Komunikasi karo Supplier? Supplier
Justina Ms. Justina
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier

Dongguan Yalan Packing Materials Co., Ltd.

Anti-tape tape adesif sing apik anti banyu panas
Anti-tape tape adesif sing apik anti banyu panas
Anti-tape tape adesif sing apik anti banyu panas
Anti-tape tape adesif sing apik anti banyu panas
Anti-tape tape adesif sing apik anti banyu panas

Anti-tape tape adesif sing apik anti banyu panas

Tipe Pembayaran: T/T
Incoterm: FOB
Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces
Wektu Pengiriman: 15 Dina

Hubungi Saiki Tambah ing kothak

Dhasar Info

    Size: 17-28 Inchs

    Color: Clear/Transparent

    Thickness: 40-80 Micron

    Length: 50-1000 Y

Additional Info

    Packaging: karton

    Produktivitas: 400 millions square meter/year

    Brand: Junxing

    Transportasi: Ocean

    Panggonan Asal: China

    Kemampuan Supply: 30 millions square meters/month

    Certificate: ISO/SGS

Deskripsi Produk

Anti-tape tape adesif sing apik anti banyu panas

Pita adesif iki digawe saka bahan mentah bopp anyar, nduweni adesif kuat lan anti banyu sing apik. Mangkono, kasedhiya ing macem-macem jembar, dawa lan warna sing cocog karo kabutuhan tartamtu. Sampeyan bisa nggunakake solusi paket standar sing lengkap kanggo kabeh syarat lan nggawe panyegelan. Kita bisa janji kiriman wektu sing cendhak lan kualitas apik banget. Sampel gratis bisa dikirim menyang sampeyan kanggo nyoba keterangan sing disebutake. Menawa yakin, iku minangka sebab sampeyan milih pita adalan Yalan.


Data teknis:

Product code
Thickness  Film thickness  Size mm*m Color Core diameter  Pack qty Qty/20 ft
Transparent Tape
38um 23um 48*50 Clear/brown 3" 36 rolls 58320 rolls
Transparent Tape
38um
23um
48*100 Clear/brown
3" 36 rolls 46440 rolls
Transparent Tape
38um
23um 48*120 Clear/brown 3" 36 rolls 43200 rolls
Transparent Tape
40um 25um 48*50 Clear/brown 3" 36 rolls 57960 rolls
Transparent Adhesive Tape
40um
25um 48*100 Clear/brown 3" 36 rolls 45360 rolls 
Transparent Adhesive Tape
40um 25um 48*120 Clear/brown 3" 36 rolls 42120 rolls
Transparent Adhesive Tape
43um 27um 48*50 Clear/brown 3" 36 rolls 56520 rolls
Transparent Adhesive Tape
43um 27um 48*100 Clear/brown 3" 36 rolls 44280 rolls
Transparent Adhesive Tape
43um 27um 48*120 Clear/brown 3" 36 rolls 40680 rolls 
Transparent Packaging Tape
45um 27um 48*50 Clear/brown 3" 36 rolls 56160 rolls
Transparent Packaging Tape
45um 27um 48*100 Clear/brown 3" 36 rolls 43200 rolls 
Transparent Packaging Tape
45um 27um 48*120 Clear/brown 3" 36 rolls 39600 rolls
Transparent Packaging Tape
48um 30um 48*50 Clear/brown 3" 36 rolls 55080 rolls
Plastic Banding,Packing Tape
48um 30um 48*100 Clear/brown 3" 36 rolls 42120 rolls
Plastic Banding,Packing Tape
48um 30um 48*120 Clear/brown 3" 36 rolls 38520 rolls

Tayangan produk:

custom adhesive tape

sealing tape

sealing tape

custom adhesive tape

sealing tape

Keuntungan:

1.Luwih apik lan tahan dhuwur

sealing tape


Kekuwatan kenceng

sealing tape



Babagan awake dhewe:


team

gudang


Kategori Produk : Tutup Pengedap > Tape sing Colour

Email menyang supplier iki

Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Related Products List