amarga plastikitas sing apik, kekuatan tegangan kuwat, resistensi lentur, bobot entheng, gampang...

    Hubungi Saiki

  • PP tali nganggo tali plastik kuning

    PP tali nganggo tali plastik kuning

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 316 tons/month

    • Certificate: SGS/ISO/ ROHS

    PP tali nganggo tali plastik kuning Kanggo tali tali tali plastik nganggo tali plastik kuning , bisa nggawe luwih saka 10 warna, nanging tali nganggo tali plastik kuning minangka warna sing paling populer ing pasar. Tali bundle plastik Wis lumebu lan permukaan sing apik kanggo milih, uga miturut kabutuhan customer...

    Hubungi Saiki

  • Mbusak Plastik Lenganating PE Regangan Plastik Plastik Tangan

    Mbusak Plastik Lenganating PE Regangan Plastik Plastik Tangan

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 400 tons/months

    • Min. Pesenan: 2 Ton

    Mbusak Plastik Lenganating PE Regangan Plastik Plastik Tangan Rega bungkus palet gumantung saka kualitas lan service.the Film Stretch sing kuwat duwe kualitas minyak wangi lan penembusan sing apik, bisa nulungi para pelanggan supaya nggawe sarat pengiriman . Spesifikasi luwih saka ngisor 25 film micron: Item Thichness...

    Hubungi Saiki

  • Tali plastik plastik tenacity dhuwur

    Tali plastik plastik tenacity dhuwur

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 316 tons/month

    • Certificate: SGS/ISO/ ROHS

    Tali plastik plastik tenacity dhuwur Pet straping band plastik Pet PET ditondoi kanthi kekuatan tegangan lan konsistensi banget. Karakteristik sing paling penting kanggo metode strap sing aman lan dipercaya. Ora kaya strapping digawe saka baja, PET strapping duwe elongation sing dhuwur banget, bisa nyerep kejutan lan...

    Hubungi Saiki

  • Mbungkus awet plastik tali pp sing dibungkus

    Mbungkus awet plastik tali pp sing dibungkus

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 316 tons/month

    • Certificate: SGS/ISO/ ROHS

    Mbungkus awet plastik tali pp sing dibungkus Saiki, kita nggawe gulungan banding pallet lan Tangan Pp Berkualitas Tinggi kanthi nggunakake 100% bahan mentah prawan, bahan impor lan bahan biasa bisa High Tensile Virgin Pp Strapping, sing jembaré saka 4 mm nganti 25 mm, lan ketebalan saka 0,4 mm nganti 2,0 mm. Sabuk...

    Hubungi Saiki

  • Kain warna murah pita dikiataken

    Kain warna murah pita dikiataken

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 30 millions square meters/month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Kain warna murah pita dikiataken Pita kemasan kain sing dikuatake kanthi warna murah digawe ing dasar film BOPP lan sawise corona voltase dhuwur, permukaan kasebut dilapisi lan dilapisi lem banjur dipisah dadi gulung cilik, yaiku saben dina nggunakake parecl tape.Ia bisa. bungkus barang rampung sing apik banget ing...

    Hubungi Saiki

  • Video
  • Film regangan tangan 500mm * 20micron kanggo bungkus palet
  • Film bungkus plastik bungkus plastik
  • PP tali nganggo tali plastik kuning
  • Tali plastik plastik tenacity dhuwur
  • Mbungkus awet plastik tali pp sing dibungkus

KIRIM US MESSAGE

We didn't put all products on website. If you can't find the product you're looking for, please contact us for more information.

Dhaptar Produk sing gegandhengan