Komunikasi karo Supplier? Supplier
Justina Ms. Justina
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier

Dongguan Yalan Packing Materials Co., Ltd.

Werna tape gulung permen karet warna
Werna tape gulung permen karet warna
Werna tape gulung permen karet warna
Werna tape gulung permen karet warna
Werna tape gulung permen karet warna

Werna tape gulung permen karet warna

Tipe Pembayaran: T/T
Incoterm: FOB
Wektu Pengiriman: 10 Dina

Hubungi Saiki Tambah ing kothak

Dhasar Info

    Width: 48mm-72mm

    Thickness: 40 Micron-80 Mircon

Additional Info

    Packaging: karton

    Produktivitas: 400 millions square meter/year

    Brand: Junxing

    Transportasi: Ocean,Land

    Panggonan Asal: China

    Kemampuan Supply: 30 millions square meters/month

    Certificate: SGS/ISO/ ROHS

Deskripsi Produk

Werna tape gulung permen karet warna


Gulungan pita pangiriman berwarna duwe fitur sing kuat, Adhedhasar banyu, akrilik adesif, wis suwe rak. Kurban pirang-pirang ukuran sing dipilih, nanging ukuran biasa yaiku 2 inci x 110 yard. Pita adesif bungkus warna sing wis ditemtokake manawa kabeh wis memenuhi. Bisa tahan kelembapan lan panas. Minangka fitur 0 ° F nganti 140 ° F macem-macem aplikasi! Pungkasan lan sing paling penting, iku sumber packing berkualitas tinggi.


Nawakake layanan OEM lan ODM, bisa nggawe tape berwarna khusus, kanthi jembaré beda, kekandelan beda, dawa beda, uga bisa nggawe logo utawa tembung ing pita bungkus sing diwarnai.


Item Width Thickness Length
Colored packaging tape 48mm-72mm 40micron-80micron 50y-1000y

colored sealing tapecolored packaging tapecolored pack tapeprinted colored sealing tape

Kategori Produk : Tutup Pengedap > Tape sing Colour

Email menyang supplier iki

Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Related Products List