Komunikasi karo Supplier? Supplier
Justina Ms. Justina
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier

Dongguan Yalan Packing Materials Co., Ltd.

Film Pambungkus Plastik - pabrikan, pabrik, supplier saka China

(Total 24 Produk kanggo Film Pambungkus Plastik)

  • film pembungkus film plastik pe film

    film pembungkus film plastik pe film

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 400 tons/months

    • Certificate: SGS/ISO/ ROHS

    Plastik film bungkus film plastik pe Bungkus bunder Pe bisa nempel ing sisih siji lan sisih kaping pindho, film bungkus plastik bisa dipérang dadi film film film Manual, film pembungkus mesin lan film bungkus pra-bunder. Film reguler Yalan minangka SGS disetujoni, lan sistem manajemen kualitas kita tundhuk karo...

    Hubungi Saiki

  • Gulungan film plastik bunder poli

    Gulungan film plastik bunder poli

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 400 tons/months

    • Certificate: SGS/ISO/ ROHS

    Gulungan film plastik bunder poli Film bungkus plastik kita diprodhuksi ing garis produksi kanthi otomatis. Film bungkus poliestere telung lapisan digawe nganggo teknologi CAST lan ekstrusi. Bahan dhasar kanggo produksi film bungkus film yaiku poliethelin kapadhetan rendah (LLDPE). Baris produksi modern lan teknologi...

    Hubungi Saiki

  • Film Pambungkus Plastik

    Film Pambungkus Plastik

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 400 tons/months

    • Certificate: SGS/ISO/ ROHS

    Film Pambungkus Plastik Penawaran pembungkusan Yalan OEM / ODM saka Kiriman Pambungkus kanggo para pelanggan, bisa miturut kabutuhan klien kanggo ngasilake warna, ukuran beda, beda nganggo film babagan tujuan, nduwe kelas nggunakake mesin otomatis, kelas mesin otomatis nganggo, kelas manual nggunakake. Bungkus Plastik...

    Hubungi Saiki

  • rol plastik bungkus industri industri

    rol plastik bungkus industri industri

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 400 tons/months

    • Min. Pesenan: 2 Ton

    rol plastik bungkus industri industri Gulungan film bungkus plastik industri digawe saka bahan mentah anyar sing diimpor kanthi rega sing luwih dhuwur lan regane sing luwih kompetitif, mbantu ngirit wektu lan luwih saka 300% kekuatan pecah kanggo mbungkus, mbungkus lan nglayani kabeh sing ngemas, obah lan pengiriman...

    Hubungi Saiki

  • Spesifikasi khusus Busak film babagan pembungkus LLDPE sing lengkap

    Spesifikasi khusus Busak film babagan pembungkus LLDPE sing lengkap

    • Brand: Junxing

    • Packaging: Carton

    • Kemampuan Supply: 400 tons/months

    • Certificate: SGS/ISO/ ROHS

    Spesifikasi khusus Busak film babagan pembungkus LLDPE sing lengkap Pambuka Film Babagan 1. Kanthi transparansi sing dhuwur, ora ana discolorasi, self-adhesive sing apik, aspek penunduran sing apik, sifat-sifat tensile sing apik, 1 meter bisa digunakake nalika nggunakake 3 meter. 2. Ora beracun, tahan luh,...

    Hubungi Saiki

  • 20micx18 inci x 1000 ft Film bungkus Stretch

    20micx18 inci x 1000 ft Film bungkus Stretch

    • Brand: Junxing

    • Packaging: Carton

    • Kemampuan Supply: 400 tons/months

    • Certificate: SGS/ISO/ ROHS

    20micx18 inci x 1000 ft Film bungkus Stretch Pambuka Film Babagan 1. Kanthi transparansi sing dhuwur, ora ana discolorasi, self-adhesive sing apik, aspek penunduran sing apik, sifat-sifat tensile sing apik, 1 meter bisa digunakake nalika nggunakake 3 meter. 2. Ora beracun, tahan luh, anti-tusukan, suhu panas bisa...

    Hubungi Saiki

  • Pabrik tali plastik plastik transparan warna transparan

    Pabrik tali plastik plastik transparan warna transparan

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 316 tons/month

    • Certificate: SGS/ISO/ ROHS

    Pabrik tali plastik plastik transparan warna transparan Pembungkusan Yalan bisa miturut kebutuhan pelanggan kanggo nggawe gulung tali palet khusus lan dicithak, nawakake luwih saka 10 warna lan 20 ukuran biasa sing beda kanggo milih, ing pasar Eropa lan AS, klien kaya desain kemasan sing gampang lan warna tali band...

    Hubungi Saiki

  • 22mic * 18 inci x 1000 ft Film pembungkus Stretch pe platic anyar

    22mic * 18 inci x 1000 ft Film pembungkus Stretch pe platic anyar

    • Brand: Junxing

    • Packaging: Carton

    • Kemampuan Supply: 400 tons/months

    • Certificate: SGS/ISO/ ROHS

    22mic * 18 inci x 1000 ft Film pembungkus Stretch pe platic anyar Pambuka Film Babagan 1. Kanthi transparansi sing dhuwur, ora ana discolorasi, self-adhesive sing apik, rasio penundaan sing apik, sifat-sifat tensile sing apik, 1 meter bisa digunakake nalika nggunakake 3-5 meter. 2. Ora beracun, tahan luh,...

    Hubungi Saiki

  • Gulungan film biru film plastik gaya anyar

    Gulungan film biru film plastik gaya anyar

    • Brand: Junxing

    • Packaging: Carton

    • Kemampuan Supply: 400 tons/months

    • Certificate: SGS/ISO/ ROHS

    Film film plastik gaya biru biru anyar Film reguler diwarnai cocog kanggo ngemas palet lan nyedhiyakake keamanan tambahan. Sampeyan duwe kaluwihan sifat tegangan sing apik, kekuatan mundur sing kuwat, transparansi dhuwur, kekuatan luh sing dhuwur lan film film adesif.Stretch uga cocog kanggo mbedakake antarane...

    Hubungi Saiki

  • 20mic * 400mm platic casting inti Stretch Film

    20mic * 400mm platic casting inti Stretch Film

    • Brand: Junxing

    • Packaging: Carton

    • Kemampuan Supply: 400 tons/months

    • Certificate: SGS/ISO/ ROHS

    20mic * 400mm platic casting inti Stretch Film 20mic * 400mm Platic casting inti Stretch Film pilihan minangka pilihan saben dinane kanggo nangani aplikasi palletizing lan unitisasi. Pelepasan sepi mbantu nyuda gangguan gudang nanging kejelasan banget mbantu para pekerja kanthi cepet ngenalake persediaan. Film cast...

    Hubungi Saiki

  • lan ketik tape pacitan vinyl plastik

    lan ketik tape pacitan vinyl plastik

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 30 millions square meters/month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    lan ketik tape pacitan vinyl plastik Spesifikasi pita pembungkus plastik kanthi "lebar × panjang ketebalan", "amba", jembaré pita, umume ditulis ing mm utawa cm, umume ≥ 10mm. Ing awal 80 taun kepungkur, pita vinyl spesifikasi umum yaiku: 72mm, 60mm, 50mm, 30mm lan sapiturute. Saiki, e jinis tape...

    Hubungi Saiki

  • Film regangan tangan 500mm * 20micron kanggo bungkus palet

    Film regangan tangan 500mm * 20micron kanggo bungkus palet

    • Brand: Junxing

    • Packaging: Carton

    • Kemampuan Supply: 400 tons/months

    • Certificate: SGS/ISO/ ROHS

    Film regangan tangan 500mm * 20micron kanggo bungkus palet Pambuka Film Babagan 1. Kanthi transparansi sing dhuwur, ora ana discolorasi, self-adhesive sing apik, rasio penundaan sing apik, sifat-sifat tensile sing apik, 1 meter bisa digunakake nalika nggunakake 3-5 meter. 2. Ora beracun, tahan luh, anti-tusukan, suhu...

    Hubungi Saiki

  • Balut Film Packaging LLDPE lancip kanggo Balung Kayu

    Balut Film Packaging LLDPE lancip kanggo Balung Kayu

    • Brand: Junxing

    • Packaging: Carton

    • Kemampuan Supply: 400 tons/months

    • Certificate: SGS/ISO/ ROHS

    Balut Film Packaging LLDPE lancip kanggo Balung Kayu Film cast yaiku pilihan saben dinten kanggo ngatasi aplikasi palletizing lan unitisasi. Pelepasan sepi mbantu nyuda gangguan gudang nanging kejelasan banget mbantu para pekerja kanthi cepet ngenalake persediaan. Film cast nyedhiyakake cling rong sisi sing ngidini...

    Hubungi Saiki

  • Pabrik plastik plastik kemasan plastik warna putih

    Pabrik plastik plastik kemasan plastik warna putih

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 316 tons/month

    • Certificate: SGS/ISO/ ROHS

    Pabrik plastik plastik kemasan plastik warna putih Pembungkusan Yalan bisa miturut kebutuhan pelanggan kanggo nggawe gulung tali palet khusus lan dicithak, nawakake luwih saka 10 warna lan 20 ukuran biasa sing beda kanggo milih, ing pasar Eropa lan AS, klien kaya desain kemasan sing gampang lan warna tali band palet,...

    Hubungi Saiki

  • 80gauge mini bunder film pembungkus film bungkus

    80gauge mini bunder film pembungkus film bungkus

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 400 tons/months

    • Min. Pesenan: 2 Ton

    80gauge mini bunder film pembungkus film bungkus Film regangan iki yaiku film plastik kanthi larut siji utawa sisi utawa loro-lorone, artikel sing diikat lan dibungkus, lan adesif dhewe ora cocog karo permukaan artikel sing dibungkus, nanging mung ana ing permukaan film lan film . Panganggone gedhe ing ekspor,...

    Hubungi Saiki

  • Pabrik plastik plastik kemasan plastik warna ijo

    Pabrik plastik plastik kemasan plastik warna ijo

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 316 tons/month

    • Certificate: SGS/ISO/ ROHS

    Pabrik plastik plastik kemasan plastik warna ijo Pembungkusan Yalan bisa miturut kebutuhan pelanggan kanggo nggawe gulung tali palet khusus lan dicithak, nawakake luwih saka 10 warna lan 20 ukuran biasa sing beda kanggo milih, ing pasar Eropa lan AS, klien kaya desain kemasan sing gampang lan warna tali band palet,...

    Hubungi Saiki

  • Film Lembut Alus lan Film Transparent mini Transparent

    Film Lembut Alus lan Film Transparent mini Transparent

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 400 tons/months

    • Min. Pesenan: 2 Ton

    Film Lembut Alus lan Film Transparent mini Transparent 1.. Pabrik profesional : perusahaan kita utamane nggawe film bungkus LLDPE babagan bungkus. 2.. Perangkat lanjutan : casting extrusion film LLDPE sing 3 baris produksi, sing regane udakara 3 yuta USD . Iku kapasitas produksi telung saka mesin umum liyane. Kita...

    Hubungi Saiki

  • Film Penyambungan Listrik Elektrostatik Putih LLDPE Film

    Film Penyambungan Listrik Elektrostatik Putih LLDPE Film

    • Brand: Junxing

    • Packaging: Carton

    • Kemampuan Supply: 400 tons/months

    • Certificate: SGS/ISO/ ROHS

    Film film film warna putih sing apik Film cast yaiku pilihan saben dinten kanggo ngatasi aplikasi palletizing lan unitisasi. Pelepasan sepi mbantu nyuda gangguan gudang nanging kejelasan banget mbantu para pekerja kanthi cepet ngenalake persediaan. Film cast nyedhiyakake cling rong sisi sing ngidini bungkus kasebut...

    Hubungi Saiki

  • Film lapisan warna tunggal kanggo Masking

    Film lapisan warna tunggal kanggo Masking

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 30 millions square meters/month

    • Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

    Film lapisan warna tunggal kanggo Masking Tape Masker Colour minangka pita pembungkus kelas komersial nyata kanggo kabutuhan kabeh bungkusan lan tetep suwe, luwih akeh warna tape yaiku kanggo dokumen sing kudu dijaga kanthi aman lan apik, kita bisa nggawe Tipe Biru Merah, Tape Masking Putih, Tape Masking Abang lan...

    Hubungi Saiki

  • Film film plastik gaya biru biru anyar

    Film film plastik gaya biru biru anyar

    • Brand: Junxing

    • Packaging: Carton

    • Kemampuan Supply: 400 tons/months

    • Certificate: SGS/ISO/ ROHS

    Film film plastik gaya biru biru anyar Film reguler diwarnai cocog kanggo ngemas palet lan nyedhiyakake keamanan tambahan. Sampeyan duwe kaluwihan sifat tegangan sing apik, kekuatan mundur sing kuwat, transparansi dhuwur, kekuatan luh sing dhuwur lan film film adesif.Stretch uga cocog kanggo mbedakake antarane...

    Hubungi Saiki

  • Film film film warna putih sing apik

    Film film film warna putih sing apik

    • Brand: Junxing

    • Packaging: Carton

    • Kemampuan Supply: 400 tons/months

    • Certificate: SGS/ISO/ ROHS

    Film film film warna putih sing apik Film cast yaiku pilihan saben dinten kanggo ngatasi aplikasi palletizing lan unitisasi. Pelepasan sepi mbantu nyuda gangguan gudang nanging kejelasan banget mbantu para pekerja kanthi cepet ngenalake persediaan. Film cast nyedhiyakake cling rong sisi sing ngidini bungkus kasebut...

    Hubungi Saiki

  • Film Film PE 20 inci x 1000 ft film lldpe

    Film Film PE 20 inci x 1000 ft film lldpe

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 400 tons/months

    • Min. Pesenan: 2 Ton

    Film Film PE 20 inci x 1000 ft film lldpe M Panganggo pesawat Bahan dhasar kanggo produksi film YALAN stretch yaiku Exxonmobil lan Petrochemical Industries Co, Ltd .Gunakake Exxonmobil LDPE lan LLEPE lan liya-liyane, sing nduwe tesil, kesan lan pukulan resistace sing luar biasa. P roduct

    Hubungi Saiki

  • Bungkus Tangan Film Film PE PE

    Bungkus Tangan Film Film PE PE

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 400 tons/months

    • Certificate: SGS/ISO/ ROHS

    Bungkus Tangan Film Film PE PE Jeneng produk Bungkus Tangan Film Film PE PE Fitur: Pucuk banget & resistensi luh Nyegah saka banyu & bledug Nyuda kadhemen, panas lan tuwa Dhuwur transparan Tegangan tegangan sing apik, Elongation (%)

    Hubungi Saiki

  • Pabrik plastik plastik bunder ungu warna

    Pabrik plastik plastik bunder ungu warna

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 316 tons/month

    • Certificate: SGS/ISO/ ROHS

    Pabrik plastik plastik bunder ungu warna Pembungkusan Yalan bisa miturut kebutuhan pelanggan kanggo nggawe gulung tali palet khusus lan dicithak, nawakake luwih saka 10 warna lan 20 ukuran biasa sing beda kanggo milih, ing pasar Eropa lan AS, klien kaya desain kemasan sing gampang lan warna tali band palet, plastik...

    Hubungi Saiki

  • Video
  • Gulungan film plastik bunder poli
  • Film regangan tangan 500mm * 20micron kanggo bungkus palet
  • Balut Film Packaging LLDPE lancip kanggo Balung Kayu
  • Film Film PE 20 inci x 1000 ft film lldpe

KIRIM US MESSAGE

We didn't put all products on website. If you can't find the product you're looking for, please contact us for more information.

Related Products List