Komunikasi karo Supplier? Supplier
Justina Ms. Justina
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier

Dongguan Yalan Packing Materials Co., Ltd.

HomeProdukTutup PengedapTape sing Colourpita pacar bingkisan kuat
  • pita pacar bingkisan kuat
  • pita pacar bingkisan kuat
  • pita pacar bingkisan kuat
  • pita pacar bingkisan kuat
  • pita pacar bingkisan kuat

pita pacar bingkisan kuat

    Tipe Pembayaran: T/T
    Incoterm: FOB
    Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces
    Wektu Pengiriman: 15 Dina

Dhasar Info

Size: 17-28 Inchs

Color: Clear/Transparent

Thickness: 40-80 Micron

Length: 50-1000 Y

Additional Info

Packaging: karton

Produktivitas: 400 millions square meter/year

Brand: Junxing

Transportasi: Ocean

Panggonan Asal: China

Kemampuan Supply: 30 millions square meters/month

Certificate: ISO/SGS

Deskripsi Produk

Pita pacak bingkisan sing kuwat

Pita bingkai berwarna dilapisi kanthi rata, kualitas lem sing apik, keluwesan dhuwur, anti-tuwa, suhu kurang.Pencet packing tape sing cocog kanggo kabeh sektor sealing kemasan produk, volume gedhe lan medium sealing plastik. saka kemasan, ngilangi kebutuhan Tape pengganti sing asring, nambah efisiensi kerja, ngirit wektu.

Nyedhiyakake layanan OEM / ODM, pitakon, hubungi gratis.


S ramalan:

Product code
Thickness  Film thickness  Size mm*m Color Core diameter  Pack qty Qty/20 ft
Transparent Tape
38um 23um 48*50 Clear/brown 3" 36 rolls 58320 rolls
Transparent Tape
38um
23um
48*100 Clear/brown
3" 36 rolls 46440 rolls
Transparent Tape 38um
23um 48*120 Clear/brown 3" 36 rolls 43200 rolls
Transparent Tape 40um 25um 48*50 Clear/brown 3" 36 rolls 57960 rolls
Transparent Tape 40um
25um 48*100 Clear/brown 3" 36 rolls 45360 rolls 
 Colored Tape
40um 25um 48*120 Clear/brown 3" 36 rolls 42120 rolls
Colored Tape 43um 27um 48*50 Red/brown 3" 36 rolls 56520 rolls
Colored Tape 43um 27um 48*100 Red/brown 3" 36 rolls 44280 rolls
Colored Tape 43um 27um 48*120 Red/brown 3" 36 rolls 40680 rolls 
Colored Tape 45um 27um 48*50 Red/brown 3" 36 rolls 56160 rolls
Printed Tape
45um 27um 48*100 Clear/brown 3" 36 rolls 43200 rolls 
Printed Tape
45um 27um 48*120 Clear/brown 3" 36 rolls 39600 rolls
  Double Sided Tape
48um 30um 48*50 Clear/brown 3" 36 rolls 55080 rolls
Kraft Tape
48um 30um 48*100 Clear/brown 3" 36 rolls 42120 rolls
Masking Tape
48um 30um 48*120 Clear/brown 3" 36 rolls 38520 rolls








P roduct nuduhake:

R panggunaan:

-Packing cara
HTB1RP6NSFXXXXa5XXXXq6xXFXXXB


Tampilake C :
pameran
HTB1CT4vSXXXXXXhapXXq6xXFXXXp

tim kita

5897341


C ertigned:

HTB1Sh1eSXXXXXcnXXXX760XFXXXz

FAQ

Q1: Kepiye perusahaan ngontrol kualitas?

A: Kita wis ngetrapake sistem kontrol kualitas sing ketat lan lengkap, sing mesthekake yen saben produk bisa memenuhi syarat-syarat kualitas pelanggan.


Q2: Sampel gratis?

A: Ya, kita bisa nyedhiyani conto gratis kanggo sampeyan yen sampeyan mbutuhake.


Q3: Apa sampeyan logo / label pribadi bisa dicithak ing packing kasebut?

A: Ya, logo / label pribadi sampeyan bisa dicithak ing pengepakan kanthi idin sah, sampeyan ndhukung layanan OEM miturut syarat klien sajrone pirang-pirang taun.


Q4: Nalika bisa entuk rega?

A: Kita biasane ngutip sajrone 24 jam sawise njaluk pitakon, yen sampeyan njaluk rega. Mangga nelpon utawa ujar email kanthi email supaya prioritas dadi prioritas.


Q5: Apa pabrik sampeyan langsung?

A: Ya, kita duwe pabrik dhewe. Kabeh produk kita duwe rega saingan lan berkualitas banget.


Q6: Apa sampeyan duwe rega lan layanan khusus kanggo Grosir?

A: Ya, kita bisa nawakake rega lan layanan sing paling apik kanggo nyukupi kebutuhan pelanggan. Kita kudu menehi layanan OEM.


Q7: Cara pembayaran sing bisa digunakake?

A: Kita nampa T / T. Sampeyan bisa mbayar liwat transfer bank lan deposit 30%, 70% sawise ndeleng salinan B / L.


Q8: Suwene suwene produksi lan pengiriman pesenan njupuk?

A: Sasampunipun 10-15 dinten sasampunipun dispose.

Kategori Produk : Tutup Pengedap > Tape sing Colour

Email menyang supplier iki
  • JustinaMs. Justina
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Babagan awake dhewe

Nakoni, nyelidiki