Komunikasi karo Supplier? Supplier
Justina Ms. Justina
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier

Dongguan Yalan Packing Materials Co., Ltd.

tape bungkus adesif khusus kanggo pengiriman
tape bungkus adesif khusus kanggo pengiriman
tape bungkus adesif khusus kanggo pengiriman
tape bungkus adesif khusus kanggo pengiriman
tape bungkus adesif khusus kanggo pengiriman

tape bungkus adesif khusus kanggo pengiriman

Tipe Pembayaran: T/T
Incoterm: FOB
Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces
Wektu Pengiriman: 15 Dina

Hubungi Saiki Tambah ing kothak

Dhasar Info

    Size: 17-28 Inchs

    Color: Clear/Transparent

    Thickness: 40-80 Micron

    Length: 50-1000 Y

Additional Info

    Packaging: karton

    Produktivitas: 400 millions square meter/year

    Brand: Junxing

    Transportasi: Ocean

    Panggonan Asal: China

    Kemampuan Supply: 30 millions square meters/month

    Certificate: ISO/SGS

Deskripsi Produk

tape bungkus adesif khusus kanggo pengiriman

Iki digawe saka film polipropilena sing dilapisi kanthi adesif akrilik berbasis banyu sing kasedhiya ing print teks standar utawa dicithak khusus kanthi jeneng perusahaan lan logo , cara sing apik lan efektif kanggo ngiklanake bisnis sampeyan nalika bisa ngenali produk sampeyan sawise kemasan wis rampung . Priksa manawa pita sampeyan cukup kuwat supaya bisa nimbang bobot utawa produk sampeyan lan elinga yen tape sampeyan bisa ngrusak produk.

Data teknis:



Product name
Thickness  Film thickness  Size mm*m Color Core diameter  Pack qty Qty/20 ft
Transparent Tape
38um 23um 48*50 Clear/brown 3" 36 rolls 58320 rolls
Transparent Tape
38um
23um
48*100 Clear/brown
3" 36 rolls 46440 rolls
Transparent Tape
38um
23um 48*120 Clear/brown 3" 36 rolls 43200 rolls
Transparent Tape
40um 25um 48*50 Clear/brown 3" 36 rolls 57960 rolls
Transparent Tape
40um
25um 48*100 Clear/brown 3" 36 rolls 45360 rolls 
Transparent Packaging Tape
40um 25um 48*120 Clear/brown 3" 36 rolls 42120 rolls
Transparent Packaging Tape
43um 27um 48*50 Clear/brown 3" 36 rolls 56520 rolls
Transparent Packaging Tape
43um 27um 48*100 Clear/brown 3" 36 rolls 44280 rolls
Transparent Packaging Tape
43um 27um 48*120 Clear/brown 3" 36 rolls 40680 rolls 
Kraft Tape
45um 27um 48*50 Clear/brown 3" 36 rolls 56160 rolls
Kraft Tape
45um 27um 48*100 Clear/brown 3" 36 rolls 43200 rolls 
Masking Tape
45um 27um 48*120 Clear/brown 3" 36 rolls 39600 rolls
Masking Tape
48um 30um 48*50 Clear/brown 3" 36 rolls 55080 rolls
Foam Tape
48um 30um 48*100 Clear/brown 3" 36 rolls 42120 rolls
Foam Tape
48um 30um 48*120 Clear/brown 3" 36 rolls 38520 rolls

sealing tapesealing tapesealing tapePrinted Carton Tape

Kategori Produk : Tutup Pengedap > Tape sing Colour

Email menyang supplier iki

Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Related Products List