Komunikasi karo Supplier? Supplier
Justina Ms. Justina
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier

Dongguan Yalan Packing Materials Co., Ltd.

HomeProdukTutup PengedapTape sing ColourPita parcel coklat kemasan tape segel
  • Pita parcel coklat kemasan tape segel
  • Pita parcel coklat kemasan tape segel
  • Pita parcel coklat kemasan tape segel
  • Pita parcel coklat kemasan tape segel
  • Pita parcel coklat kemasan tape segel

Pita parcel coklat kemasan tape segel

    Tipe Pembayaran: T/T
    Incoterm: FOB
    Wektu Pengiriman: 10 Dina

Dhasar Info

Width: 48mm-72mm

Thickness: 40 Micron-80 Mircon

Additional Info

Packaging: karton

Produktivitas: 400 millions square meter/year

Brand: Junxing

Transportasi: Ocean,Land

Panggonan Asal: China

Kemampuan Supply: 30 millions square meters/month

Certificate: SGS/ISO/ ROHS

Deskripsi Produk

Pita parcel coklat kemasan tape segel


Pita pembungkus coklat minangka tekanan sensitif, kelembapan bukti Kraft tape teken ing campuran karet alami sing agresif, pita pengedap Tan dirancang kanggo menehi segel sing positif, menarik lan adhesion sing apik kanggo nyuda kegagelan kedap karton lan nyegah nyolong. Kinerja sing sampurna ing sawetara kahanan suhu lan asor. Bingkisan coklat biasane digunakake kanggo nutup segel karton, paket, kemisahan, lan tab.

Nawakake layanan OEM lan ODM, bisa nggawe tape berwarna khusus, kanthi jembaré beda, kekandelan beda, dawa beda, uga bisa nggawe logo utawa tembung ing pita bungkus sing diwarnai.

S lembaran pecak:

Item Width Thickness Length
Colored packaging tape 48mm-72mm 40micron-80micron 50y-1000y


P roduct nuduhake:

WBPSA (Pelekat sensitif tekanan banyu adhedhasar) BOPP Tape digawe saka film BOPP (polypropylene berorientasi biaxial) sing dilapisi karo adesif akrilik. Ndhaptar macem-macem solusi kemasan sing komprehensif kanggo meh kabeh syarat bundling lan sealing.

● Rintangan sing dhuwur
● Kekuwatan tegangan
● Kandhange apik
● tahan kanggo suhu tuwa lan suhu rendah.
● biaya murah awet, ekonomi kanggo pengepakan umum lan karton.


brown tapebrown tape

timg

Pita pelekat Bopp kita pancen lingkungan, nduweni kekuatan tegangan sing apik, kekarepan sing apik, kauntungan adhesion sing apik, bisa nyukupi kabeh panjaluk nalika transportasi.

pppppppppppppppp



Beda pita bungkus warna:

timgFUYT8OV7

Dibandhingake karo supplier liyane, kemasan Yalan mung nggawe produk sing marem:

aaaaaaaaaaa

eggg

Cara bungkus tape bopp kita:

timg

HTB1RP6NSFXXXXa5XXXXq6xXFXXXB

Alat tes teknis profesional kita:

bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb

A bab kanggo kita:

ddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd

E xhibition:

HTB1CT4vSXXXXXXhapXXq6xXFXXXp

C ertigned:

HTB1Sh1eSXXXXXcnXXXX760XFXXXz

Kita nganggep keikhlasan, kualitas lan maju lan ngunjungi supaya entuk bathi lan nyukupi kabutuhan.Yalan bakal menehi layanan lan produk sing luwih apik kanggo ngasilake suplemen lan perawatan para pelanggan.

Nggolek telpon utawa mail kanggo ngrembug luwih lengkap!

Kategori Produk : Tutup Pengedap > Tape sing Colour

Email menyang supplier iki
  • JustinaMs. Justina
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Babagan awake dhewe

Nakoni, nyelidiki