Komunikasi karo Supplier? Supplier
Justina Ms. Justina
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier

Dongguan Yalan Packing Materials Co., Ltd.

Bopp Packing Tape Brown Opp Packing Tape
Bopp Packing Tape Brown Opp Packing Tape
Bopp Packing Tape Brown Opp Packing Tape
Bopp Packing Tape Brown Opp Packing Tape
Bopp Packing Tape Brown Opp Packing Tape

Bopp Packing Tape Brown Opp Packing Tape

Tipe Pembayaran: T/T
Incoterm: FOB
Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces
Wektu Pengiriman: 15 Dina

Hubungi Saiki Tambah ing kothak

Dhasar Info

    Size: 17-28 Inchs

    Color: Clear/Transparent

    Thickness: 40-80 Micron

    Length: 50-1000 Y

Additional Info

    Packaging: karton

    Produktivitas: 400 millions square meter/year

    Brand: Junxing

    Transportasi: Ocean

    Panggonan Asal: China

    Kemampuan Supply: 30 millions square meters/month

    Certificate: ISO/SGS

Deskripsi Produk

Bopp Packing Tape Brown Opp Packing Tape

Tape Packing Tape Brown Opp Packing nduweni anti-tension sing kuat, kekarepan sing apik, cahya lan kuwat lan bisa dicithak lan sapiturute jumbo roll jumbo adesive dhewe bisa miturut proses nglereni gulung.Kasa kekandelan tape duwe spesifikasi beda.


Nyedhiyakake layanan OEM / ODM, pitakon, hubungi gratis.


Product code
Thickness  Film thickness  Size mm*m Color Core diameter  Pack qty Qty/20 ft
YL1802011 38um 23um 48*50 Clear/brown 3" 36 rolls 58320 rolls
YL1802012
38um
23um
48*100 Clear/brown
3" 36 rolls 46440 rolls
YL1802013 38um
23um 48*120 Clear/brown 3" 36 rolls 43200 rolls
YL1802014 40um 25um 48*50 Clear/brown 3" 36 rolls 57960 rolls
YL1802015 40um
25um 48*100 Clear/brown 3" 36 rolls 45360 rolls 
YL1802016 40um 25um 48*120 Clear/brown 3" 36 rolls 42120 rolls
YL1802017 43um 27um 48*50 Clear/brown 3" 36 rolls 56520 rolls
YL1802018 43um 27um 48*100 Clear/brown 3" 36 rolls 44280 rolls
YL1802019 43um 27um 48*120 Clear/brown 3" 36 rolls 40680 rolls 
YL1802020 45um 27um 48*50 Clear/brown 3" 36 rolls 56160 rolls
YL1802021 45um 27um 48*100 Clear/brown 3" 36 rolls 43200 rolls 
YL1802022 45um 27um 48*120 Clear/brown 3" 36 rolls 39600 rolls
YL1802023 48um 30um 48*50 Clear/brown 3" 36 rolls 55080 rolls
YL1802024 48um 30um 48*100 Clear/brown 3" 36 rolls 42120 rolls
YL1802025 48um 30um 48*120 Clear/brown 3" 36 rolls 38520 rolls

Tayangan produk:

1

2

5

BROWN OPP TAPE-800x800


adhesive tape


FAQ

1: Kepiye perusahaan sampeyan ngontrol kualitas?

A: Kita wis ngetrapake sistem kontrol kualitas sing ketat lan lengkap, sing mesthekake yen saben produk bisa memenuhi syarat-syarat kualitas pelanggan.

Q2: Sampel gratis?

A: Ya, kita bisa nyedhiyani conto gratis kanggo sampeyan yen sampeyan mbutuhake.

Q3: Apa sampeyan logo / label pribadi bisa dicithak ing packing kasebut?

A: Ya, logo / label pribadi sampeyan bisa dicithak ing pengepakan kanthi idin sah, sampeyan ndhukung layanan OEM miturut syarat klien sajrone pirang-pirang taun.

Q4: Nalika bisa entuk rega?

A: Kita biasane ngutip sajrone 24 jam sawise njaluk pitakon, yen sampeyan njaluk rega. Mangga nelpon utawa ujar email kanthi email supaya prioritas dadi prioritas.

Q5: Apa pabrik sampeyan langsung?

A: Ya, kita duwe pabrik dhewe. Kabeh produk kita duwe rega saingan lan berkualitas banget.

Q6: Apa sampeyan duwe rega lan layanan khusus kanggo Grosir?

A: Ya, kita bisa nawakake rega lan layanan sing paling apik kanggo nyukupi kebutuhan pelanggan. Kita kudu menehi layanan OEM.

Q7: Cara pembayaran sing bisa digunakake?

A: Kita nampa T / T. Sampeyan bisa mbayar liwat transfer bank lan deposit 30%, 70% sawise ndeleng salinan B / L.

Q8: Suwene suwene produksi lan pengiriman pesenan njupuk?

A: Sasampunipun 10-15 dinten sasampunipun dispose.


Kategori Produk : Tutup Pengedap > Tape sing Colour

Email menyang supplier iki

Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Related Products List