Komunikasi karo Supplier? Supplier
Justina Ms. Justina
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier

Dongguan Yalan Packing Materials Co., Ltd.

HomeProdukTutup PengedapTipe Seksi Dhewe

Tipe Seksi Dhewe (Total 7 Products)

Kategori produk dari Tipe Seksi Dhewe , kami produsen khusus dari Cina, Tipe Seksi Dhewe , Tipe Lengket Kunci Loro pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Tipe Sided Lengan Kuwat R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!
Pita sisih pindho entheng / tape lengket pindho

Brand: Junxing

Packaging: karton

Kemampuan Supply: 30 millions square meters/month

tape sisih pindho entheng / tape lengket pindho Pita sisih pindho entheng / Tipe Sapu Lantai Sithik duwe daya tahan kuat, tahan dhuwur lan anti banyu sing apik. dhukungan, jembarake dawa, dawa, kekandelan lan warna kanggo cocog karo kabutuhan. Bisa...
Tape desain paket transfer panas desain Grosir khusus

Brand: Junxing

Packaging: karton

Kemampuan Supply: 30 millions square meters/month

Tape desain paket transfer panas desain Grosir khusus Grosir tape transfer pack panas panas desain, tahan dhuwur lan anti banyu sing apik. dhukungan, jembarake dawa, dawa, kekandelan lan warna kanggo cocog karo kabutuhan. Bisa nggawa macem-macem...
tape tahan rong sisi tape

Brand: Junxing

Packaging: karton

Kemampuan Supply: 30 millions square meters/month

Tahanan Ketahanan Lengan Apik Singa Lurus Tape Lantai Kencar Singa Lantai Dua (juga disebut Tipe pelekat dua sisi) nduweni resistensi sing kuwat, tahan dhuwur. lan anti banyu sing apik. dhukungan, jembarake dawa, dawa, kekandelan lan warna kanggo...
2 rol pita pelikat rong sisi

Brand: Junxing

Packaging: karton

Kemampuan Supply: 30 millions square meters/month

2 rol pita pelikat rong sisi 2 pita sisih nganggo lem transparan sing sangat lentur ing kertas sing nggawe kertas kanggo gampang nglereni utawa gampang nglereni supaya sampeyan ora nate ngirit. Lekat sisi kaping pindho cocok kanggo ikatan bebarengan...
Kalih pita lengket rong sisih

Brand: Junxing

Packaging: karton

Kemampuan Supply: 30 millions square meters/month

Kalih pita lengket rong sisih Loro pita sisi (uga diarani Double Sided Sticky Tape) nduweni kinerja pelekat permanen sing agresif ing sisih loro, utamane digunakake kanggo kertu, kothak, proyek seni lan kerajinan, presentasi kelas, lan proyek ilmu....
Tape Sewing Tipe Kothak Lengan Kuwat

Brand: Junxing

Packaging: karton

Kemampuan Supply: 30 millions square meters/month

Kalih pita lengket rong sisih Pita pelekat kaping pindho, tape adesif sing panas, awet, lengket, kualitas apik, digunakake kanggo nggunakake tape adesif saben
Tape lengket ukur kaping pindho

Brand: Junxing

Packaging: karton

Kemampuan Supply: 30 millions square meters/month

Tape lengket ukur kaping pindho Pita lengket rong sisi utamane digunakake kanggo file, kertu, kothak, cemlorot cemlorot, scrap booking foil ribami, poster iklan, iris lipat lan manik mikro. Loro tape sisih bisa ditrapake kanggo akeh industri, kayata...

China Tipe Seksi Dhewe Supplier

Tipe Seksi Dhewe

Pita pelekat sisih pindho digunakake ing industri elektronik, hardware, plastik, percetakan, lan industri liyane. Loro tape sisih kanthi adhesion sing dhuwur ing permukaan sing lancar, gampang diinstal lan dicopot nganggo tangan tanpa sisa. Ketebalan pita lengket dobel loro saka 80 nganti 200 mikron, jembarane 12mm nganti 70mm, dawane 10 nganti 100 yard. Bisa nggawe pita pindho sisih khusus.

Produk anyar

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Babagan awake dhewe

Nakoni, nyelidiki