Komunikasi karo Supplier? Supplier
Justina Ms. Justina
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier

Dongguan Yalan Packing Materials Co., Ltd.

Werna lancar tanpa pita bungkus gelembung
Werna lancar tanpa pita bungkus gelembung
Werna lancar tanpa pita bungkus gelembung
Werna lancar tanpa pita bungkus gelembung
Werna lancar tanpa pita bungkus gelembung

Werna lancar tanpa pita bungkus gelembung

Hubungi Saiki Tambah ing kothak

Deskripsi Produk

Werna lancar tanpa pita bungkus gelembung

Werna konvensional bungkus warna kanthi transparan, warna-warni, krim, abang, biru, ijo, enem, uga anti-palsu, nyedhiyakake visibilitas produk, peringatan lan dilengkapi kabeh jinis merek dagang, logo, utawa pita cetak liyane. Iki pita lancar gelembung kanthi bebas digunakake ing panganan, pasar laut minuman saka produk profesional bungkusan produk, butik, bungkusan hadiah, negara maju utawa sealing lan kombinasi wilayah kontrol lingkungan.

Katrangan Product

Spesifikasi

Product

Thickness

Width(Yard)

Length(Yard)

 

Color

 

Core diameter

 

Packing QTY

BOPP saeling tape

33-80

4-72

20-1100

Transparent clear/Transparent Yellow

3"(76mm)

36/72/100roll/carton

Color packing Tape

33-80

4-72

20-1100

any color

3"(76mm)

36/72/100roll/carton

Printed tape

33-80

4-72

20-1100

any color

3"(76mm)

36/72/100roll/carton

Fitur:

1.Menehi produk sampeyan metu

2. Cara sing murah lan kreatif kanggo njaluk pesen menyang masarakat

3.Ngawe nyolong utawa ilang

4. gampang diakses penanganan saham lan ngenali

Tayangan produk


Sertifikat



Pameran



Paket & pengiriman

FAQ

1: Kepiye perusahaan sampeyan ngontrol kualitas?

A: Kita wis ngetrapake sistem kontrol kualitas sing ketat lan lengkap, sing mesthekake yen saben produk bisa memenuhi syarat-syarat kualitas pelanggan.

Q2: Sampel gratis?

A: Ya, kita bisa nyedhiyani conto gratis kanggo sampeyan yen sampeyan mbutuhake.

Q3: Apa sampeyan logo / label pribadi bisa dicithak ing packing kasebut?

A: Ya, logo / label pribadi sampeyan bisa dicithak ing pengepakan kanthi idin sah, sampeyan ndhukung layanan OEM miturut syarat klien sajrone pirang-pirang taun.

Q4: Nalika bisa entuk rega?

A: Kita biasane ngutip sajrone 24 jam sawise njaluk pitakon, yen sampeyan njaluk rega. Mangga nelpon utawa ujar email kanthi email supaya prioritas dadi prioritas.

Q5: Apa pabrik sampeyan langsung?

A: Ya, kita duwe pabrik dhewe. Kabeh produk kita duwe rega saingan lan berkualitas banget.

Q6: Apa sampeyan duwe rega lan layanan khusus kanggo Grosir?

A: Ya, kita bisa nawakake rega lan layanan sing paling apik kanggo nyukupi kebutuhan pelanggan. Kita kudu menehi layanan OEM.

Q7: Cara pembayaran sing bisa digunakake?

A: Kita nampa T / T. Sampeyan bisa mbayar liwat transfer bank lan deposit 30%, 70% sawise ndeleng salinan B / L.

Q8: Suwene suwene produksi lan pengiriman pesenan njupuk?

A: Sasampunipun 10-15 dinten sasampunipun dispose.

Babagan awake dhewe:

Bahan-bahan pengemasan Dongguan yalan Co, ltd.was, wiwit taun 2009, pabrik kasebut ana ing Dongguan, kalebu area 18000 meter persegi, lan dilengkapi mesin manufaktur lan peralatan inspeksi.Yalan nyedhiyakake riset lan pangembangan, ngasilake, dodolan lan sawise Layanan -sales ing industri materi kemasan.

Gawe merek dhewe [Yanlan ".Yanlan saiki makarya ing meh 50 negara lan nggunakake sekitar 200 wong. Kita dianugerahi sertifikasi sistem manajemen kualitas ISO9001: 2008 ing taun 2012.

Yanlan ngasilake lan adol 4 kategori produk:

1. Produk seri film film PE

2. Produk seri tape BOPP

3. Produk seri tali PP / PET

4. Mesin packing

9bfb6132a3d2786f6f81a315d2ae2072_1_160747_1


Hubungi kita

Kategori Produk : Tutup Pengedap > Tape sing Colour

Email menyang supplier iki

Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Related Products List