Komunikasi karo Supplier? Supplier
Justina Ms. Justina
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier

Dongguan Yalan Packing Materials Co., Ltd.

Film Pambungkus Plastik - pabrikan, pabrik, supplier saka China

(Total 24 Produk kanggo Film Pambungkus Plastik)

  • film pembungkus film plastik pe film

    film pembungkus film plastik pe film

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 400 tons/months

    • Certificate: SGS/ISO/ ROHS

    Plastik film bungkus film plastik pe Bungkus bunder Pe bisa nempel ing sisih siji lan sisih kaping pindho, film bungkus plastik bisa dipérang dadi film film film Manual, film pembungkus mesin lan film bungkus pra-bunder. Film reguler Yalan minangka SGS disetujoni, lan sistem manajemen kualitas kita tundhuk karo...

    Hubungi Saiki

  • Gulungan film plastik bunder poli

    Gulungan film plastik bunder poli

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 400 tons/months

    • Certificate: SGS/ISO/ ROHS

    Gulungan film plastik bunder poli Film bungkus plastik kita diprodhuksi ing garis produksi kanthi otomatis. Film bungkus poliestere telung lapisan digawe nganggo teknologi CAST lan ekstrusi. Bahan dhasar kanggo produksi film bungkus film yaiku poliethelin kapadhetan rendah (LLDPE). Baris produksi modern lan teknologi...

    Hubungi Saiki

  • Film Pambungkus Plastik

    Film Pambungkus Plastik

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 400 tons/months

    • Certificate: SGS/ISO/ ROHS

    Film Pambungkus Plastik Penawaran pembungkusan Yalan OEM / ODM saka Kiriman Pambungkus kanggo para pelanggan, bisa miturut kabutuhan klien kanggo ngasilake warna, ukuran beda, beda nganggo film babagan tujuan, nduwe kelas nggunakake mesin otomatis, kelas mesin otomatis nganggo, kelas manual nggunakake. Bungkus Plastik...

    Hubungi Saiki

  • rol plastik bungkus industri industri

    rol plastik bungkus industri industri

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 400 tons/months

    • Min. Pesenan: 2 Ton

    rol plastik bungkus industri industri Gulungan film bungkus plastik industri digawe saka bahan mentah anyar sing diimpor kanthi rega sing luwih dhuwur lan regane sing luwih kompetitif, mbantu ngirit wektu lan luwih saka 300% kekuatan pecah kanggo mbungkus, mbungkus lan nglayani kabeh sing ngemas, obah lan pengiriman...

    Hubungi Saiki

  • Tali kemasan plastik plastik sabuk warna

    Tali kemasan plastik plastik sabuk warna

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 316 tons/month

    • Certificate: SGS/ISO/ ROHS

    Tali kemasan plastik plastik sabuk warna Jeneng ilmiah polypropylene tali PP tingkat perawan, kalebu jinis plastik sing luwih umum. Kothak PP sing ngemot bahan utama yaiku resin kelas disikat polipropilena, amarga plastisitas sing kuat, kekuatan tarik sing kuat, resistensi lentur, bobot entheng, gampang digunakake,...

    Hubungi Saiki

  • Bungkus film plastik bungkus plastik

    Bungkus film plastik bungkus plastik

    • Brand: Junxing

    • Packaging: Carton

    • Kemampuan Supply: 400 tons/months

    • Certificate: SGS/ISO/ ROHS

    Packing Wrap Bungkus panyusutan sing dicekel tangan mbantu kita kanthi cepet ngenali palet kasebut. Werna ing kertu warna Pantone sing bisa digawe. Kita uga nyedhiyakake bungkus keamanan ireng buram lan pamindhahan sing bakal nyegah barang sampeyan diidentifikasi yen wis migunani utawa sensitif ing palet. Spesifikasi:...

    Hubungi Saiki

  • Film babagan cetakan cetha

    Film babagan cetakan cetha

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 400 tons/months

    • Min. Pesenan: 2 Ton

    film kanthi jelas kanggo kabeh aplikasi sampeyan 18 x 1500 40 bungkus gauge bisa digunakake ing akeh aplikasi pambungkus kompleks. Film kasebut tetep sawise ditrapake ing beban kasebut. Yen sampeyan kudu mbungkus nalika iki utawa ora duwe mesin pambungkus, mula 18 x 1500 40 bungkus gauge minangka pilihan sing paling...

    Hubungi Saiki

  • Gulung tangan film film

    Gulung tangan film film

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 400 tons/months

    • Min. Pesenan: 2 Ton

    18 x 1500 40 bungkus regeng ukur kanggo kabeh aplikasi sampeyan 18 x 1500 40 bungkus regeng gauge bisa digunakake ing pirang-pirang aplikasi bungkus sing kompleks. Film kasebut nempel dhewe sawise wis dienggo beban. Yen sampeyan kudu mbungkus barang ing wektu iki utawa sampeyan ora duwe mesin bungkus, mula 18 x 1500...

    Hubungi Saiki

  • Film iket mbungkus Handy

    Film iket mbungkus Handy

    • Panggonan Asal: China

    • Transportasi: Ocean

    Kualitas apik mini babagan Lebokake nggulung Babagan film bungkus film nganggo banter: Bisa digunakake kanggo nglindhungi perabot kain saka reregetan, rips, goresan, lan rereget. Kanthi bantahan kuat lan tahan tahan luh, mesthekake barang sing dibungkus ora bakal tiba utawa

    Hubungi Saiki

  • Film bungkus Ldpe kanggo kemasan

    Film bungkus Ldpe kanggo kemasan

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 400 tons/months

    • Min. Pesenan: 2 Ton

    18 x 1500 40 bungkus regeng ukur kanggo kabeh aplikasi sampeyan 18 x 1500 40 bungkus regeng gauge bisa digunakake ing pirang-pirang aplikasi bungkus sing kompleks. Film kasebut nempel dhewe sawise wis dienggo beban. Yen sampeyan kudu mbungkus barang ing wektu iki utawa sampeyan ora duwe mesin bungkus, mula 18 x 1500...

    Hubungi Saiki

  • Pambungkus film industri bungkus industri

    Pambungkus film industri bungkus industri

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 400 tons/months

    • Min. Pesenan: 2 Ton

    mbungkus bungkus kabeh aplikasi sampeyan Lebokake babagan industri bisa digunakake ing pirang-pirang aplikasi bungkus sing kompleks. Film kasebut nempel dhewe sawise wis dienggo beban. Yen sampeyan kudu mbungkus barang ing wektu iki utawa sampeyan ora duwe mesin bungkus, mula regeng balingan tangan film rollindustrial...

    Hubungi Saiki

  • Lebokake bunder plastik kanggo obah

    Lebokake bunder plastik kanggo obah

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 400 tons/months

    • Min. Pesenan: 2 Ton

    Mbusak bungkus plastik kanggo mindhah kabeh aplikasi sampeyan film regangan tangan bisa digunakake ing pirang-pirang aplikasi bungkus sing kompleks. Film kasebut nempel dhewe sawise wis dienggo beban. Yen sampeyan kudu mbungkus barang ing wektu iki utawa sampeyan ora duwe mesin bungkus, banjur gulung tangan film dadi...

    Hubungi Saiki

  • Mbusak bungkus plastik kanggo obah

    Mbusak bungkus plastik kanggo obah

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 400 tons/months

    • Min. Pesenan: 2 Ton

    Mbusak bungkus plastik kanggo mindhah kabeh aplikasi sampeyan film regangan tangan bisa digunakake ing pirang-pirang aplikasi bungkus sing kompleks. Film kasebut nempel dhewe sawise wis dienggo beban. Yen sampeyan kudu mbungkus barang ing wektu iki utawa sampeyan ora duwe mesin bungkus, banjur gulung tangan film dadi...

    Hubungi Saiki

  • Balut inti film bunder inti

    Balut inti film bunder inti

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 400 tons/months

    • Min. Pesenan: 2 Ton

    Film Lebokake film kanggo kabeh aplikasi film regangan tangan bisa digunakake ing pirang-pirang aplikasi bungkus sing kompleks. Film kasebut nempel dhewe sawise wis dienggo beban. Yen sampeyan kudu mbungkus barang ing wektu iki utawa sampeyan ora duwe mesin bungkus, banjur gulung tangan film dadi pilihan sing paling...

    Hubungi Saiki

  • Ngalihake film pembungkus palet pengiriman

    Ngalihake film pembungkus palet pengiriman

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 400 tons/months

    • Min. Pesenan: 2 Ton

    Film Lebokake film kanggo kabeh aplikasi film regangan tangan bisa digunakake ing pirang-pirang aplikasi bungkus sing kompleks. Film kasebut nempel dhewe sawise wis dienggo beban. Yen sampeyan kudu mbungkus barang ing wektu iki utawa sampeyan ora duwe mesin bungkus, banjur gulung tangan film dadi pilihan sing paling...

    Hubungi Saiki

  • Mbungkus plastik plastik balap

    Mbungkus plastik plastik balap

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 400 tons/months

    • Min. Pesenan: 2 Ton

    Film Lebokake film kanggo kabeh aplikasi film regangan tangan bisa digunakake ing pirang-pirang aplikasi bungkus sing kompleks. Film kasebut nempel dhewe sawise wis dienggo beban. Yen sampeyan kudu mbungkus barang ing wektu iki utawa sampeyan ora duwe mesin bungkus, banjur gulung tangan film dadi pilihan sing paling...

    Hubungi Saiki

  • Film mbungkus tangan ireng

    Film mbungkus tangan ireng

    • Panggonan Asal: China

    • Transportasi: Ocean

    Kualitas apik mini babagan Lebokake nggulung Babagan film bungkus film sing migunani: Bisa digunakake kanggo nglindhungi perabot kain saka reregetan, rips, goresan, lan rereget. Kanthi bantahan kuat lan tahan tahan luh, mesthekake barang sing dibungkus ora bakal tiba utawa

    Hubungi Saiki

  • Film sudhut bungkus

    Film sudhut bungkus

    • Panggonan Asal: China

    • Transportasi: Ocean

    Kualitas apik mini babagan Lebokake nggulung Babagan film bungkus film sing migunani: Bisa digunakake kanggo nglindhungi perabot kain saka reregetan, rips, goresan, lan rereget. Kanthi bantahan kuat lan tahan tahan luh, mesthekake barang sing dibungkus ora bakal tiba utawa

    Hubungi Saiki

  • PE mbungkus film bunder nganggo bantalan

    PE mbungkus film bunder nganggo bantalan

    • Panggonan Asal: China

    • Transportasi: Ocean

    Kualitas apik mini babagan Lebokake nggulung Kalung bungkus Mini sudhut: Bisa digunakake kanggo nglindhungi perabot kain saka reregetan, rips, goresan, lan rereget. Kanthi bantahan kuat lan tahan tahan luh, mesthekake barang sing dibungkus ora bakal tiba utawa

    Hubungi Saiki

  • Pambungkus film ireng

    Pambungkus film ireng

    • Brand: Junxing

    • Packaging: Carton

    • Kemampuan Supply: 400 tons/months

    • Certificate: SGS/ISO/ ROHS

    Film bungkus babagan warna sing diwenehi warna Film regeng warna mbantu kita cepet ngerteni palet. Kita uga nyedhiyakake film babagan keamanan ireng legap sing bakal nyegah barang sampeyan ora dikenal yen wis terkenal utawa sensitif ing palet sampeyan. Werna kertu warna Pantone sing bisa kita lakokake. Spesifikasi:...

    Hubungi Saiki

  • 23 film film micron 500mm

    23 film film micron 500mm

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 400 tons/months

    • Min. Pesenan: 2 Ton

    Pambungkus bunder kanggo kabeh aplikasi film regangan tangan bisa digunakake ing pirang-pirang aplikasi bungkus sing kompleks. Film kasebut nempel dhewe sawise wis dienggo beban. Yen sampeyan kudu mbungkus barang ing wektu iki utawa sampeyan ora duwe mesin bungkus, banjur gulung tangan film dadi pilihan sing paling...

    Hubungi Saiki

  • film babagan bungkus palet

    film babagan bungkus palet

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 400 tons/months

    • Min. Pesenan: 2 Ton

    Film regeng kanggo bungkus palet kanggo kabeh aplikasi sampeyan film regangan tangan bisa digunakake ing pirang-pirang aplikasi bungkus sing kompleks. Film kasebut nempel dhewe sawise wis dienggo beban. Yen sampeyan kudu mbungkus barang ing wektu iki utawa sampeyan ora duwe mesin bungkus, banjur gulung tangan film...

    Hubungi Saiki

  • Paket palet bungkus film nganggo bungkus

    Paket palet bungkus film nganggo bungkus

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 400 tons/months

    • Min. Pesenan: 2 Ton

    Pembungkus film film kanggo kabeh aplikasi sampeyan film regangan tangan bisa digunakake ing pirang-pirang aplikasi bungkus sing kompleks. Film kasebut nempel dhewe sawise wis dienggo beban. Yen sampeyan kudu mbungkus barang ing wektu iki utawa sampeyan ora duwe mesin bungkus, banjur gulung tangan film dadi pilihan...

    Hubungi Saiki

  • Film tuang tangan palet bungkus film industri

    Film tuang tangan palet bungkus film industri

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 400 tons/months

    • Min. Pesenan: 2 Ton

    mbungkus bungkus kabeh aplikasi sampeyan film regangan tangan bisa digunakake ing pirang-pirang aplikasi bungkus sing kompleks. Film kasebut nempel dhewe sawise wis dienggo beban. Yen sampeyan kudu mbungkus barang ing wektu iki utawa sampeyan ora duwe mesin bungkus, banjur gulung tangan film dadi pilihan sing paling...

    Hubungi Saiki

  • Video
  • Gulungan film plastik bunder poli

KIRIM US MESSAGE

We didn't put all products on website. If you can't find the product you're looking for, please contact us for more information.

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Babagan awake dhewe

Nakoni, nyelidiki