Komunikasi karo Supplier? Supplier
Justina Ms. Justina
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier

Dongguan Yalan Packing Materials Co., Ltd.

HomeProdukTutup PengedapTape sing ColourTape saluran putih putih
  • Tape saluran putih putih
  • Tape saluran putih putih
  • Tape saluran putih putih
  • Tape saluran putih putih
  • Tape saluran putih putih

Tape saluran putih putih

    Tipe Pembayaran: T/T
    Incoterm: FOB
    Wektu Pengiriman: 10 Dina

Dhasar Info

Width: 48mm-72mm

Thickness: 40 Micron-80 Mircon

Additional Info

Packaging: karton

Produktivitas: 400 millions square meter/year

Brand: Junxing

Transportasi: Ocean,Land

Panggonan Asal: China

Kemampuan Supply: 30 millions square meters/month

Certificate: SGS/ISO/ ROHS

Deskripsi Produk

Tape saluran putih putih


Pita saluran berwarna umume digunakake kanggo ndandani, segel, bundling tugas kanthi entheng, lan menehi tandha. Pita saluran putih bisa netes karo logam, plastik, lan beton, bisa uga gampang ngilangi. Pita saluran yaiku bukti kelembapan lan nampa panandha permanen. Pita saluran ireng cocog kanggo lumahing kontur, lancar, lan entheng. Tape saluran dikenali dening kemampuan luh tangané, kekuatan tensile lan conformability dhuwur.


Nawakake layanan OEM lan ODM, bisa nggawe tape berwarna khusus, kanthi jembaré beda, kekandelan beda, dawa beda, uga bisa nggawe logo utawa tembung ing pita bungkus sing diwarnai.


Data teknis:

Item Width Thickness Length
Colored packaging tape 48mm-72mm 40micron-80micron 50y-1000y


Tayangan produk:

duct tape

duct tape

duct tape

duct tape


Keuntungan:

1.Luwih apik lan tahan dhuwur

Kekuwatan kenceng

Babagan awake dhewe:
ddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd

tim kita

5897341

186416


C ertigned:

HTB1Sh1eSXXXXXcnXXXX760XFXXXz

D id sampeyan ngerti ?

Kita spesialis ing pita adesif lan film film strapping luwih saka 20 taun.

USD 35 Yuta dolan taun kepungkur

Kita minangka salah sawijining produsen film paling gedhe ing China, kanthi lapisan 3Multi lapisan kacepetan dhuwur produksi LLDPE babagan produksi film.

Kita minangka perusahaan ISO 9001: 2008 sing disetujoni.

Kita duwe kabijakan lingkungan sing ketat. Kita nggunakake teknologi paling maju kanggo daur ulang sisa uga kanggo ngontrol kabeh dampak lingkungan.

Kategori Produk : Tutup Pengedap > Tape sing Colour

Email menyang supplier iki
  • JustinaMs. Justina
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Babagan awake dhewe

Nakoni, nyelidiki