Komunikasi karo Supplier? Supplier
Justina Ms. Justina
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier

Dongguan Yalan Packing Materials Co., Ltd.

produk tape pack adesif berwarna
produk tape pack adesif berwarna
produk tape pack adesif berwarna
produk tape pack adesif berwarna
produk tape pack adesif berwarna

produk tape pack adesif berwarna

Tipe Pembayaran: T/T
Incoterm: FOB
Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces
Wektu Pengiriman: 15 Dina

Hubungi Saiki Tambah ing kothak

Dhasar Info

    Size: 17-28 Inchs

    Color: Clear/Transparent

    Thickness: 40-80 Micron

    Length: 50-1000 Y

Additional Info

    Packaging: karton

    Produktivitas: 400 millions square meter/year

    Brand: Junxing

    Transportasi: Ocean

    Panggonan Asal: China

    Kemampuan Supply: 30 millions square meters/month

    Certificate: ISO/SGS

Deskripsi Produk

Produk tape pack adesif berwarna

Pita adesif warna nggunakake: adaptasi sing beda-beda, bisa digunakake kanggo kabeh jinis produk kemasan sing disegel.Kondhisi produk tape (kesenturan dhuwur), ing pita adhesive umum ing iklan cetak, merek dagang, pola, saka sing ayu, keamanan, keamanan, tape packing.adhesive tape bisa nyithak desain sing beda.

Nyedhiyakake layanan OEM / ODM, pitakon, hubungi gratis.



Katrangan Product

Spesifikasi

Product code
Thickness  Film thickness  Size mm*m Color Core diameter  Pack qty Qty/20 ft
YL1802011 38um 23um 48*50 Clear/brown 3" 36 rolls 58320 rolls
YL1802012
38um
23um
48*100 Clear/brown
3" 36 rolls 46440 rolls
YL1802013 38um
23um 48*120 Clear/brown 3" 36 rolls 43200 rolls
YL1802014 40um 25um 48*50 Clear/brown 3" 36 rolls 57960 rolls
YL1802015 40um
25um 48*100 Clear/brown 3" 36 rolls 45360 rolls 
YL1802016 40um 25um 48*120 Clear/brown 3" 36 rolls 42120 rolls
YL1802017 43um 27um 48*50 Clear/brown 3" 36 rolls 56520 rolls
YL1802018 43um 27um 48*100 Clear/brown 3" 36 rolls 44280 rolls
YL1802019 43um 27um 48*120 Clear/brown 3" 36 rolls 40680 rolls 
YL1802020 45um 27um 48*50 Clear/brown 3" 36 rolls 56160 rolls
YL1802021 45um 27um 48*100 Clear/brown 3" 36 rolls 43200 rolls 
YL1802022 45um 27um 48*120 Clear/brown 3" 36 rolls 39600 rolls
YL1802023 48um 30um 48*50 Clear/brown 3" 36 rolls 55080 rolls
YL1802024 48um 30um 48*100 Clear/brown 3" 36 rolls 42120 rolls
YL1802025 48um 30um 48*120 Clear/brown 3" 36 rolls 38520 rolls


Fitur:

1.Menehi produk sampeyan metu

2. Cara sing murah lan kreatif kanggo njaluk pesen menyang masarakat

3.Ngawe nyolong utawa ilang

4. gampang diakses penanganan saham lan ngenali


Tayangan produk


Sertifikat

HTB1Sh1eSXXXXXcnXXXX760XFXXXz

Pameran

HTB1CT4vSXXXXXXhapXXq6xXFXXXp

Paket & pengiriman

HTB1RP6NSFXXXXa5XXXXq6xXFXXXB

FAQ

1: Kepiye perusahaan sampeyan ngontrol kualitas?

A: Kita wis ngetrapake sistem kontrol kualitas sing ketat lan lengkap, sing mesthekake yen saben produk bisa memenuhi syarat-syarat kualitas pelanggan.

Q2: Sampel gratis?

A: Ya, kita bisa nyedhiyani conto gratis kanggo sampeyan yen sampeyan mbutuhake.

Q3: Apa sampeyan logo / label pribadi bisa dicithak ing packing kasebut?

A: Ya, logo / label pribadi sampeyan bisa dicithak ing pengepakan kanthi idin sah, sampeyan ndhukung layanan OEM miturut syarat klien sajrone pirang-pirang taun.

Q4: Nalika bisa entuk rega?

A: Kita biasane ngutip sajrone 24 jam sawise njaluk pitakon, yen sampeyan njaluk rega. Mangga nelpon utawa ujar email kanthi email supaya prioritas dadi prioritas.

Q5: Apa pabrik sampeyan langsung?

A: Ya, kita duwe pabrik dhewe. Kabeh produk kita duwe rega saingan lan berkualitas banget.

Q6: Apa sampeyan duwe rega lan layanan khusus kanggo Grosir?

A: Ya, kita bisa nawakake rega lan layanan sing paling apik kanggo nyukupi kebutuhan pelanggan. Kita kudu menehi layanan OEM.

Q7: Cara pembayaran sing bisa digunakake?

A: Kita nampa T / T. Sampeyan bisa mbayar liwat transfer bank lan deposit 30%, 70% sawise ndeleng salinan B / L.

Q8: Suwene suwene produksi lan pengiriman pesenan njupuk?

A: Sasampunipun 10-15 dinten sasampunipun dispose.

Babagan awake dhewe:

Bahan-bahan pengemasan Dongguan yalan Co, ltd.was, wiwit taun 2009, pabrik kasebut ana ing Dongguan, kalebu area 18000 meter persegi, lan dilengkapi mesin manufaktur lan peralatan inspeksi.Yalan nyedhiyakake riset lan pangembangan, ngasilake, dodolan lan sawise Layanan -sales ing industri materi kemasan.

Gawe merek dhewe [Yanlan ".Yanlan saiki makarya ing meh 50 negara lan nggunakake sekitar 200 wong. Kita dianugerahi sertifikasi sistem manajemen kualitas ISO9001: 2008 ing taun 2012.

Yanlan ngasilake lan adol 4 kategori produk:

1. Produk seri film film PE

2. Produk seri tape BOPP

3. Produk seri tali PP / PET

4. Mesin packing

9bfb6132a3d2786f6f81a315d2ae2072 1 160747 1

Kategori Produk : Tutup Pengedap > Tape sing Colour

Email menyang supplier iki

Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Related Products List