Komunikasi karo Supplier? Supplier
Justina Ms. Justina
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier

Dongguan Yalan Packing Materials Co., Ltd.

3 kothak tape tugas tugas abot
3 kothak tape tugas tugas abot
3 kothak tape tugas tugas abot
3 kothak tape tugas tugas abot
3 kothak tape tugas tugas abot

3 kothak tape tugas tugas abot

Tipe Pembayaran: T/T
Incoterm: FOB
Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces
Wektu Pengiriman: 15 Dina

Hubungi Saiki Tambah ing kothak

Dhasar Info

    Size: 17-28 Inchs

    Color: Clear/Transparent

    Thickness: 40-80 Micron

    Length: 50-1000 Y

Additional Info

    Packaging: karton

    Produktivitas: 400 millions square meter/year

    Brand: Junxing

    Transportasi: Ocean

    Panggonan Asal: China

    Kemampuan Supply: 30 millions square meters/month

    Certificate: ISO/SGS

Deskripsi Produk

3 bungkus kothak kothak scotch tugas 3 inci abot

Pita adesif packing iki minangka cara sing apik lan efektif kanggo ngiklanake bisnis sampeyan nalika bisa ngenali produk sampeyan sawise kemasan wis rampung, Iki nggawa solusi paket standar sing paling lengkap kanggo meh kabeh syarat bundling lan sealing , nggunakake biasane ing karton pengepakan, gudang barang-barang, kiriman kontaner, lan naleni karton. Mula, kasedhiya ing macem-macem lebar, dawa lan warna kanggo nyukupi kabutuhan tartamtu. Kita bisa nggawe ing ngisor Tape berwarna. Tape Printed.Double Sided Sided. Kraft Tape lan liya-liyane.


Data teknis:


Product code
Thickness  Film thickness  Size mm*m Color Core diameter  Pack qty Qty/20 ft
YL1802011 38um 23um 48*50 Clear/brown 3" 36 rolls 58320 rolls
YL1802012
38um
23um
48*100 Clear/brown
3" 36 rolls 46440 rolls
YL1802013 38um
23um 48*120 Clear/brown 3" 36 rolls 43200 rolls
YL1802014 40um 25um 48*50 Clear/brown 3" 36 rolls 57960 rolls
YL1802015 40um
25um 48*100 Clear/brown 3" 36 rolls 45360 rolls 
YL1802016 40um 25um 48*120 Clear/brown 3" 36 rolls 42120 rolls
YL1802017 43um 27um 48*50 Clear/brown 3" 36 rolls 56520 rolls
YL1802018 43um 27um 48*100 Clear/brown 3" 36 rolls 44280 rolls
YL1802019 43um 27um 48*120 Clear/brown 3" 36 rolls 40680 rolls 
YL1802020 45um 27um 48*50 Clear/brown 3" 36 rolls 56160 rolls
YL1802021 45um 27um 48*100 Clear/brown 3" 36 rolls 43200 rolls 
YL1802022 45um 27um 48*120 Clear/brown 3" 36 rolls 39600 rolls
YL1802023 48um 30um 48*50 Clear/brown 3" 36 rolls 55080 rolls
YL1802024 48um 30um 48*100 Clear/brown 3" 36 rolls 42120 rolls
YL1802025 48um 30um 48*120 Clear/brown 3" 36 rolls 38520 rolls

sealing tape

sealing tape \

Sealing TapeSealing Tape

sealing tape

sealing tape

Kategori Produk : Tutup Pengedap > Tape sing Colour

Email menyang supplier iki

Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Related Products List