Komunikasi karo Supplier? Supplier
Justina Ms. Justina
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier

Dongguan Yalan Packing Materials Co., Ltd.

Tipe Kartu Sealing Kuning Acrylic Kuning
Tipe Kartu Sealing Kuning Acrylic Kuning
Tipe Kartu Sealing Kuning Acrylic Kuning
Tipe Kartu Sealing Kuning Acrylic Kuning
Tipe Kartu Sealing Kuning Acrylic Kuning

Tipe Kartu Sealing Kuning Acrylic Kuning

Tipe Pembayaran: T/T
Incoterm: FOB
Wektu Pengiriman: 10 Dina

Hubungi Saiki Tambah ing kothak

Dhasar Info

    Width: 48mm-72mm

    Thickness: 40 Micron-80 Mircon

Additional Info

    Packaging: karton

    Produktivitas: 400 millions square meter/year

    Brand: Junxing

    Transportasi: Ocean,Land

    Panggonan Asal: China

    Kemampuan Supply: 30 millions square meters/month

    Certificate: SGS/ISO/ ROHS

Deskripsi Produk

Tipe Kartu Sealing Kuning Acrylic Kuning


Tangkal Kayu Acrylic Kuningan Bopp Carton yaiku anti banyu, rapi dipotong kanthi tlapak kanthi tliti, cukup lengket kanggo netepi permukaan sing resik, gampang ora ana sisa, duwe rasa nyenengake lan gampang digunakake. Pita kedap warna kita duwe abang, biru, ijo, jambon, ireng, oranye, kuning jero, coklat. Pita pack berwarna minangka pilihan sing apik kanggo nutup, menehi tandha, ndandani, bangunan, beda-beda karton warna.


Nawakake layanan OEM lan ODM, bisa nggawe tape berwarna khusus, kanthi jembaré beda, kekandelan beda, dawa beda, uga bisa nggawe logo utawa tembung ing pita bungkus sing diwarnai.


Item Width Thickness Length
Colored packaging tape 48mm-72mm 40micron-80micron 50y-1000y

Tayangan produk:

6

9

12


Keuntungan:

1.Luwih apik lan tahan dhuwur

sealing tape

Kekuwatan kenceng

sealing tape



Babagan awake dhewe:


team

gudang

Kategori Produk : Tutup Pengedap > Tape sing Colour

Email menyang supplier iki

Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Related Products List