Komunikasi karo Supplier? Supplier
Justina Ms. Justina
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier

Dongguan Yalan Packing Materials Co., Ltd.

Home > Produk > Tutup Pengedap > Tipe Seksi Dhewe

Tipe Seksi Dhewe

Kategori produk dari Tipe Seksi Dhewe , kami produsen khusus dari Cina, Tipe Seksi Dhewe , Tipe Lengket Kunci Loro pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Tipe Sided Lengan Kuwat R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

Kabeh Produk

  • Tape desain paket transfer panas desain Grosir khusus

    Tape desain paket transfer panas desain Grosir khusus

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 30 millions square meters/month

    Tape desain paket transfer panas desain Grosir khusus Grosir tape transfer pack panas panas desain, tahan dhuwur lan anti banyu sing apik. dhukungan, jembarake dawa, dawa, kekandelan lan warna kanggo cocog karo kabutuhan. Bisa nggawa macem-macem solusi kemasan standar sing komprehensif kanggo kabeh pabrik naleni lan...

  • tape sisih pindho entheng / tape lengket pindho

    tape sisih pindho entheng / tape lengket pindho

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 30 millions square meters/month

    tape sisih pindho entheng / tape lengket pindho Pita sisih pindho entheng / Tipe Sapu Lantai Sithik duwe daya tahan kuat, tahan dhuwur lan anti banyu sing apik. dhukungan, jembarake dawa, dawa, kekandelan lan warna kanggo cocog karo kabutuhan. Bisa nggawa macem-macem solusi kemasan standar sing komprehensif kanggo...

  • tape tahan rong sisi tape

    tape tahan rong sisi tape

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 30 millions square meters/month

    Tahanan Ketahanan Lengan Apik Singa Lurus Tape Lantai Kencar Singa Lantai Dua (juga disebut Tipe pelekat dua sisi) nduweni resistensi sing kuwat, tahan dhuwur. lan anti banyu sing apik. dhukungan, jembarake dawa, dawa, kekandelan lan warna kanggo cocog karo kabutuhan. Bisa nggawa macem-macem solusi kemasan standar...

  • 2 rol pita pelikat rong sisi

    2 rol pita pelikat rong sisi

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 30 millions square meters/month

    2 rol pita pelikat rong sisi 2 pita sisih nganggo lem transparan sing sangat lentur ing kertas sing nggawe kertas kanggo gampang nglereni utawa gampang nglereni supaya sampeyan ora nate ngirit. Lekat sisi kaping pindho cocok kanggo ikatan bebarengan karo macem-macem bahan sing padha lan ora jelas kayata kaca, kertas,...

  • Kalih pita lengket rong sisih

    Kalih pita lengket rong sisih

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 30 millions square meters/month

    Kalih pita lengket rong sisih Loro pita sisi (uga diarani Double Sided Sticky Tape) nduweni kinerja pelekat permanen sing agresif ing sisih loro, utamane digunakake kanggo kertu, kothak, proyek seni lan kerajinan, presentasi kelas, lan proyek ilmu. Kaloro tape adesif rong sisi kanggo naleni, dipasang utawa ngegel lan...

  • Tape Sewing Tipe Kothak Lengan Kuwat

    Tape Sewing Tipe Kothak Lengan Kuwat

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 30 millions square meters/month

    Kalih pita lengket rong sisih Pita pelekat kaping pindho, tape adesif sing panas, awet, lengket, kualitas apik, digunakake kanggo nggunakake tape adesif saben

  • Tape lengket ukur kaping pindho

    Tape lengket ukur kaping pindho

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 30 millions square meters/month

    Tape lengket ukur kaping pindho Pita lengket rong sisi utamane digunakake kanggo file, kertu, kothak, cemlorot cemlorot, scrap booking foil ribami, poster iklan, iris lipat lan manik mikro. Loro tape sisih bisa ditrapake kanggo akeh industri, kayata elektronik, hardware, plastik, lan sapiturute. Kanthi permukaan...

China Tipe Seksi Dhewe Supplier

Tipe Seksi Dhewe

Pita pelekat sisih pindho digunakake ing industri elektronik, hardware, plastik, percetakan, lan industri liyane. Loro tape sisih kanthi adhesion sing dhuwur ing permukaan sing lancar, gampang diinstal lan dicopot nganggo tangan tanpa sisa. Ketebalan pita lengket dobel loro saka 80 nganti 200 mikron, jembarane 12mm nganti 70mm, dawane 10 nganti 100 yard. Bisa nggawe pita pindho sisih khusus.

Related Products List