Komunikasi karo Supplier? Supplier
Justina Ms. Justina
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier

Dongguan Yalan Packing Materials Co., Ltd.

Premium pita kuning kualitas premium
Premium pita kuning kualitas premium
Premium pita kuning kualitas premium
Premium pita kuning kualitas premium

Premium pita kuning kualitas premium

Tipe Pembayaran: T/T
Incoterm: FOB
Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces
Wektu Pengiriman: 15 Dina

Hubungi Saiki Tambah ing kothak

Dhasar Info

    Size: 17-28 Inchs

    Color: Clear/Transparent

    Thickness: 40-80 Micron

    Length: 50-1000 Y

Additional Info

    Packaging: karton

    Produktivitas: 400 millions square meter/year

    Brand: Junxing

    Transportasi: Ocean

    Panggonan Asal: China

    Kemampuan Supply: 30 millions square meters/month

    Certificate: ISO/SGS

Deskripsi Produk

Premium pita kuning kualitas premium

Pita bopp kuning kanthi kualitas premium digawe ing pangkalan film BOPP lan sawise corona voltase dhuwur, lumahing roughened banjur dilapisi lem banjur dipisah dadi gulung cilik, yaiku saben dina nggunakake tape parecl.Ia bisa banget. bungkusan barang rampung sing apik banget ing saben dinane, saengga, nggayuh peran sing dilindhungi lan barang tetep, ana macem-macem spesifikasi sing beda, bisa dibungkus miturut ukuran barang sing dibutuhake kanggo ngatur pita sampeyan dhewe.

Katrangan Product

Fitur:


1.. Kekandelan tipis, permukaan sing jelas, kurang awet

2.. Racun ora luwih, luwih aman

3.. Gampang digunakake, efisiensi dhuwur

4.. Rintangan kanthi dhuwur, Kekuwatan tegangan

5.. Luwih nyegah karusakan lan nggawe kemasan umume katon apik


Spesifikasi


Product

Thickness

Width(Yard)

Length(Yard)


Color


Core diameter


Packing QTY

BOPP saeling tape

33-80

4-72

20-1100

Transparent clear/Transparent Yellow

3"(76mm)

36/72/100roll/carton

Color packing Tape

33-80

4-72

20-1100

any color

3"(76mm)

36/72/100roll/carton

Printed tape

33-80

4-72

20-1100

any color

3"(76mm)

36/72/100roll/carton

Tayangan produk

Premium-quality-yellow-bopp-tape (1)

Premium-quality-yellow-bopp-tape (2)

Premium-quality-yellow-bopp-tape (3)

Premium-quality-yellow-bopp-tape

Paket & pengiriman


Sertifikat

Pameran


FAQ

1: Kepiye perusahaan sampeyan ngontrol kualitas?

A: Kita wis ngetrapake sistem kontrol kualitas sing ketat lan lengkap, sing mesthekake yen saben produk bisa memenuhi syarat-syarat kualitas pelanggan.

Q2: Sampel gratis?

A: Ya, kita bisa nyedhiyani conto gratis kanggo sampeyan yen sampeyan mbutuhake.

Q3: Apa sampeyan logo / label pribadi bisa dicithak ing packing kasebut?

A: Ya, logo / label pribadi sampeyan bisa dicithak ing pengepakan kanthi idin sah, sampeyan ndhukung layanan OEM miturut syarat klien sajrone pirang-pirang taun.

Q4: Nalika bisa entuk rega?

A: Kita biasane ngutip sajrone 24 jam sawise njaluk pitakon, yen sampeyan njaluk rega. Mangga nelpon utawa ujar email kanthi email supaya prioritas dadi prioritas.

Q5: Apa pabrik sampeyan langsung?

A: Ya, kita duwe pabrik dhewe. Kabeh produk kita duwe rega saingan lan berkualitas banget.

Q6: Apa sampeyan duwe rega lan layanan khusus kanggo Grosir?

A: Ya, kita bisa nawakake rega lan layanan sing paling apik kanggo nyukupi kebutuhan pelanggan. Kita kudu menehi layanan OEM.

Q7: Cara pembayaran sing bisa digunakake?

A: Kita nampa T / T. Sampeyan bisa mbayar liwat transfer bank lan deposit 30%, 70% sawise ndeleng salinan B / L.

Q8: Suwene suwene produksi lan pengiriman pesenan njupuk?

A: Sasampunipun 10-15 dinten sasampunipun dispose.


Babagan awake dhewe:

Bahan-bahan pengemasan Dongguan yalan Co, ltd.was, wiwit taun 2009, pabrik kasebut ana ing Dongguan, kalebu area 18000 meter persegi, lan dilengkapi mesin manufaktur lan peralatan inspeksi.Yalan nyedhiyakake riset lan pangembangan, ngasilake, dodolan lan sawise Layanan -sales ing industri materi kemasan.

Gawe merek dhewe [Yanlan ".Yanlan saiki makarya ing meh 50 negara lan nggunakake sekitar 200 wong. Kita dianugerahi sertifikasi sistem manajemen kualitas ISO9001: 2008 ing taun 2012.

Yanlan ngasilake lan adol 4 kategori produk:

1.. Produk seri film film babagan PE

2.. Produk seri tape BOPP

3.. Produk seri tali PP / PET

4.. Mesin packing




Hubungi kita







Kategori Produk : Tutup Pengedap > Tape sing Colour

Email menyang supplier iki

Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Related Products List