Komunikasi karo Supplier? Supplier
Justina Ms. Justina
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier

Dongguan Yalan Packing Materials Co., Ltd.

pita lengket transparan transparan kuning
pita lengket transparan transparan kuning
pita lengket transparan transparan kuning
pita lengket transparan transparan kuning
pita lengket transparan transparan kuning

pita lengket transparan transparan kuning

Tipe Pembayaran: T/T
Incoterm: FOB
Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces
Wektu Pengiriman: 15 Dina

Hubungi Saiki Tambah ing kothak

Dhasar Info

    Size: 17-28 Inchs

    Color: Clear/Transparent

    Thickness: 40-80 Micron

    Length: 50-1000 Y

Additional Info

    Packaging: karton

    Produktivitas: 400 millions square meter/year

    Brand: Junxing

    Transportasi: Ocean

    Panggonan Asal: China

    Kemampuan Supply: 30 millions square meters/month

    Certificate: ISO/SGS

Deskripsi Produk

Pita lengket transparan transparan kuning

Tape Stresan Transparent nduweni perlindungan utama nyedhiyakake proteksi permukaan prodhuk, mbentuk tampilan proteksi sing sithik banget, supaya bisa entuk bledug, minyak, kelembapan, banyu, lan Maling.Tambangan Pelekat Pencocokan sanajan mung tekanan cilik. nanging uga sesuai karo ide sampeyan supaya nempel ing tape transparan.Cafe transparan gampang kanggo nyuwek saka tape, lan ora bakal ana pita sing mulet lan nyeret fenomena kasebut

Nyedhiyakake layanan OEM / ODM, pitakon, hubungi gratis.


S ramalan:


Product code
Thickness  Film thickness  Size mm*m Color Core diameter  Pack qty Qty/20 ft
Transparent Tape
38um 23um 48*50 Clear/brown 3" 36 rolls 58320 rolls
Transparent Tape
38um
23um
48*100 Clear/brown
3" 36 rolls 46440 rolls
Transparent Tape
38um
23um 48*120 Clear/brown 3" 36 rolls 43200 rolls
Transparent Tape
40um 25um 48*50 Clear/brown 3" 36 rolls 57960 rolls
Transparent Tape
40um
25um 48*100 Clear/brown 3" 36 rolls 45360 rolls 
Transparent Packaging Tape
40um 25um 48*120 Clear/brown 3" 36 rolls 42120 rolls
Transparent Packaging Tape
43um 27um 48*50 Clear/brown 3" 36 rolls 56520 rolls
Transparent Packaging Tape
43um 27um 48*100 Clear/brown 3" 36 rolls 44280 rolls
Transparent Packaging Tape
43um 27um 48*120 Clear/brown 3" 36 rolls 40680 rolls 
Transparent Packaging Tape
45um 27um 48*50 Clear/brown 3" 36 rolls 56160 rolls
Transparent Packaging Tape
45um 27um 48*100 Clear/brown 3" 36 rolls 43200 rolls 
Transparent Adhesive Tape
45um 27um 48*120 Clear/brown 3" 36 rolls 39600 rolls
Transparent Adhesive Tape
48um 30um 48*50 Clear/brown 3" 36 rolls 55080 rolls
Transparent Adhesive Tape
48um 30um 48*100 Clear/brown 3" 36 rolls 42120 rolls
Transparent Adhesive Tape
48um 30um 48*120 Clear/brown 3" 36 rolls 38520 rolls


Transparan Tape P roduct nuduhake:


R panggunaan:


Kualitas roduct P:

HTB1_u2RSFXXXXX3XXXXq6xXFXXXJ


Tampilake C :
pameran

HTB1CT4vSXXXXXXhapXXq6xXFXXXp

tim kita

5897341

vvvvvvvv


C ertigned:

HTB1Sh1eSXXXXXcnXXXX760XFXXXz

FAQ

Q1: Kepiye perusahaan ngontrol kualitas?

A: Kita wis ngetrapake sistem kontrol kualitas sing ketat lan lengkap, sing mesthekake yen saben produk bisa memenuhi syarat-syarat kualitas pelanggan.


Q2: Sampel gratis?

A: Ya, kita bisa nyedhiyani conto gratis kanggo sampeyan yen sampeyan mbutuhake.


Q3: Apa sampeyan logo / label pribadi bisa dicithak ing packing kasebut?

A: Ya, logo / label pribadi sampeyan bisa dicithak ing pengepakan kanthi idin sah, sampeyan ndhukung layanan OEM miturut syarat klien sajrone pirang-pirang taun.


Q4: Nalika bisa entuk rega?

A: Kita biasane ngutip sajrone 24 jam sawise njaluk pitakon, yen sampeyan njaluk rega. Mangga nelpon utawa ujar email kanthi email supaya prioritas dadi prioritas.


Q5: Apa pabrik sampeyan langsung?

A: Ya, kita duwe pabrik dhewe. Kabeh produk kita duwe rega saingan lan berkualitas banget.


Q6: Apa sampeyan duwe rega lan layanan khusus kanggo Grosir?

A: Ya, kita bisa nawakake rega lan layanan sing paling apik kanggo nyukupi kebutuhan pelanggan. Kita kudu menehi layanan OEM.

Kategori Produk : Tutup Pengedap > Tape sing Colour

Email menyang supplier iki

Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Related Products List