Komunikasi karo Supplier? Supplier
Justina Ms. Justina
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier

Dongguan Yalan Packing Materials Co., Ltd.

Grosir pita pangiriman borong coklat
Grosir pita pangiriman borong coklat
Grosir pita pangiriman borong coklat
Grosir pita pangiriman borong coklat

Grosir pita pangiriman borong coklat

Tipe Pembayaran: T/T
Incoterm: FOB
Wektu Pengiriman: 15 Dina

Hubungi Saiki Tambah ing kothak

Dhasar Info

    Size: 17-28 Inchs

    Color: Brown/colored

    Thickness: 30-80 Micron

    Length: 50-1000 Y

Additional Info

    Packaging: karton

    Produktivitas: 400 millions square meter/year

    Brand: Junxing

    Transportasi: Ocean

    Panggonan Asal: China

    Kemampuan Supply: 30 millions square meters/month

    Certificate: ISO/SGS

Deskripsi Produk

Grosir sentuhan bopp coklat pengiriman rega

Packing tape coklat minangka pilihan sing paling apik kanggo digunakake nalika ngemot karton, obah lan label label kanggo tujuan organisasi. Pita pengiriman coklat cocok banget kanggo kasus sing wis ditandur, nduweni pelekat sing kuat, nyedhiyakake tegas sing kuat. Pita kedap amba lan kuwat kanggo mesthekake kothak lan paket aman. Kita bisa njaga tape lengket sing apik ngubengi kantor lan terus nginep ing omah supaya bisa obah, ngemas lan menehi laba.


S lembaran pecak:

Product code
Thickness  Film thickness  Size mm*m Color Core diameter  Pack qty Qty/20 ft
Transparent Tape
38um 23um 48*50 Clear/brown 3" 36 rolls 58320 rolls
Transparent Tape
38um
23um
48*100 Clear/brown
3" 36 rolls 46440 rolls
Transparent Tape 38um
23um 48*120 Clear/brown 3" 36 rolls 43200 rolls
Transparent Tape 40um 25um 48*50 Clear/brown 3" 36 rolls 57960 rolls
Colored Tape
40um
25um 48*100 Clear/brown 3" 36 rolls 45360 rolls 
Colored Tape 40um 25um 48*120 Clear/brown 3" 36 rolls 42120 rolls
Colored Tape 43um 27um 48*50 Clear/brown 3" 36 rolls 56520 rolls
Printed Tape
43um 27um 48*100 Clear/brown 3" 36 rolls 44280 rolls
Printed Tape 43um 27um 48*120 Clear/brown 3" 36 rolls 40680 rolls 
Printed Tape 45um 27um 48*50 Clear/brown 3" 36 rolls 56160 rolls
Printed Tape
45um 27um 48*100 Clear/brown 3" 36 rolls 43200 rolls 
Printed Tape
45um 27um 48*120 Clear/brown 3" 36 rolls 39600 rolls
Printed Tape
48um 30um 48*50 Clear/brown 3" 36 rolls 55080 rolls
Kraft Tape
48um 30um 48*100 Clear/brown 3" 36 rolls 42120 rolls
Kraft Tape
48um 30um 48*120 Clear/brown 3" 36 rolls 38520 rolls

P roduct nuduhake:

WBPSA (Pelekat sensitif tekanan banyu adhedhasar) BOPP Tape digawe saka film BOPP (polypropylene berorientasi biaxial) sing dilapisi karo adesif akrilik. Ndhaptar macem-macem solusi kemasan sing komprehensif kanggo meh kabeh syarat bundling lan sealing.

● Rintangan sing dhuwur
● Kekuwatan tegangan
● Kandhange apik
● tahan kanggo suhu tuwa lan suhu rendah.
● biaya murah awet, ekonomi kanggo pengepakan umum lan karton.


brown tape



opp_packing_tape_sellotape

Pita pelekat Bopp kita pancen lingkungan, nduweni kekuatan tegangan sing apik, kekarepan sing apik, kauntungan adhesion sing apik, bisa nyukupi kabeh panjaluk nalika transportasi.
17

Beda pita bungkus warna:

u=2303425365,4017682985&fm=27&gp=0

5

Dibandhingake karo supplier liyane, kemasan Yalan mung nggawe produk sing marem:

A bab kanggo kita:

ddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd

E xhibition:

HTB1CT4vSXXXXXXhapXXq6xXFXXXp

C ertigned:

HTB1Sh1eSXXXXXcnXXXX760XFXXXz

Kita nganggep keikhlasan, kualitas lan maju lan ngunjungi supaya entuk bathi lan nyukupi kabutuhan.Yalan bakal menehi layanan lan produk sing luwih apik kanggo ngasilake suplemen lan perawatan para pelanggan.

Nggolek telpon utawa mail kanggo ngrembug luwih lengkap!

Kategori Produk : Tutup Pengedap > Tape sing Colour

Email menyang supplier iki

Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Related Products List