Komunikasi karo Supplier? Supplier
Justina Ms. Justina
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier

Dongguan Yalan Packing Materials Co., Ltd.

Film Pembungkus Tangan - pabrikan, pabrik, supplier saka China

(Total 24 Produk kanggo Film Pembungkus Tangan)

  • Film Layere palet transparan transparan LLDPE

    Film Layere palet transparan transparan LLDPE

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 400 tons/months

    • Min. Pesenan: 2 Ton

    Film Layere palet transparan transparan LLDPE Film regret yaiku film plastik sing digunakake kanggo ngamanake, mbendel, lan stabilake produk. Film regeng digawe saka poliethelin kapadhetan kurang linear. Nalika nglamar film kasebut bakal ditarik lan diregengi produk kanggo entuk akeh produk sing ketat lan aman. Film...

    Hubungi Saiki

  • Bungkus film plastik bungkus plastik

    Bungkus film plastik bungkus plastik

    • Brand: Junxing

    • Packaging: Carton

    • Kemampuan Supply: 400 tons/months

    • Certificate: SGS/ISO/ ROHS

    Packing Wrap Bungkus panyusutan sing dicekel tangan mbantu kita kanthi cepet ngenali palet kasebut. Werna ing kertu warna Pantone sing bisa digawe. Kita uga nyedhiyakake bungkus keamanan ireng buram lan pamindhahan sing bakal nyegah barang sampeyan diidentifikasi yen wis migunani utawa sensitif ing palet. Spesifikasi:...

    Hubungi Saiki

  • Film babagan cetakan cetha

    Film babagan cetakan cetha

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 400 tons/months

    • Min. Pesenan: 2 Ton

    film kanthi jelas kanggo kabeh aplikasi sampeyan 18 x 1500 40 bungkus gauge bisa digunakake ing akeh aplikasi pambungkus kompleks. Film kasebut tetep sawise ditrapake ing beban kasebut. Yen sampeyan kudu mbungkus nalika iki utawa ora duwe mesin pambungkus, mula 18 x 1500 40 bungkus gauge minangka pilihan sing paling...

    Hubungi Saiki

  • Gulung tangan film film

    Gulung tangan film film

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 400 tons/months

    • Min. Pesenan: 2 Ton

    18 x 1500 40 bungkus regeng ukur kanggo kabeh aplikasi sampeyan 18 x 1500 40 bungkus regeng gauge bisa digunakake ing pirang-pirang aplikasi bungkus sing kompleks. Film kasebut nempel dhewe sawise wis dienggo beban. Yen sampeyan kudu mbungkus barang ing wektu iki utawa sampeyan ora duwe mesin bungkus, mula 18 x 1500...

    Hubungi Saiki

  • Film iket mbungkus Handy

    Film iket mbungkus Handy

    • Panggonan Asal: China

    • Transportasi: Ocean

    Kualitas apik mini babagan Lebokake nggulung Babagan film bungkus film nganggo banter: Bisa digunakake kanggo nglindhungi perabot kain saka reregetan, rips, goresan, lan rereget. Kanthi bantahan kuat lan tahan tahan luh, mesthekake barang sing dibungkus ora bakal tiba utawa

    Hubungi Saiki

  • Film bungkus Ldpe kanggo kemasan

    Film bungkus Ldpe kanggo kemasan

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 400 tons/months

    • Min. Pesenan: 2 Ton

    18 x 1500 40 bungkus regeng ukur kanggo kabeh aplikasi sampeyan 18 x 1500 40 bungkus regeng gauge bisa digunakake ing pirang-pirang aplikasi bungkus sing kompleks. Film kasebut nempel dhewe sawise wis dienggo beban. Yen sampeyan kudu mbungkus barang ing wektu iki utawa sampeyan ora duwe mesin bungkus, mula 18 x 1500...

    Hubungi Saiki

  • Pambungkus film industri bungkus industri

    Pambungkus film industri bungkus industri

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 400 tons/months

    • Min. Pesenan: 2 Ton

    mbungkus bungkus kabeh aplikasi sampeyan Lebokake babagan industri bisa digunakake ing pirang-pirang aplikasi bungkus sing kompleks. Film kasebut nempel dhewe sawise wis dienggo beban. Yen sampeyan kudu mbungkus barang ing wektu iki utawa sampeyan ora duwe mesin bungkus, mula regeng balingan tangan film rollindustrial...

    Hubungi Saiki

  • Balut inti film bunder inti

    Balut inti film bunder inti

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 400 tons/months

    • Min. Pesenan: 2 Ton

    Film Lebokake film kanggo kabeh aplikasi film regangan tangan bisa digunakake ing pirang-pirang aplikasi bungkus sing kompleks. Film kasebut nempel dhewe sawise wis dienggo beban. Yen sampeyan kudu mbungkus barang ing wektu iki utawa sampeyan ora duwe mesin bungkus, banjur gulung tangan film dadi pilihan sing paling...

    Hubungi Saiki

  • Ngalihake film pembungkus palet pengiriman

    Ngalihake film pembungkus palet pengiriman

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 400 tons/months

    • Min. Pesenan: 2 Ton

    Film Lebokake film kanggo kabeh aplikasi film regangan tangan bisa digunakake ing pirang-pirang aplikasi bungkus sing kompleks. Film kasebut nempel dhewe sawise wis dienggo beban. Yen sampeyan kudu mbungkus barang ing wektu iki utawa sampeyan ora duwe mesin bungkus, banjur gulung tangan film dadi pilihan sing paling...

    Hubungi Saiki

  • Tangan bungkus bun tangan

    Tangan bungkus bun tangan

    • Panggonan Asal: China

    • Transportasi: Ocean

    Kualitas apik mini babagan Lebokake nggulung Babagan film bungkus film sing migunani: Bisa digunakake kanggo nglindhungi perabot kain saka reregetan, rips, goresan, lan rereget. Kanthi bantahan kuat lan tahan tahan luh, mesthekake barang sing dibungkus ora bakal tiba utawa

    Hubungi Saiki

  • Film mbungkus tangan ireng

    Film mbungkus tangan ireng

    • Panggonan Asal: China

    • Transportasi: Ocean

    Kualitas apik mini babagan Lebokake nggulung Babagan film bungkus film sing migunani: Bisa digunakake kanggo nglindhungi perabot kain saka reregetan, rips, goresan, lan rereget. Kanthi bantahan kuat lan tahan tahan luh, mesthekake barang sing dibungkus ora bakal tiba utawa

    Hubungi Saiki

  • Film sudhut bungkus

    Film sudhut bungkus

    • Panggonan Asal: China

    • Transportasi: Ocean

    Kualitas apik mini babagan Lebokake nggulung Babagan film bungkus film sing migunani: Bisa digunakake kanggo nglindhungi perabot kain saka reregetan, rips, goresan, lan rereget. Kanthi bantahan kuat lan tahan tahan luh, mesthekake barang sing dibungkus ora bakal tiba utawa

    Hubungi Saiki

  • PE mbungkus film bunder nganggo bantalan

    PE mbungkus film bunder nganggo bantalan

    • Panggonan Asal: China

    • Transportasi: Ocean

    Kualitas apik mini babagan Lebokake nggulung Kalung bungkus Mini sudhut: Bisa digunakake kanggo nglindhungi perabot kain saka reregetan, rips, goresan, lan rereget. Kanthi bantahan kuat lan tahan tahan luh, mesthekake barang sing dibungkus ora bakal tiba utawa

    Hubungi Saiki

  • Pambungkus film ireng

    Pambungkus film ireng

    • Brand: Junxing

    • Packaging: Carton

    • Kemampuan Supply: 400 tons/months

    • Certificate: SGS/ISO/ ROHS

    Film bungkus babagan warna sing diwenehi warna Film regeng warna mbantu kita cepet ngerteni palet. Kita uga nyedhiyakake film babagan keamanan ireng legap sing bakal nyegah barang sampeyan ora dikenal yen wis terkenal utawa sensitif ing palet sampeyan. Werna kertu warna Pantone sing bisa kita lakokake. Spesifikasi:...

    Hubungi Saiki

  • 23 film film micron 500mm

    23 film film micron 500mm

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 400 tons/months

    • Min. Pesenan: 2 Ton

    Pambungkus bunder kanggo kabeh aplikasi film regangan tangan bisa digunakake ing pirang-pirang aplikasi bungkus sing kompleks. Film kasebut nempel dhewe sawise wis dienggo beban. Yen sampeyan kudu mbungkus barang ing wektu iki utawa sampeyan ora duwe mesin bungkus, banjur gulung tangan film dadi pilihan sing paling...

    Hubungi Saiki

  • film babagan bungkus palet

    film babagan bungkus palet

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 400 tons/months

    • Min. Pesenan: 2 Ton

    Film regeng kanggo bungkus palet kanggo kabeh aplikasi sampeyan film regangan tangan bisa digunakake ing pirang-pirang aplikasi bungkus sing kompleks. Film kasebut nempel dhewe sawise wis dienggo beban. Yen sampeyan kudu mbungkus barang ing wektu iki utawa sampeyan ora duwe mesin bungkus, banjur gulung tangan film...

    Hubungi Saiki

  • Paket palet bungkus film nganggo bungkus

    Paket palet bungkus film nganggo bungkus

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 400 tons/months

    • Min. Pesenan: 2 Ton

    Pembungkus film film kanggo kabeh aplikasi sampeyan film regangan tangan bisa digunakake ing pirang-pirang aplikasi bungkus sing kompleks. Film kasebut nempel dhewe sawise wis dienggo beban. Yen sampeyan kudu mbungkus barang ing wektu iki utawa sampeyan ora duwe mesin bungkus, banjur gulung tangan film dadi pilihan...

    Hubungi Saiki

  • Film tuang tangan palet bungkus film industri

    Film tuang tangan palet bungkus film industri

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 400 tons/months

    • Min. Pesenan: 2 Ton

    mbungkus bungkus kabeh aplikasi sampeyan film regangan tangan bisa digunakake ing pirang-pirang aplikasi bungkus sing kompleks. Film kasebut nempel dhewe sawise wis dienggo beban. Yen sampeyan kudu mbungkus barang ing wektu iki utawa sampeyan ora duwe mesin bungkus, banjur gulung tangan film dadi pilihan sing paling...

    Hubungi Saiki

  • Film poliethelin kapadhetan sithik

    Film poliethelin kapadhetan sithik

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 400 tons/months

    • Min. Pesenan: 2 Ton

    Film Ldpe kanggo kabeh aplikasi sampeyan film regangan tangan bisa digunakake ing pirang-pirang aplikasi bungkus sing kompleks. Film kasebut nempel dhewe sawise wis dienggo beban. Yen sampeyan kudu mbungkus barang ing wektu iki utawa sampeyan ora duwe mesin bungkus, banjur gulung tangan film dadi pilihan sing paling...

    Hubungi Saiki

  • Film bungkus palet mesin

    Film bungkus palet mesin

    • Brand: Junxing

    • Packaging: CARTON

    • Kemampuan Supply: 400 tons/months

    • Certificate: SGS/ISO/ ROHS

    Film bungkus palet mesin Lebokake mesin mesin digunakake utamane kanggo Mesin Strret Automated Semi Automated lan Rampung. Film regangan mesin mesin nduweni katrampilan pra-regangan sing dhuwur. Cocog kanggo macem-macem akeh sing ora duwe aturan baku . M aterial Bahan dhasar kanggo produksi film YALAN stretch yaiku...

    Hubungi Saiki

  • Film babagan bungkus sing transparan

    Film babagan bungkus sing transparan

    • Brand: Junxing

    • Packaging: CARTON

    • Kemampuan Supply: 400 tons/months

    • Certificate: SGS/ISO/ ROHS

    Film babagan mesin Mesin Lebokake mesin mesin digunakake utamane kanggo Mesin Strret Automated Semi Automated lan Rampung. Film regangan mesin mesin nduweni katrampilan pra-regangan sing dhuwur. Cocog kanggo macem-macem akeh sing ora duwe aturan baku . M aterial Bahan dhasar kanggo produksi film YALAN stretch yaiku...

    Hubungi Saiki

  • Kualitas film Mini sing apik karo gagang

    Kualitas film Mini sing apik karo gagang

    • Panggonan Asal: China

    • Transportasi: Ocean

    Kualitas apik mini babagan Lebokake nggulung Kauntungan bunder mini: Bisa digunakake kanggo nglindhungi perabot kain saka reregetan, rips, goresan, lan rereget. Kanthi bantahan kuat lan tahan tahan luh, mesthekake barang sing dibungkus ora bakal tiba utawa

    Hubungi Saiki

  • Film babagan mesin mesin kelas

    Film babagan mesin mesin kelas

    • Brand: Junxing

    • Packaging: CARTON

    • Kemampuan Supply: 400 tons/months

    • Certificate: SGS/ISO/ ROHS

    Film babagan mesin Mesin Lebokake mesin mesin digunakake utamane kanggo Mesin Strret Automated Semi Automated lan Rampung. Film regangan mesin mesin nduweni katrampilan pra-regangan sing dhuwur. Cocog kanggo macem-macem akeh sing ora duwe aturan baku . M aterial Bahan dhasar kanggo produksi film YALAN stretch yaiku...

    Hubungi Saiki

  • Tangan ukuran film ketebalan tangan kanggo film plastik

    Tangan ukuran film ketebalan tangan kanggo film plastik

    Film babagan warna kanthi gagang Kaluwihan: (1) Kabeh bahan kita 100% LLDPE murni. Dadi kualitas bisa dijamin. (2) Ngirit biaya lan wektu nangani (3) Teknologi lan peralatan lanjut (4) Cita-cita gedhe kanggo nglindhungi barang saka kelembapan, teyeng lan rereget (5) bahan ekonomi saka unitisasi (6) ora mbebayani...

    Hubungi Saiki

  • Video
  • Film Layere palet transparan transparan LLDPE

KIRIM US MESSAGE

We didn't put all products on website. If you can't find the product you're looking for, please contact us for more information.

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Babagan awake dhewe

Nakoni, nyelidiki