Komunikasi karo Supplier? Supplier
Justina Ms. Justina
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier

Dongguan Yalan Packing Materials Co., Ltd.

Paket Tukang Kayu - pabrikan, pabrik, supplier saka China

(Total 17 Produk kanggo Paket Tukang Kayu)

  • Paket gulung gulungan pita permen karet

    Paket gulung gulungan pita permen karet

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 30 millions square meters/month

    • Certificate: ISO/SGS

    Paket gulung gulungan pita permen karet Pita kirim kanthi kekandelan suwe saya apik ing pirang-pirang permukaan, bisa tahan kabeh suhu sing dhuwur lan suhu sing sithik, saben rol pita pelekat bakal duwe adhesiveness lan kesepakatan kanggo tugas sing tahan lama. Gulungan pita gum ora bakal ngeculake, ora bakal gampang...

    Hubungi Saiki

  • Paket pelekat blok anti banyu anyar

    Paket pelekat blok anti banyu anyar

    Tape Packing Pack Water sing Diaktifake Bening Dijual NAMA PRODUK: Tape Packing Pack Water sing Diaktifake Bening Dijual CIRI: Adhesion lan properti sing apik

    Hubungi Saiki

  • Balut Film Packaging LLDPE lancip kanggo Balung Kayu

    Balut Film Packaging LLDPE lancip kanggo Balung Kayu

    • Brand: Junxing

    • Packaging: Carton

    • Kemampuan Supply: 400 tons/months

    • Certificate: SGS/ISO/ ROHS

    Balut Film Packaging LLDPE lancip kanggo Balung Kayu Film cast yaiku pilihan saben dinten kanggo ngatasi aplikasi palletizing lan unitisasi. Pelepasan sepi mbantu nyuda gangguan gudang nanging kejelasan banget mbantu para pekerja kanthi cepet ngenalake persediaan. Film cast nyedhiyakake cling rong sisi sing ngidini...

    Hubungi Saiki

  • Tutup Paket Warna Berbasis Banyu Acrylic

    Tutup Paket Warna Berbasis Banyu Acrylic

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 30 millions square meters/month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Tutup Paket Warna Berbasis Banyu Acrylic Pita kemasan kain sing dikuatake kanthi warna murah digawe ing dasar film BOPP lan sawise corona voltase dhuwur, permukaan kasebut dilapisi lan dilapisi lem banjur dipisah dadi gulung cilik, yaiku saben dina nggunakake parecl tape.Ia bisa. bungkus barang rampung sing apik...

    Hubungi Saiki

  • Tape Paket BOPP Custom Printed Kanthi LOGO

    Tape Paket BOPP Custom Printed Kanthi LOGO

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 30 millions square meters/month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Kaset pengiriman paket karton khusus sing dicithak Kaset pengiriman paket karton khusus sing dicithak khusus tahan kuat, tahan dhuwur lan anti banyu sing apik. dhukungan, jembarake dawa, dawa, kekandelan lan warna kanggo cocog karo kabutuhan. Akeh perusahaan sing bakal njaluk kita ngatur macem-macem merek. Bisa nggawa...

    Hubungi Saiki

  • Kekuwatan Copot Nyatap Paket Diri kanthi Dhuwur

    Kekuwatan Copot Nyatap Paket Diri kanthi Dhuwur

    Kekuwatan Copot Nyatap Paket Diri kanthi Dhuwur NAMA PRODUK: Tape Paket Pelekat Nyelancet Kualitas Paling Apik

    Hubungi Saiki

  • Tape Paket Pelekat Nyelancet Kualitas Paling Apik

    Tape Paket Pelekat Nyelancet Kualitas Paling Apik

    Tape Paket Pelekat Nyelancet Kualitas Paling Apik NAMA PRODUK: Tape Paket Pelekat Nyelancet Kualitas Paling Apik

    Hubungi Saiki

  • Balut Film Packaging LLDPE lancip kanggo Balung Kayu

    Balut Film Packaging LLDPE lancip kanggo Balung Kayu

    • Brand: Junxing

    • Packaging: CARTON

    • Kemampuan Supply: 400 tons/months

    • Certificate: SGS/ISO/ ROHS

    Balut Film Packaging LLDPE lancip kanggo Balung Kayu Materi: PE Dianggo: Film Packaging, Agriculture, Gift Gift, Industry, Glass Protection Film Jinis Processing: Casting Transparan: Transparan Fitur: Bukti

    Hubungi Saiki

  • Tandha Paket Kertas Tanduran Tinggi Pratelan Tinggi

    Tandha Paket Kertas Tanduran Tinggi Pratelan Tinggi

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 30 millions square meters/month

    • Certificate: SGS/ISO/ ROHS

    Tandha Paket Kertas Tanduran Tinggi Pratelan Tinggi Grosir Tofing Paket Custom Grosir Tinggi Tape kanthi lumahing lancar, hi kekuwatan adhem lan warna suwene ngelingake segel aman ing ranté pasokan. Pita karton sing dicetak bisa ngilangi langsung lan ora ana sisa. Pita sealing cetak utamane digunakake ing segel,...

    Hubungi Saiki

  • Paket Pengedap Carton Berkualitas Tinggi Tipe BOPP

    Paket Pengedap Carton Berkualitas Tinggi Tipe BOPP

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 30 millions square meters/month

    • Certificate: ISO/SGS

    Paket Pengedap Carton Berkualitas Tinggi Tipe BOPP BOPP yaiku film polipropilena (BOPP) sing dilapisi biaxially kanthi lapisan adhesive adhedhasar banyu lan kaset adesif digawe saka adesif kualitas sing unggul, sing menehi kekuatan lan adhesion sing dhuwur kanggo disegel karton supaya bisa nggawe bukti pilfer....

    Hubungi Saiki

  • Tape desain paket transfer panas desain Grosir khusus

    Tape desain paket transfer panas desain Grosir khusus

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 30 millions square meters/month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Tape desain paket transfer panas desain Grosir khusus Grosir tape transfer pack panas panas desain, tahan dhuwur lan anti banyu sing apik. dhukungan, jembarake dawa, dawa, kekandelan lan warna kanggo cocog karo kabutuhan. Bisa nggawa macem-macem solusi kemasan standar sing komprehensif kanggo kabeh pabrik naleni lan...

    Hubungi Saiki

  • Bopp Opp Paket Pelekat Akrilik

    Bopp Opp Paket Pelekat Akrilik

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 30 millions square meters/month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Bopp Opp Paket Pelekat Akrilik Paket Pelekat Plop Plop Opp Tipe iki duwe macem-macem ambane, dawa, kekandelan lan warna sing cocog karo syarat sampeyan , ora ana gelembung ing permukaan lan ora bising kanggo nutupe karton kasebut. Pita kita bisa persis kanggo nyukupi kabutuhan kanthi kualitas sing luwih dhuwur lan...

    Hubungi Saiki

  • paket leher plastik pelekat

    paket leher plastik pelekat

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 30 millions square meters/month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Paket sealing plastik plastik adesif Ing tape sealing tape sing paling umum digunakake yaiku transparan utawa beige, saben warna bisa nggawe 4000-5000 kothak persegi. Cara pengenal pita sing apik lan ala: lengket apik, permukaan pita adesif lancar tanpa kedutan, anti-ketegangan lan kekarepan apik. Perusahaan kemasan...

    Hubungi Saiki

  • Mbusak plastik paket bungkusan pengiriman

    Mbusak plastik paket bungkusan pengiriman

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 30 millions square meters/month

    • Certificate: ISO/SGS

    Mbusak plastik paket bungkusan pengiriman Tape Pengiriman Plastik kanthi jelas duwe jas kedap sing konsisten kanggo kaset laut. Kanthi kualitas premium, tape bungkus cukup sithik kanggo pengepakan, panyimpenan, lan pengiriman , kanggo nggunakake macem-macem tujuan, cocog kanggo omah, komersial, industri, obah,...

    Hubungi Saiki

  • Plet packing kayu kelet dhewe

    Plet packing kayu kelet dhewe

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 30 millions square meters/month

    • Certificate: SGS/ISO/ ROHS

    Plet packing kayu kelet dhewe Apa sampeyan pengin pita adesif awake dhewe kanthi kualitas khusus, awet, kuwat? Yen ya, goleki kene! Pita kayu mandiri awake dhewe dikuatake, bobote entheng sajrone mindhah, panyimpenan, pengiriman lan pengepakan. Ayo nganggo luwih saka 7 macem-macem warna kanggo milih, bisa miturut...

    Hubungi Saiki

  • Tukang Kraf Kertas Kerajinan Kertas Gumantung

    Tukang Kraf Kertas Kerajinan Kertas Gumantung

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 30 millions square meters/month

    • Certificate: SGS/ISO/ ROHS

    Tukang Kraf Kertas Kerajinan Kertas Gumantung Panganggone Kraft Tape gumedhi banget macem-macem, kanggo paket, segel karton, dasi barang cilik, ngumpulake kertas sing kasebar, tandha, dikiatake liyane. Kertas kertas Kraft 100% lingkungan lan bisa didaur ulang. Pita kertas kerajinan kanthi pelekat sing diaktifake...

    Hubungi Saiki

  • Paket plastik nganggo polipropilena

    Paket plastik nganggo polipropilena

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 316 tons/month

    • Certificate: SGS/ISO/ ROHS

    Tali plastik polipropilena Tali polipropilena keganggu karo bahan anyar, bahan impor, bahan biasa. Tali plastik duwe daya tarik sing kuat. digunakake kanggo mesin otomatis lan semi-otomatis lan dienggo manual. Ambane tali tali pp yaiku 5 nganti 19mm, kekandelan yaiku 0,45-1.3mm,, kekuwatan tensile 40 nganti 300kg....

    Hubungi Saiki

  • Video
  • Balut Film Packaging LLDPE lancip kanggo Balung Kayu
  • Balut Film Packaging LLDPE lancip kanggo Balung Kayu
  • Tandha Paket Kertas Tanduran Tinggi Pratelan Tinggi
  • Paket Pengedap Carton Berkualitas Tinggi Tipe BOPP
  • paket leher plastik pelekat

KIRIM US MESSAGE

We didn't put all products on website. If you can't find the product you're looking for, please contact us for more information.

Related Products List