Komunikasi karo Supplier? Supplier
Justina Ms. Justina
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier

Dongguan Yalan Packing Materials Co., Ltd.

Tape saluran putih putih
Tape saluran putih putih
Tape saluran putih putih
Tape saluran putih putih
Tape saluran putih putih

Tape saluran putih putih

Tipe Pembayaran: T/T
Incoterm: FOB
Wektu Pengiriman: 10 Dina

Hubungi Saiki Tambah ing kothak

Dhasar Info

    Width: 48mm-72mm

    Thickness: 40 Micron-80 Mircon

Additional Info

    Packaging: karton

    Produktivitas: 400 millions square meter/year

    Brand: Junxing

    Transportasi: Ocean,Land

    Panggonan Asal: China

    Kemampuan Supply: 30 millions square meters/month

    Certificate: SGS/ISO/ ROHS

Deskripsi Produk

Tape saluran putih putih


Pita saluran berwarna umume digunakake kanggo ndandani, segel, bundling tugas kanthi entheng, lan menehi tandha. Pita saluran putih bisa netes karo logam, plastik, lan beton, bisa uga gampang ngilangi. Pita saluran yaiku bukti kelembapan lan nampa panandha permanen. Pita saluran ireng cocog kanggo lumahing kontur, lancar, lan entheng. Tape saluran dikenali dening kemampuan luh tangané, kekuatan tensile lan conformability dhuwur.


Nawakake layanan OEM lan ODM, bisa nggawe tape berwarna khusus, kanthi jembaré beda, kekandelan beda, dawa beda, uga bisa nggawe logo utawa tembung ing pita bungkus sing diwarnai.


Data teknis:

Item Width Thickness Length
Colored packaging tape 48mm-72mm 40micron-80micron 50y-1000y


Tayangan produk:

duct tape

duct tape

duct tape

duct tape


Keuntungan:

1.Luwih apik lan tahan dhuwur

Kekuwatan kenceng

Babagan awake dhewe:
ddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd

tim kita

5897341

186416


C ertigned:

HTB1Sh1eSXXXXXcnXXXX760XFXXXz

D id sampeyan ngerti ?

Kita spesialis ing pita adesif lan film film strapping luwih saka 20 taun.

USD 35 Yuta dolan taun kepungkur

Kita minangka salah sawijining produsen film paling gedhe ing China, kanthi lapisan 3Multi lapisan kacepetan dhuwur produksi LLDPE babagan produksi film.

Kita minangka perusahaan ISO 9001: 2008 sing disetujoni.

Kita duwe kabijakan lingkungan sing ketat. Kita nggunakake teknologi paling maju kanggo daur ulang sisa uga kanggo ngontrol kabeh dampak lingkungan.

Kategori Produk : Tutup Pengedap > Tape sing Colour

Email menyang supplier iki

Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Related Products List