Komunikasi karo Supplier? Supplier
Justina Ms. Justina
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier

Dongguan Yalan Packing Materials Co., Ltd.

Film Pembungkus Tangan - pabrikan, pabrik, supplier saka China

(Total 24 Produk kanggo Film Pembungkus Tangan)

  • Film Layere palet transparan transparan LLDPE

    Film Layere palet transparan transparan LLDPE

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 400 tons/months

    • Min. Pesenan: 2 Ton

    Film Layere palet transparan transparan LLDPE Film regret yaiku film plastik sing digunakake kanggo ngamanake, mbendel, lan stabilake produk. Film regeng digawe saka poliethelin kapadhetan kurang linear. Nalika nglamar film kasebut bakal ditarik lan diregengi produk kanggo entuk akeh produk sing ketat lan aman. Film...

    Hubungi Saiki

  • Model produk anyar Ngalahake gulungan film pembungkus tangan film

    Model produk anyar Ngalahake gulungan film pembungkus tangan film

    Model produk anyar Ngalahake gulungan film pembungkus tangan film Kaluwihan: (1) Kabeh bahan kita 100% LLDPE murni. Dadi kualitas bisa dijamin. (2) Ngirit biaya lan wektu nangani (3) Teknologi lan peralatan lanjut (4) Cita-cita gedhe kanggo nglindhungi barang saka kelembapan, teyeng lan rereget (5) bahan ekonomi saka...

    Hubungi Saiki

  • Spesifikasi khusus Busak film babagan pembungkus LLDPE sing lengkap

    Spesifikasi khusus Busak film babagan pembungkus LLDPE sing lengkap

    • Brand: Junxing

    • Packaging: Carton

    • Kemampuan Supply: 400 tons/months

    • Certificate: SGS/ISO/ ROHS

    Spesifikasi khusus Busak film babagan pembungkus LLDPE sing lengkap Pambuka Film Babagan 1. Kanthi transparansi sing dhuwur, ora ana discolorasi, self-adhesive sing apik, aspek penunduran sing apik, sifat-sifat tensile sing apik, 1 meter bisa digunakake nalika nggunakake 3 meter. 2. Ora beracun, tahan luh,...

    Hubungi Saiki

  • 20micx18 inci x 1000 ft Film bungkus Stretch

    20micx18 inci x 1000 ft Film bungkus Stretch

    • Brand: Junxing

    • Packaging: Carton

    • Kemampuan Supply: 400 tons/months

    • Certificate: SGS/ISO/ ROHS

    20micx18 inci x 1000 ft Film bungkus Stretch Pambuka Film Babagan 1. Kanthi transparansi sing dhuwur, ora ana discolorasi, self-adhesive sing apik, aspek penunduran sing apik, sifat-sifat tensile sing apik, 1 meter bisa digunakake nalika nggunakake 3 meter. 2. Ora beracun, tahan luh, anti-tusukan, suhu panas bisa...

    Hubungi Saiki

  • 22mic * 18 inci x 1000 ft Film pembungkus Stretch pe platic anyar

    22mic * 18 inci x 1000 ft Film pembungkus Stretch pe platic anyar

    • Brand: Junxing

    • Packaging: Carton

    • Kemampuan Supply: 400 tons/months

    • Certificate: SGS/ISO/ ROHS

    22mic * 18 inci x 1000 ft Film pembungkus Stretch pe platic anyar Pambuka Film Babagan 1. Kanthi transparansi sing dhuwur, ora ana discolorasi, self-adhesive sing apik, rasio penundaan sing apik, sifat-sifat tensile sing apik, 1 meter bisa digunakake nalika nggunakake 3-5 meter. 2. Ora beracun, tahan luh,...

    Hubungi Saiki

  • Gulungan film biru film plastik gaya anyar

    Gulungan film biru film plastik gaya anyar

    • Brand: Junxing

    • Packaging: Carton

    • Kemampuan Supply: 400 tons/months

    • Certificate: SGS/ISO/ ROHS

    Film film plastik gaya biru biru anyar Film reguler diwarnai cocog kanggo ngemas palet lan nyedhiyakake keamanan tambahan. Sampeyan duwe kaluwihan sifat tegangan sing apik, kekuatan mundur sing kuwat, transparansi dhuwur, kekuatan luh sing dhuwur lan film film adesif.Stretch uga cocog kanggo mbedakake antarane...

    Hubungi Saiki

  • 20mic * 400mm platic casting inti Stretch Film

    20mic * 400mm platic casting inti Stretch Film

    • Brand: Junxing

    • Packaging: Carton

    • Kemampuan Supply: 400 tons/months

    • Certificate: SGS/ISO/ ROHS

    20mic * 400mm platic casting inti Stretch Film 20mic * 400mm Platic casting inti Stretch Film pilihan minangka pilihan saben dinane kanggo nangani aplikasi palletizing lan unitisasi. Pelepasan sepi mbantu nyuda gangguan gudang nanging kejelasan banget mbantu para pekerja kanthi cepet ngenalake persediaan. Film cast...

    Hubungi Saiki

  • Film regangan tangan 500mm * 20micron kanggo bungkus palet

    Film regangan tangan 500mm * 20micron kanggo bungkus palet

    • Brand: Junxing

    • Packaging: Carton

    • Kemampuan Supply: 400 tons/months

    • Certificate: SGS/ISO/ ROHS

    Film regangan tangan 500mm * 20micron kanggo bungkus palet Pambuka Film Babagan 1. Kanthi transparansi sing dhuwur, ora ana discolorasi, self-adhesive sing apik, rasio penundaan sing apik, sifat-sifat tensile sing apik, 1 meter bisa digunakake nalika nggunakake 3-5 meter. 2. Ora beracun, tahan luh, anti-tusukan, suhu...

    Hubungi Saiki

  • Balut Film Packaging LLDPE lancip kanggo Balung Kayu

    Balut Film Packaging LLDPE lancip kanggo Balung Kayu

    • Brand: Junxing

    • Packaging: Carton

    • Kemampuan Supply: 400 tons/months

    • Certificate: SGS/ISO/ ROHS

    Balut Film Packaging LLDPE lancip kanggo Balung Kayu Film cast yaiku pilihan saben dinten kanggo ngatasi aplikasi palletizing lan unitisasi. Pelepasan sepi mbantu nyuda gangguan gudang nanging kejelasan banget mbantu para pekerja kanthi cepet ngenalake persediaan. Film cast nyedhiyakake cling rong sisi sing ngidini...

    Hubungi Saiki

  • 80gauge mini bunder film pembungkus film bungkus

    80gauge mini bunder film pembungkus film bungkus

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 400 tons/months

    • Min. Pesenan: 2 Ton

    80gauge mini bunder film pembungkus film bungkus Film regangan iki yaiku film plastik kanthi larut siji utawa sisi utawa loro-lorone, artikel sing diikat lan dibungkus, lan adesif dhewe ora cocog karo permukaan artikel sing dibungkus, nanging mung ana ing permukaan film lan film . Panganggone gedhe ing ekspor,...

    Hubungi Saiki

  • Film Lembut Alus lan Film Transparent mini Transparent

    Film Lembut Alus lan Film Transparent mini Transparent

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 400 tons/months

    • Min. Pesenan: 2 Ton

    Film Lembut Alus lan Film Transparent mini Transparent 1.. Pabrik profesional : perusahaan kita utamane nggawe film bungkus LLDPE babagan bungkus. 2.. Perangkat lanjutan : casting extrusion film LLDPE sing 3 baris produksi, sing regane udakara 3 yuta USD . Iku kapasitas produksi telung saka mesin umum liyane. Kita...

    Hubungi Saiki

  • Film Penyambungan Listrik Elektrostatik Putih LLDPE Film

    Film Penyambungan Listrik Elektrostatik Putih LLDPE Film

    • Brand: Junxing

    • Packaging: Carton

    • Kemampuan Supply: 400 tons/months

    • Certificate: SGS/ISO/ ROHS

    Film film film warna putih sing apik Film cast yaiku pilihan saben dinten kanggo ngatasi aplikasi palletizing lan unitisasi. Pelepasan sepi mbantu nyuda gangguan gudang nanging kejelasan banget mbantu para pekerja kanthi cepet ngenalake persediaan. Film cast nyedhiyakake cling rong sisi sing ngidini bungkus kasebut...

    Hubungi Saiki

  • Film lapisan warna tunggal kanggo Masking

    Film lapisan warna tunggal kanggo Masking

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 30 millions square meters/month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Film lapisan warna tunggal kanggo Masking Tape Masker Colour minangka pita pembungkus kelas komersial nyata kanggo kabutuhan kabeh bungkusan lan tetep suwe, luwih akeh warna tape yaiku kanggo dokumen sing kudu dijaga kanthi aman lan apik, kita bisa nggawe Tipe Biru Merah, Tape Masking Putih, Tape Masking Abang lan...

    Hubungi Saiki

  • Film film plastik gaya biru biru anyar

    Film film plastik gaya biru biru anyar

    • Brand: Junxing

    • Packaging: Carton

    • Kemampuan Supply: 400 tons/months

    • Certificate: SGS/ISO/ ROHS

    Film film plastik gaya biru biru anyar Film reguler diwarnai cocog kanggo ngemas palet lan nyedhiyakake keamanan tambahan. Sampeyan duwe kaluwihan sifat tegangan sing apik, kekuatan mundur sing kuwat, transparansi dhuwur, kekuatan luh sing dhuwur lan film film adesif.Stretch uga cocog kanggo mbedakake antarane...

    Hubungi Saiki

  • Film film film warna putih sing apik

    Film film film warna putih sing apik

    • Brand: Junxing

    • Packaging: Carton

    • Kemampuan Supply: 400 tons/months

    • Certificate: SGS/ISO/ ROHS

    Film film film warna putih sing apik Film cast yaiku pilihan saben dinten kanggo ngatasi aplikasi palletizing lan unitisasi. Pelepasan sepi mbantu nyuda gangguan gudang nanging kejelasan banget mbantu para pekerja kanthi cepet ngenalake persediaan. Film cast nyedhiyakake cling rong sisi sing ngidini bungkus kasebut...

    Hubungi Saiki

  • Film Film PE 20 inci x 1000 ft film lldpe

    Film Film PE 20 inci x 1000 ft film lldpe

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 400 tons/months

    • Min. Pesenan: 2 Ton

    Film Film PE 20 inci x 1000 ft film lldpe M Panganggo pesawat Bahan dhasar kanggo produksi film YALAN stretch yaiku Exxonmobil lan Petrochemical Industries Co, Ltd .Gunakake Exxonmobil LDPE lan LLEPE lan liya-liyane, sing nduwe tesil, kesan lan pukulan resistace sing luar biasa. P roduct

    Hubungi Saiki

  • Bungkus Tangan Film Film PE PE

    Bungkus Tangan Film Film PE PE

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 400 tons/months

    • Certificate: SGS/ISO/ ROHS

    Bungkus Tangan Film Film PE PE Jeneng produk Bungkus Tangan Film Film PE PE Fitur: Pucuk banget & resistensi luh Nyegah saka banyu & bledug Nyuda kadhemen, panas lan tuwa Dhuwur transparan Tegangan tegangan sing apik, Elongation (%)

    Hubungi Saiki

  • Film paling apik ing film mini roll stroll lldpe transparan

    Film paling apik ing film mini roll stroll lldpe transparan

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 400 tons/months

    • Min. Pesenan: 2 Ton

    Film paling apik ing film mini roll stroll lldpe transparan 1.. Pabrik profesional : perusahaan kita utamane nggawe film bungkus LLDPE babagan bungkus. 2.. Perangkat lanjutan : casting extrusion film LLDPE sing 3 baris produksi, sing regane udakara 3 yuta USD . Iku kapasitas produksi telung saka mesin umum liyane.

    Hubungi Saiki

  • Film bungkus plastik 450mm plastik bungkus

    Film bungkus plastik 450mm plastik bungkus

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 400 tons/months

    • Min. Pesenan: 2 Ton

    Film bungkus plastik 450mm plastik bungkus M Panganggo pesawat Bahan dhasar kanggo produksi film YALAN stretch yaiku Exxonmobil lan Petrochemical Industries Co, Ltd .Gunakake Exxonmobil LDPE lan LLEPE lan liya-liyane, sing nduwe tesil, kesan lan pukulan resistace sing luar biasa. P roduct

    Hubungi Saiki

  • Tangan dianakake inti film palet bunder lldpe babagan film

    Tangan dianakake inti film palet bunder lldpe babagan film

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 400 tons/months

    • Min. Pesenan: 2 Ton

    Film tangan Palet Palet kanthi kualitas apik M Panganggo pesawat Bahan dhasar kanggo produksi film YALAN stretch yaiku Exxonmobil lan Petrochemical Industries Co, Ltd .Gunakake Exxonmobil LDPE lan LLEPE lan liya-liyane, sing nduwe tesil, kesan lan pukulan resistace sing luar

    Hubungi Saiki

  • 50 bunder film bungkus poliethelin 50 mikron

    50 bunder film bungkus poliethelin 50 mikron

    • Brand: Junxing

    • Packaging: CARTON

    • Kemampuan Supply: 400 tons/months

    • Certificate: SGS/ISO/ ROHS

    50 bunder film bungkus poliethelin 50 mikron Fitur: 1. produk rampung 2. bisa dipercaya lan sepi 3. bisa diproses menyang gulung tangan utawa

    Hubungi Saiki

  • Film babagan model anyar kanthi gagang warna

    Film babagan model anyar kanthi gagang warna

    Film babagan model anyar kanthi gagang warna Kaluwihan: (1) Kabeh bahan kita 100% LLDPE murni. Dadi kualitas bisa dijamin. (2) Ngirit biaya lan wektu nangani (3) Teknologi lan peralatan lanjut (4) Cita-cita gedhe kanggo nglindhungi barang saka kelembapan, teyeng lan reged (5) bahan ekonomi saka unitisasi (6) ora...

    Hubungi Saiki

  • Film pallet lan film karton LLDPE sing warni

    Film pallet lan film karton LLDPE sing warni

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 400 tons/months

    • Certificate: SGS/ISO/ ROHS

    Film pallet lan film karton LLDPE sing warni Fitur & Kaluwihan > Film LLdpe minangka panggunaan produk film kanggo industri Kanthi kekuwatan tegangan, elongasi, adesif dhewe, lan transparansi dhuwur; anti-tusukan, kekuatan dhuwur lan kinerja dhuwur, > Nyedhiyakake pangayoman utama kanggo produk kasebut ,...

    Hubungi Saiki

  • Mbundelake plastik pembungkus bunder plastik sing warni

    Mbundelake plastik pembungkus bunder plastik sing warni

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 400 tons/months

    • Certificate: SGS/ISO/ ROHS

    Mbundelake plastik pembungkus bunder plastik sing warni Film bundling bantalan meh kabeh ing omah utawa papan kerja, bungkus plastik sing obah ora adhesives kaya utawa sudhut sing cetha kaya tape utawa strapping. Sanajan minangka gulung cilik, nanging bungkus plastik sing obah minangka solusi gedhe kanggo urip saben...

    Hubungi Saiki

  • Video
  • Film Layere palet transparan transparan LLDPE
  • Film regangan tangan 500mm * 20micron kanggo bungkus palet
  • Balut Film Packaging LLDPE lancip kanggo Balung Kayu
  • Film Film PE 20 inci x 1000 ft film lldpe
  • Film paling apik ing film mini roll stroll lldpe transparan
  • 50 bunder film bungkus poliethelin 50 mikron

KIRIM US MESSAGE

We didn't put all products on website. If you can't find the product you're looking for, please contact us for more information.

Related Products List