Komunikasi karo Supplier? Supplier
Justina Ms. Justina
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier

Dongguan Yalan Packing Materials Co., Ltd.

Plastik Plastik Rega Murah - pabrikan, pabrik, supplier saka China

(Total 24 Produk kanggo Plastik Plastik Rega Murah)

  • Rega murah sing paling apik kanggo plastik plastik ijo

    Rega murah sing paling apik kanggo plastik plastik ijo

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 316 tons/month

    • Certificate: SGS/ISO/ ROHS

    Rega murah sing paling apik kanggo plastik plastik ijo Tali poliester yaiku bahan kemasan ramah lingkungan kanthi gaya anyar sing ngganti tali baja lan tali PP,. 1. Tali plastik duwe warna sing padhang, bobote entheng, kemampuan adesif sing apik, kekuwatan tarik kuwat, plastik plastik Rega murah lan tingkat lenturan...

    Hubungi Saiki

  • Bungkus Peregangan Okaque Ireng PE warna

    Bungkus Peregangan Okaque Ireng PE warna

    • Brand: Junxing

    • Packaging: Karton

    • Kemampuan Supply: 400 tons/months

    • Certificate: SGS/ISO/ ROHS

    Bungkus Peregangan Okaque Ireng PE warna Produk Wrap Black Opaque Stretch Wrap kanthi manual dibungkus ing palet lan bundel, lan bisa digunakake nganggo utawa tanpa dispenser genggeman. Buruh nyekel gulungan kertas lan ngubengi kantong kertas kanggo mbungkus kertas bungkus kasebut. Bungkus regangan (uga diarani...

    Hubungi Saiki

  • Bungkus plastik tugas abot kanggo obah

    Bungkus plastik tugas abot kanggo obah

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 400 tons/months

    • Min. Pesenan: 2 Ton

    Bungkus plastik tugas abot kanggo mindhah kabeh aplikasi sampeyan Bungkus plastik sing abot kanggo obah duwe karakteristik bobot entheng, kateguhan sing apik lan resistensi tusukan sing kuat. Apa kemasan kolektif produk utawa pengepakan papan mesin kargo, bisa nyegah kelembapan, bledug lan nyuda tenaga kerja,...

    Hubungi Saiki

  • Tali Kemasan Polipropilena Pita Tali Plastik

    Tali Kemasan Polipropilena Pita Tali Plastik

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 316 tons/month

    • Certificate: SGS/ISO/ ROHS

    Tali Kemasan Polipropilena Pita Tali Plastik Tali Plastik digawe saka plastik entheng. Tali Kemasan Polipropilena digunakake kanggo ngamanake barang menyang palet utawa barang sing dibungkus kanggo transportasi. Iki minangka jinis Plastik Strap Band sing paling umum lan paling irit. Werna kasebut nduweni macem-macem...

    Hubungi Saiki

  • Bungkus Nyusut Plastik LLPDE Kanggo Pallet

    Bungkus Nyusut Plastik LLPDE Kanggo Pallet

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 400 tons/months

    • Min. Pesenan: 2 Ton

    Bungkus Nyusut Plastik LLPDE Kanggo Pallet kanggo kabeh aplikasi sampeyan Bungkus panyusutan kemasan transparan, kuwat kanggo palet digunakake kanggo mbungkus siji produk utawa kothak dadi bungkus kanggo nguatake barang-barang sing abot ing palet lan nyegah barang saka lebu, kerusakan mekanik, pencurian, lsp. Bungkus...

    Hubungi Saiki

  • Custom printing murah pengepakan putih tape pengepakan

    Custom printing murah pengepakan putih tape pengepakan

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 30 millions square meters/month

    • Certificate: SGS/ISO/ ROHS

    Custom printing murah pengepakan putih tape pengepakan Sangat awet-nyedhiyakake tenaga clamping sing apik banget kanggo kemasan lan transportasi sing abot, lan pita pengepit putih sing gampang digunakake ora bakal retak utawa suwek sajrone aplikasi. Pita pengepakan putih multi-guna sing padhang ireng iki cocog banget...

    Hubungi Saiki

  • Pita Tali Plastik Polyester Tugas abot

    Pita Tali Plastik Polyester Tugas abot

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 316 tons/month

    • Certificate: SGS/ISO/ ROHS

    Pita Tali Plastik Polyester Tugas abot Tali plastik poliester plastik sing diproduksi dening Yalanpack umume digunakake kanggo tali lan palletizing barang, kayata bata lan kayu. Ing pirang-pirang kasus, pita strap poliester plastik bisa ngganti tali baja tradisional, saéngga bisa ningkatake kualitas kemasan. Iki...

    Hubungi Saiki

  • Sabuk Plastik PP Strapping Kanggo Paket

    Sabuk Plastik PP Strapping Kanggo Paket

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 316 tons/month

    • Certificate: SGS/ISO/ ROHS

    Sabuk Plastik PP Strapping Kanggo Paket 1. Sabuk Plastik Kanggo Pengepakan (straping PP) digawe saka PE lan PP lumantar ekstrusi lan peregangan. 2. Sabuk duwe elastisitas alus, kemampuan pemulihan sing apik, kekuatan sing apik, tahan banyu lan tahan korosi kimia. Bisa digunakake ing strapping manual lan mesin. 3....

    Hubungi Saiki

  • Sampel Plastik Sampel Gratis Pp Strapping Band

    Sampel Plastik Sampel Gratis Pp Strapping Band

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 316 tons/month

    • Certificate: SGS/ISO/ ROHS

    Sampel Plastik Sampel Gratis Pp Strapping Band Pita strap Pp digawe saka plastik entheng lan digunakake kanggo ngamanake barang menyang palet utawa barang bundel kanggo transportasi. Iki minangka jinis pita pengikat pp sing paling umum lan paling irit. Nduweni macem-macem warna, macem-macem jembaré, kekandelan lan...

    Hubungi Saiki

  • Tape Pengiriman Plastik Plastik

    Tape Pengiriman Plastik Plastik

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 30 millions square meters/month

    • Certificate: ISO/SGS

    Tape Pengiriman Plastik Plastik Tape Pengiriman Plastik kanthi jelas duwe jas kedap sing konsisten kanggo kaset laut. Kanthi kualitas premium, tape bungkus cukup sithik kanggo pengepakan, panyimpenan, lan pengiriman , kanggo nggunakake macem-macem tujuan, cocog kanggo omah, komersial, industri, obah, pengiriman,...

    Hubungi Saiki

  • Film bungkus palet plastik nyusut

    Film bungkus palet plastik nyusut

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 400 tons/months

    • Certificate: SGS/ISO/ ROHS

    Film bungkus palet plastik nyusut M Panganggo pesawat Bahan dhasar kanggo produksi Film YALAN Pallet Stretch yaiku Exxonmobil lan Petrochemical Industries Co, Ltd.Gunakake Exxonmobil LDPE lan LLEPE dll, sing nduwe tesil, pengaruh lan properti resistensi sing apik banget. S

    Hubungi Saiki

  • Film Pambungkus Plastik

    Film Pambungkus Plastik

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 400 tons/months

    • Certificate: SGS/ISO/ ROHS

    Film Pambungkus Plastik Penawaran pembungkusan Yalan OEM / ODM saka Kiriman Pambungkus kanggo para pelanggan, bisa miturut kabutuhan klien kanggo ngasilake warna, ukuran beda, beda nganggo film babagan tujuan, nduwe kelas nggunakake mesin otomatis, kelas mesin otomatis nganggo, kelas manual nggunakake. Bungkus Plastik...

    Hubungi Saiki

  • Paket plastik nganggo polipropilena

    Paket plastik nganggo polipropilena

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 316 tons/month

    • Certificate: SGS/ISO/ ROHS

    Tali plastik polipropilena Tali polipropilena keganggu karo bahan anyar, bahan impor, bahan biasa. Tali plastik duwe daya tarik sing kuat. digunakake kanggo mesin otomatis lan semi-otomatis lan dienggo manual. Ambane tali tali pp yaiku 5 nganti 19mm, kekandelan yaiku 0,45-1.3mm,, kekuwatan tensile 40 nganti 300kg....

    Hubungi Saiki

  • Pita plastik strapping band plastik

    Pita plastik strapping band plastik

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 316 tons/month

    • Certificate: SGS/ISO/ ROHS

    Paket ngemas PP Tali PP cocog kanggo bahan bangunan, panganan, sandhangan, dolanan, hadiah, perabotan, pabrik lan kemasan industri liyane. Gulungan tali PP duwe luwih saka 10 warna, abang, ijo, kuning, biru, ungu, ireng lsp. Nganggo bahan anyar, bahan sing diimpor, bahan biasa nggawe strapping plastik, nduweni daya...

    Hubungi Saiki

  • Tangan & Mesin Gunakake Warna Film Peregangan

    Tangan & Mesin Gunakake Warna Film Peregangan

    • Brand: Junxing

    • Packaging: Karton

    • Kemampuan Supply: 400 tons/months

    • Certificate: SGS/ISO/ ROHS

    Werna Film Peregangan Werna film regangan minangka cara sing paling apik kanggo mbedakake siji produk liyane lan bisa gampang ngontrol inventaris. Yalanpack nawakake luwih akeh jinis Film Colour Stretch. Werna gambar film mbantu kita kanthi cepet ngenali palet kasebut. Kita uga nyedhiyakake film babagan keamanan ireng...

    Hubungi Saiki

  • Plastik Packing Strip Kanggo Pallet

    Plastik Packing Strip Kanggo Pallet

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 316 tons/month

    • Certificate: SGS/ISO/ ROHS

    Plastik Packing Strip Kanggo Pallet Strip kemasan plastik kanggo palet bisa ditali kanthi cepet lan tanpa masalah ing peralatan manual utawa mesin semi-otomatis utawa otomatis kanthi kecepatan tinggi. The p lastic packing Strip kanggo pallet bisa kasambung dening logam utawa fasteners plastik utawa dening welding...

    Hubungi Saiki

  • Kemasan 120 gauge bungkus regangan hood

    Kemasan 120 gauge bungkus regangan hood

    • Brand: Junxing

    • Packaging: Karton

    • Kemampuan Supply: 400 tons/months

    • Certificate: SGS/ISO/ ROHS

    120 bungkus regangan gauge Bungkus pengukur 120 gauge mbantu kita kanthi cepet ngenali palet. Kita uga nyedhiyakake film babagan keamanan ireng buram 23 micron sing bakal nyegah barang sampeyan diidentifikasi yen wis migunani utawa sensitif ing palet sampeyan. Werna ing kertu warna Pantone sing bisa digawe....

    Hubungi Saiki

  • sabuk tali plastik dicithak plastik

    sabuk tali plastik dicithak plastik

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 316 tons/month

    • Certificate: SGS/ISO/ ROHS

    Tali kemasan plastik plastik sabuk warna Jeneng ilmiah polypropylene tali PP tingkat perawan, kalebu jinis plastik sing luwih umum. Kothak PP sing ngemot bahan utama yaiku resin kelas polipropilena disikat, amarga plastisitas sing kuat, kekuatan tarik sing kuat, resistensi mlengkung, bobot entheng, gampang digunakake,...

    Hubungi Saiki

  • Tali kemasan plastik plastik sabuk warna

    Tali kemasan plastik plastik sabuk warna

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 316 tons/month

    • Certificate: SGS/ISO/ ROHS

    Tali kemasan plastik plastik sabuk warna Jeneng ilmiah polypropylene tali PP tingkat perawan, kalebu jinis plastik sing luwih umum. Kothak PP sing ngemot bahan utama yaiku resin kelas disikat polipropilena, amarga plastisitas sing kuat, kekuatan tarik sing kuat, resistensi lentur, bobot entheng, gampang digunakake,...

    Hubungi Saiki

  • Bungkus film plastik bungkus plastik

    Bungkus film plastik bungkus plastik

    • Brand: Junxing

    • Packaging: Carton

    • Kemampuan Supply: 400 tons/months

    • Certificate: SGS/ISO/ ROHS

    Packing Wrap Bungkus panyusutan sing dicekel tangan mbantu kita kanthi cepet ngenali palet kasebut. Werna ing kertu warna Pantone sing bisa digawe. Kita uga nyedhiyakake bungkus keamanan ireng buram lan pamindhahan sing bakal nyegah barang sampeyan diidentifikasi yen wis migunani utawa sensitif ing palet. Spesifikasi:...

    Hubungi Saiki

  • Lebokake bunder plastik kanggo obah

    Lebokake bunder plastik kanggo obah

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 400 tons/months

    • Min. Pesenan: 2 Ton

    Mbusak bungkus plastik kanggo mindhah kabeh aplikasi sampeyan film regangan tangan bisa digunakake ing pirang-pirang aplikasi bungkus sing kompleks. Film kasebut nempel dhewe sawise wis dienggo beban. Yen sampeyan kudu mbungkus barang ing wektu iki utawa sampeyan ora duwe mesin bungkus, banjur gulung tangan film dadi...

    Hubungi Saiki

  • Mbusak bungkus plastik kanggo obah

    Mbusak bungkus plastik kanggo obah

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 400 tons/months

    • Min. Pesenan: 2 Ton

    Mbusak bungkus plastik kanggo mindhah kabeh aplikasi sampeyan film regangan tangan bisa digunakake ing pirang-pirang aplikasi bungkus sing kompleks. Film kasebut nempel dhewe sawise wis dienggo beban. Yen sampeyan kudu mbungkus barang ing wektu iki utawa sampeyan ora duwe mesin bungkus, banjur gulung tangan film dadi...

    Hubungi Saiki

  • Mbungkus plastik plastik balap

    Mbungkus plastik plastik balap

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 400 tons/months

    • Min. Pesenan: 2 Ton

    Film Lebokake film kanggo kabeh aplikasi film regangan tangan bisa digunakake ing pirang-pirang aplikasi bungkus sing kompleks. Film kasebut nempel dhewe sawise wis dienggo beban. Yen sampeyan kudu mbungkus barang ing wektu iki utawa sampeyan ora duwe mesin bungkus, banjur gulung tangan film dadi pilihan sing paling...

    Hubungi Saiki

  • Lebokake plastik kanggo perabotan

    Lebokake plastik kanggo perabotan

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 400 tons/months

    • Min. Pesenan: 2 Ton

    Lebokake plastik kanggo perabot kanggo kabeh aplikasi sampeyan film regangan tangan bisa digunakake ing pirang-pirang aplikasi bungkus sing kompleks. Film kasebut nempel dhewe sawise wis dienggo beban. Yen sampeyan kudu mbungkus barang ing wektu iki utawa sampeyan ora duwe mesin bungkus, banjur gulung tangan film dadi...

    Hubungi Saiki

  • Video
  • Film bungkus palet plastik nyusut

KIRIM US MESSAGE

We didn't put all products on website. If you can't find the product you're looking for, please contact us for more information.

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Babagan awake dhewe

Nakoni, nyelidiki