Komunikasi karo Supplier? Supplier
Justina Ms. Justina
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier

Dongguan Yalan Packing Materials Co., Ltd.

HomeProdukTutup PengedapTape sing ColourKain putih lapisan saluran coklat vinyl putih
  • Kain putih lapisan saluran coklat vinyl putih
  • Kain putih lapisan saluran coklat vinyl putih
  • Kain putih lapisan saluran coklat vinyl putih
  • Kain putih lapisan saluran coklat vinyl putih
  • Kain putih lapisan saluran coklat vinyl putih

Kain putih lapisan saluran coklat vinyl putih

    Tipe Pembayaran: T/T
    Incoterm: FOB
    Wektu Pengiriman: 10 Dina

Dhasar Info

Width: 48mm-72mm

Thickness: 40 Micron-80 Mircon

Additional Info

Packaging: karton

Produktivitas: 400 millions square meter/year

Brand: Junxing

Transportasi: Ocean,Land

Panggonan Asal: China

Kemampuan Supply: 30 millions square meters/month

Certificate: SGS/ISO/ ROHS

Deskripsi Produk

Kain putih lapisan saluran coklat vinyl putih


Pita jaket klambi minangka pilihan sing apik kanggo saben kantor, pantry, garasi, bengkel, utawa penumpukan alat. Nduwe kinerja sing apik kanggo nutup segara udhara sithik, utawa kurang cairan nganti tetep. Pita vinyl asring digunakake kanggo mbungkus barang-barang cilik, supaya tumpukan, nggawa, utawa nggawa luwih gampang. Pita saluran coklat gampang diketok nganggo tangan, bisa nambahi gandhewo kanggo tukul, obeng, utawa gagang alat liyane, bisa ngilangi residu stiker.


Nawakake layanan OEM lan ODM, bisa nggawe tape berwarna khusus, kanthi jembaré beda, kekandelan beda, dawa beda, uga bisa nggawe logo utawa tembung ing pita bungkus sing diwarnai.


Item Width Thickness Length
Colored packaging tape 48mm-72mm 40micron-80micron 50y-1000y

duct tape

duct tape

duct tape

Kategori Produk : Tutup Pengedap > Tape sing Colour

Email menyang supplier iki
  • JustinaMs. Justina
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Babagan awake dhewe

Nakoni, nyelidiki