Komunikasi karo Supplier? Supplier
Justina Ms. Justina
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier

Dongguan Yalan Packing Materials Co., Ltd.

Werna peringatan warna kuning vinyl ireng
Werna peringatan warna kuning vinyl ireng
Werna peringatan warna kuning vinyl ireng
Werna peringatan warna kuning vinyl ireng
Werna peringatan warna kuning vinyl ireng

Werna peringatan warna kuning vinyl ireng

Tipe Pembayaran: T/T
Incoterm: FOB
Wektu Pengiriman: 10 Dina

Hubungi Saiki Tambah ing kothak

Dhasar Info

    Width: 48mm-72mm

    Thickness: 40 Micron-80 Mircon

Additional Info

    Packaging: karton

    Produktivitas: 400 millions square meter/year

    Brand: Junxing

    Transportasi: Ocean,Land

    Panggonan Asal: China

    Kemampuan Supply: 30 millions square meters/month

    Certificate: SGS/ISO/ ROHS

Deskripsi Produk

Werna peringatan warna kuning vinyl ireng


Pita adesif waring digawe kanthi nutupi polyvinyl klorida (PVC) alus. Pita peringatan bahaya ireng lan kuning kanthi adesif sensitif jinis karet sing agresif. Pita vinyl safety sing diwarnai wis akeh ing aplikasi, nggawe kode, warna, pedestrian lan koridor kanthi ati-ati lan safety ing lingkungan industri, kayata, dolanan, pabrik lan gudang.




Item Width Thickness Length
Colored packaging tape 48mm-72mm 40micron-80micron 50y-1000y
warning tapewarning tapewarning tapewarning tapewarning tape


Paket & pengiriman

Sertifikat

Pameran


FAQ

1: Kepiye perusahaan sampeyan ngontrol kualitas?

A: Kita wis ngetrapake sistem kontrol kualitas sing ketat lan lengkap, sing mesthekake yen saben produk bisa memenuhi syarat-syarat kualitas pelanggan.

Q2: Sampel gratis?

A: Ya, kita bisa nyedhiyani conto gratis kanggo sampeyan yen sampeyan mbutuhake.

Q3: Apa sampeyan logo / label pribadi bisa dicithak ing packing kasebut?

A: Ya, logo / label pribadi sampeyan bisa dicithak ing pengepakan kanthi idin sah, sampeyan ndhukung layanan OEM miturut syarat klien sajrone pirang-pirang taun.

Q4: Nalika bisa entuk rega?

A: Kita biasane ngutip sajrone 24 jam sawise njaluk pitakon, yen sampeyan njaluk rega. Mangga nelpon utawa ujar email kanthi email supaya prioritas dadi prioritas.

Q5: Apa pabrik sampeyan langsung?

A: Ya, kita duwe pabrik dhewe. Kabeh produk kita duwe rega saingan lan berkualitas banget.

Q6: Apa sampeyan duwe rega lan layanan khusus kanggo Grosir?

A: Ya, kita bisa nawakake rega lan layanan sing paling apik kanggo nyukupi kebutuhan pelanggan. Kita kudu menehi layanan OEM.

Q7: Cara pembayaran sing bisa digunakake?

A: Kita nampa T / T. Sampeyan bisa mbayar liwat transfer bank lan deposit 30%, 70% sawise ndeleng salinan B / L.

Q8: Suwene suwene produksi lan pengiriman pesenan njupuk?

A: Sasampunipun 10-15 dinten sasampunipun dispose.

Babagan awake dhewe:

Bahan-bahan pengemasan Dongguan yalan Co, ltd.was, wiwit taun 2009, pabrik kasebut ana ing Dongguan, kalebu area 18000 meter persegi, lan dilengkapi mesin manufaktur lan peralatan inspeksi.Yalan nyedhiyakake riset lan pangembangan, ngasilake, dodolan lan sawise Layanan -sales ing industri materi kemasan.

Gawe merek dhewe [Yanlan ".Yanlan saiki makarya ing meh 50 negara lan nggunakake sekitar 200 wong. Kita dianugerahi sertifikasi sistem manajemen kualitas ISO9001: 2008 ing taun 2012.

Yanlan ngasilake lan adol 4 kategori produk:

1. Produk seri film film PE

2. Produk seri tape BOPP

3. Produk seri tali PP / PET

4. Mesin packing

9bfb6132a3d2786f6f81a315d2ae2072_1_160747_1

Hubungi kita


Kategori Produk : Tutup Pengedap > Tape sing Colour

Email menyang supplier iki

Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Related Products List