Komunikasi karo Supplier? Supplier
Justina Ms. Justina
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier

Dongguan Yalan Packing Materials Co., Ltd.

Kain putih lapisan saluran coklat vinyl putih
Kain putih lapisan saluran coklat vinyl putih
Kain putih lapisan saluran coklat vinyl putih
Kain putih lapisan saluran coklat vinyl putih
Kain putih lapisan saluran coklat vinyl putih

Kain putih lapisan saluran coklat vinyl putih

Tipe Pembayaran: T/T
Incoterm: FOB
Wektu Pengiriman: 10 Dina

Hubungi Saiki Tambah ing kothak

Dhasar Info

    Width: 48mm-72mm

    Thickness: 40 Micron-80 Mircon

Additional Info

    Packaging: karton

    Produktivitas: 400 millions square meter/year

    Brand: Junxing

    Transportasi: Ocean,Land

    Panggonan Asal: China

    Kemampuan Supply: 30 millions square meters/month

    Certificate: SGS/ISO/ ROHS

Deskripsi Produk

Kain putih lapisan saluran coklat vinyl putih


Pita jaket klambi minangka pilihan sing apik kanggo saben kantor, pantry, garasi, bengkel, utawa penumpukan alat. Nduwe kinerja sing apik kanggo nutup segara udhara sithik, utawa kurang cairan nganti tetep. Pita vinyl asring digunakake kanggo mbungkus barang-barang cilik, supaya tumpukan, nggawa, utawa nggawa luwih gampang. Pita saluran coklat gampang diketok nganggo tangan, bisa nambahi gandhewo kanggo tukul, obeng, utawa gagang alat liyane, bisa ngilangi residu stiker.


Nawakake layanan OEM lan ODM, bisa nggawe tape berwarna khusus, kanthi jembaré beda, kekandelan beda, dawa beda, uga bisa nggawe logo utawa tembung ing pita bungkus sing diwarnai.


Item Width Thickness Length
Colored packaging tape 48mm-72mm 40micron-80micron 50y-1000y

duct tape

duct tape

duct tape

Kategori Produk : Tutup Pengedap > Tape sing Colour

Email menyang supplier iki

Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Related Products List