Komunikasi karo Supplier? Supplier
Justina Ms. Justina
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier

Dongguan Yalan Packing Materials Co., Ltd.

HomeProdukTutup PengedapTape sing ColourWerna tape gulung permen karet warna
  • Werna tape gulung permen karet warna
  • Werna tape gulung permen karet warna
  • Werna tape gulung permen karet warna
  • Werna tape gulung permen karet warna
  • Werna tape gulung permen karet warna

Werna tape gulung permen karet warna

    Tipe Pembayaran: T/T
    Incoterm: FOB
    Wektu Pengiriman: 10 Dina

Dhasar Info

Width: 48mm-72mm

Thickness: 40 Micron-80 Mircon

Additional Info

Packaging: karton

Produktivitas: 400 millions square meter/year

Brand: Junxing

Transportasi: Ocean,Land

Panggonan Asal: China

Kemampuan Supply: 30 millions square meters/month

Certificate: SGS/ISO/ ROHS

Deskripsi Produk

Werna tape gulung permen karet warna


Gulungan pita pangiriman berwarna duwe fitur sing kuat, Adhedhasar banyu, akrilik adesif, wis suwe rak. Kurban pirang-pirang ukuran sing dipilih, nanging ukuran biasa yaiku 2 inci x 110 yard. Pita adesif bungkus warna sing wis ditemtokake manawa kabeh wis memenuhi. Bisa tahan kelembapan lan panas. Minangka fitur 0 ° F nganti 140 ° F macem-macem aplikasi! Pungkasan lan sing paling penting, iku sumber packing berkualitas tinggi.


Nawakake layanan OEM lan ODM, bisa nggawe tape berwarna khusus, kanthi jembaré beda, kekandelan beda, dawa beda, uga bisa nggawe logo utawa tembung ing pita bungkus sing diwarnai.


Item Width Thickness Length
Colored packaging tape 48mm-72mm 40micron-80micron 50y-1000y

colored sealing tapecolored packaging tapecolored pack tapeprinted colored sealing tape

Kategori Produk : Tutup Pengedap > Tape sing Colour

Email menyang supplier iki
  • JustinaMs. Justina
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Babagan awake dhewe

Nakoni, nyelidiki