Komunikasi karo Supplier? Supplier
Justina Ms. Justina
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier

Dongguan Yalan Packing Materials Co., Ltd.

How To Test - pabrikan, pabrik, supplier saka China

(Total 24 Produk kanggo How To Test)

  • Kothak karton Acrylic sing kuwat Nyegel tape Opp packing

    Kothak karton Acrylic sing kuwat Nyegel tape Opp packing

    Kothak karton Acrylic sing kuwat Nyegel tape Opp packing NAMA PRODUK: Kothak karton Acrylic sing kuwat Nyegel tape Opp packing

    Hubungi Saiki

  • Tape Paket BOPP Custom Printed Kanthi LOGO

    Tape Paket BOPP Custom Printed Kanthi LOGO

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 30 millions square meters/month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Kaset pengiriman paket karton khusus sing dicithak Kaset pengiriman paket karton khusus sing dicithak khusus tahan kuat, tahan dhuwur lan anti banyu sing apik. dhukungan, jembarake dawa, dawa, kekandelan lan warna kanggo cocog karo kabutuhan. Akeh perusahaan sing bakal njaluk kita ngatur macem-macem merek. Bisa nggawa...

    Hubungi Saiki

  • Film pallet lan film karton LLDPE sing warni

    Film pallet lan film karton LLDPE sing warni

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 400 tons/months

    • Certificate: SGS/ISO/ ROHS

    Film pallet lan film karton LLDPE sing warni Fitur & Kaluwihan > Film LLdpe minangka panggunaan produk film kanggo industri Kanthi kekuwatan tegangan, elongasi, adesif dhewe, lan transparansi dhuwur; anti-tusukan, kekuatan dhuwur lan kinerja dhuwur, > Nyedhiyakake pangayoman utama kanggo produk kasebut ,...

    Hubungi Saiki

  • Pita Sealing Carton Nyegel Anyar Nyithak Tipe Printed Khusus

    Pita Sealing Carton Nyegel Anyar Nyithak Tipe Printed Khusus

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 30 millions square meters/month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Pita Sealing Carton Nyegel Anyar Nyithak Tipe Printed Khusus Pita iki nduweni resistensi sing kuat, resistensi sing dhuwur lan adesif sing apik, bisa ndhukung nyithak logo sampeyan ing tape lan lebar, dawa, kekandelan lan warna kanggo cocog karo kabutuhan sampeyan. Bisa nggawa macem-macem solusi kemasan standar sing...

    Hubungi Saiki

  • Plastik band PP kanggo conto strapping sing bakal ditawakake

    Plastik band PP kanggo conto strapping sing bakal ditawakake

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 316 tons/month

    • Certificate: SGS/ISO/ ROHS

    Plastik band PP kanggo conto strapping sing bakal ditawakake Tali polypropylene kanthi gelar ilmiah prawan dawane, yaiku jinis plastik.pp sing paling umum yaiku strapping bahan utama yaiku resin kelas polipropilena, amarga plastikitas sing apik, kekuatan tegangan kuwat, resistensi lentur, bobot entheng, gampang...

    Hubungi Saiki

  • Mbusak tape packing kanggo karton packing

    Mbusak tape packing kanggo karton packing

    Mbusak tape packing kanggo karton packing NAMA PRODUK: Jembarake 48mm tape tape packing kanggo karton

    Hubungi Saiki

  • Tali tali putih Custom kanggo mesin otomatis semi otomatis

    Tali tali putih Custom kanggo mesin otomatis semi otomatis

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 316 tons/month

    • Certificate: SGS/ISO/ ROHS

    Tali tali putih Custom kanggo mesin otomatis semi otomatis Tali tali putih Tali putih kanggo jeneng ilmiah polipropilena semi otomatis, yaiku jinis plastik.pp kothak sing umum umum yaiku resin kelas polypropylene sing disapu, amarga plastikitas apik, kekuwatan tegangan sing kuat, resistensi lentur, bobot entheng,...

    Hubungi Saiki

  • Jembarake 48mm tape tape packing kanggo karton

    Jembarake 48mm tape tape packing kanggo karton

    Jembarake 48mm tape tape packing kanggo karton NAMA PRODUK: Jembarake 48mm tape tape packing kanggo karton

    Hubungi Saiki

  • Paket Pengedap Carton Berkualitas Tinggi Tipe BOPP

    Paket Pengedap Carton Berkualitas Tinggi Tipe BOPP

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 30 millions square meters/month

    • Certificate: ISO/SGS

    Paket Pengedap Carton Berkualitas Tinggi Tipe BOPP BOPP yaiku film polipropilena (BOPP) sing dilapisi biaxially kanthi lapisan adhesive adhedhasar banyu lan kaset adesif digawe saka adesif kualitas sing unggul, sing menehi kekuatan lan adhesion sing dhuwur kanggo disegel karton supaya bisa nggawe bukti pilfer....

    Hubungi Saiki

  • Pita BOPP transparan kanggo karton ngemas

    Pita BOPP transparan kanggo karton ngemas

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 30 millions square meters/month

    • Certificate: ISO/SGS

    Pita BOPP transparan kanggo karton ngemas Pita BOPP sing transparan kanggo karton ngemas nduweni jas sing rilis lan konsisten kanggo kaset laut. Kanthi kualitas premium, tape bungkus cukup sithik kanggo pengepakan, panyimpenan, lan pengiriman , kanggo nggunakake macem-macem tujuan, cocog kanggo omah, komersial,...

    Hubungi Saiki

  • Tape Topeng Umum Topeng kanggo Omah lan Kantor

    Tape Topeng Umum Topeng kanggo Omah lan Kantor

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 30 millions square meters/month

    • Certificate: SGS/ISO/ ROHS

    Tape Topeng Umum Topeng kanggo Omah lan Kantor Tape masker Yalan digawe saka bahan bermutu tinggi, kanthi adesif medium sing ora tetep tetep ana ing papan nganti sampeyan pengin nyopot. Pita masking kita nggawe urip luwih gampang kanggo para pelukis, tukang tukang gawe tukang masak, tukang masak, lan uga para pejabat...

    Hubungi Saiki

  • karton sealing tape / Cintas de Embalaje

    karton sealing tape / Cintas de Embalaje

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 30 millions square meters/month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    karton sealing tape / Cintas de Embalaje Fitur: 1.Super tack lan adhesion kanggo permukaan 2. Ngolah panggunaan kanggo kualitas sing konsisten 3..Proses proses

    Hubungi Saiki

  • Lldpe bungkus film karton roll pack roll

    Lldpe bungkus film karton roll pack roll

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 400 tons/months

    • Min. Pesenan: 2 Ton

    Lldpe bungkus film karton roll pack roll plastik bungkus industri, Film Strip Tangan Plastik, Film Regangan Tangan Transparan, Film Bungkus sing digunakake ing bungkus pallet lan kemasan berliku liyane, digunakake ing perdagangan lan ekspor manca, ketebalan bungkus industri, kinerja apik lan plastik larang sing apik...

    Hubungi Saiki

  • Sellotape Super Cetak Lisan sing Sertifat Custom

    Sellotape Super Cetak Lisan sing Sertifat Custom

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 30 millions square meters/month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Sellotape Super Cetak Lisan sing Sertifat Custom Fitur: 1.Menehi produk sampeyan metu 2.Apa cara murah lan kreatif kanggo njaluk pesen menyang masarakat 3..Gawe nyolong utawa

    Hubungi Saiki

  • Tali Band Polypropylene PP kanggo mesin otomatis semi

    Tali Band Polypropylene PP kanggo mesin otomatis semi

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 316 tons/month

    • Certificate: SGS/ISO/ ROHS

    Tali Band Polypropylene PP kanggo mesin otomatis semi Tali iki (Tali WoP Pp, Tali Pp Berkualitas Tinggi) kualitas banget lan rega sing luwih kompetitif kanggo digunakake ing mesin strapping otomatis, packer semi-otomatis lan packer tangan. Wis toleransi banyu sing kuwat, kekuatan dhuwur, anti regangan lan tenacity...

    Hubungi Saiki

  • tape kedap kiriman karton khusus sing dicithak

    tape kedap kiriman karton khusus sing dicithak

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 30 millions square meters/month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Kaset pengiriman paket karton khusus sing dicithak Kaset pengiriman paket karton khusus sing dicithak khusus tahan kuat, tahan dhuwur lan anti banyu sing apik. dhukungan, jembarake dawa, dawa, kekandelan lan warna kanggo cocog karo kabutuhan. Akeh perusahaan sing bakal njaluk kita ngatur macem-macem merek. Bisa nggawa...

    Hubungi Saiki

  • Carton Sealing BOPP Tape Clear

    Carton Sealing BOPP Tape Clear

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 30 millions square meters/month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Pita parsel berwarna lan tape adesif paling apik kanggo plastik Pita bingkai berwarna lan pita adesif paling apik kanggo plastik digawe ing dasar film BOPP lan sawise corona voltase dhuwur, permukaan kasebut dilapisi lan dilapis lem lan banjur dipisah dadi gulung cilik, yaiku saben-saben nggunakake parecl tape. Iki...

    Hubungi Saiki

  • tape kedut karton dicithak khusus

    tape kedut karton dicithak khusus

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 30 millions square meters/month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Pita segel karton dicithak khusus pita pengedap karton dicithak khusus duwe adesif sing kuwat, tahan dhuwur lan anti banyu sing apik. dhukungan, jembarake dawa, dawa, kekandelan lan warna kanggo cocog karo kabutuhan. Akeh perusahaan sing bakal njaluk kita ngatur macem-macem merek. Bisa nggawa macem-macem solusi...

    Hubungi Saiki

  • perusahaan pita karton dicithak khusus

    perusahaan pita karton dicithak khusus

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 30 millions square meters/month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    perusahaan pita karton dicithak khusus Pita iki nduweni resistensi sing kuat, resistensi sing dhuwur lan anti banyu sing apik. dhukungan, jembarake dawa, dawa, kekandelan lan warna kanggo cocog karo kabutuhan. Akeh perusahaan sing bakal njaluk kita ngatur macem-macem merek. Bisa nggawa macem-macem solusi kemasan...

    Hubungi Saiki

  • Tape Masking Omah lan Kantor

    Tape Masking Omah lan Kantor

    Operasi sing cocog ing Masking Tape Masking Tape bungkus iki ora gampang dienggo lan digunakake kanthi trep, sajrone urip saben dinane bisa dadi operasi kemasan sing gampang banget, karakteristik super visibus lan ketegangan ora gampang ditrapake para konsumen, uga macem-macem warna beda opsional. Katrangan Product...

    Hubungi Saiki

  • nggunakake customise saka sawetara tape

    nggunakake customise saka sawetara tape

    Fitur: 1.. Kekandelan tipis, permukaan sing jelas, kurang awet 2.. Racun ora luwih, luwih aman 3.. Gampang digunakake, efisiensi dhuwur 4.. Rintangan kanthi dhuwur, Kekuwatan tegangan 5.. Luwih nyegah karusakan lan nggawe kemasan umume katon

    Hubungi Saiki

  • Pita pelekat karton transparan transparan BOPP

    Pita pelekat karton transparan transparan BOPP

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 30 millions square meters/month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Pita pelekat karton transparan transparan BOPP Pita transparan Bopp dumadi saka inti kertas lan film polipropilena. Ing permukaan film bopp, adhesive tekanan sensitif adhedhasar tekanan banyu. Gam penting banget, bakal ana pengaruh langsung saka pita karton . Biasane, kekandelan sing luwih kandel duwe lekatan sing...

    Hubungi Saiki

  • Rencana pita cetak logo khusus kanggo panyegelan karton

    Rencana pita cetak logo khusus kanggo panyegelan karton

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 30 millions square meters/month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Rencana pita cetak logo khusus kanggo panyegelan karton Kertas cetak cetak logo Custom iki kanggo katutup karton , pita iki adol banget lan entuk umpan balik aktif kanggo adesif lan tahan dhuwur ing antarane para pelanggan. Iki bakal dadi syarat sampeyan, ngewangi barang supaya disimpen kanthi aman lan aman. Pita iki...

    Hubungi Saiki

  • pita panyetel karton dicithak khusus

    pita panyetel karton dicithak khusus

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 30 millions square meters/month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    pita panyetel karton dicithak khusus Tape Packaging Custom iki sade banget lan entuk umpan balik aktif kanggo adesif lan resistensi sing dhuwur ing antarane para pelanggan. Iki bakal dadi syarat sampeyan, ngewangi barang supaya disimpen kanthi aman lan aman. Pita iki cukup awet kanggo ngatasi proyek sing angel, mula...

    Hubungi Saiki

  • Video
  • Pita Sealing Carton Nyegel Anyar Nyithak Tipe Printed Khusus
  • Jembarake 48mm tape tape packing kanggo karton
  • Paket Pengedap Carton Berkualitas Tinggi Tipe BOPP
  • Pita BOPP transparan kanggo karton ngemas
  • nggunakake customise saka sawetara tape

KIRIM US MESSAGE

We didn't put all products on website. If you can't find the product you're looking for, please contact us for more information.

Related Products List