Komunikasi karo Supplier? Supplier
Justina Ms. Justina
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier

Dongguan Yalan Packing Materials Co., Ltd.

Home > Produk > Tutup Pengedap > Tape sing Colour

Tape sing Colour

Kategori produk dari Tape sing Colour , kami produsen khusus dari Cina, Tape sing Colour , Tape sing warni pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Tape Packing berwarna R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

Kabeh Produk

  • Kain putih lapisan saluran coklat vinyl putih

    Kain putih lapisan saluran coklat vinyl putih

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 30 millions square meters/month

    Kain putih lapisan saluran coklat vinyl putih Pita jaket klambi minangka pilihan sing apik kanggo saben kantor, pantry, garasi, bengkel, utawa penumpukan alat. Nduwe kinerja sing apik kanggo nutup segara udhara sithik, utawa kurang cairan nganti tetep. Pita vinyl asring digunakake kanggo mbungkus barang-barang cilik,...

  • Tape saluran duwur sing bisa dikuatake

    Tape saluran duwur sing bisa dikuatake

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 30 millions square meters/month

    Tape saluran duwur sing bisa dikuatake Pita saluran lan Tape Colour Masking Colour andPaper Tape apik banget kanggo proyek DIY, crafting, nyenengake lan imajinatif. Nduwe pirang-pirang warna sing cerah kanggo dipilih, kaya Double Sided Foam Tape sing nawakake layanan OEM lan ODM, bisa nggawe macem-macem ukuran lan...

  • Tipe Kartu Sealing Kuning Acrylic Kuning

    Tipe Kartu Sealing Kuning Acrylic Kuning

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 30 millions square meters/month

    Tipe Kartu Sealing Kuning Acrylic Kuning Tangkal Kayu Acrylic Kuningan Bopp Carton yaiku anti banyu, rapi dipotong kanthi tlapak kanthi tliti, cukup lengket kanggo netepi permukaan sing resik, gampang ora ana sisa, duwe rasa nyenengake lan gampang digunakake. Pita kedap warna kita duwe abang, biru, ijo, jambon, ireng,...

  • Premium pita kuning kualitas premium

    Premium pita kuning kualitas premium

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 30 millions square meters/month

    Premium pita kuning kualitas premium Pita bopp kuning kanthi kualitas premium digawe ing pangkalan film BOPP lan sawise corona voltase dhuwur, lumahing roughened banjur dilapisi lem banjur dipisah dadi gulung cilik, yaiku saben dina nggunakake tape parecl.Ia bisa banget. bungkusan barang rampung sing apik banget ing...

  • Grosir pita pangiriman borong coklat

    Grosir pita pangiriman borong coklat

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 30 millions square meters/month

    Grosir sentuhan bopp coklat pengiriman rega Packing tape coklat minangka pilihan sing paling apik kanggo digunakake nalika ngemot karton, obah lan label label kanggo tujuan organisasi. Pita pengiriman coklat cocok banget kanggo kasus sing wis ditandur, nduweni pelekat sing kuat, nyedhiyakake tegas sing kuat. Pita...

  • beda kelet lim

    beda kelet lim

    Beda karo lem kedap Werna konvensional bungkus warna kanthi transparan, warna-warni, krim, abang, biru, ijo, enem, uga anti-palsu, nyedhiyakake visibilitas produk, peringatan lan dilengkapi kabeh jinis merek dagang, logo, utawa pita cetak liyane. Iki pita lancar gelembung kanthi bebas digunakake ing panganan, pasar...

  • Kertas kertas alat tulis cilik sing murah lan terjangkau.

    Kertas kertas alat tulis cilik sing murah lan terjangkau.

    Kertas kertas alat tulis cilik sing murah lan terjangkau Nempel lem alat tulis kanggo urip saben dinane barang cilik lan ukuran cilik, kayata kertas lengket, gampang banget lan viskositas sing moderat, rega cukup, gampang digawa, bisa nggawa kertas gummed, nggunakake asring banget ing kantor . Katrangan Product...

  • Tape Masking Omah lan Kantor

    Tape Masking Omah lan Kantor

    Operasi sing cocog ing Masking Tape Masking Tape bungkus iki ora gampang dienggo lan digunakake kanthi trep, sajrone urip saben dinane bisa dadi operasi kemasan sing gampang banget, karakteristik super visibus lan ketegangan ora gampang ditrapake para konsumen, uga macem-macem warna beda opsional. Katrangan Product...

  • Operasi sing cocog ing Masking Tape

    Operasi sing cocog ing Masking Tape

    Operasi sing cocog ing Masking Tape Masking Tape bungkus iki ora gampang dienggo lan digunakake kanthi trep, sajrone urip saben dinane bisa dadi operasi kemasan sing gampang banget, karakteristik super visibus lan ketegangan ora gampang ditrapake para konsumen, uga macem-macem warna beda opsional. Katrangan Product...

  • tape bingkisan coklat coklat alus

    tape bingkisan coklat coklat alus

    Werna lancar tanpa pita bungkus gelembung Werna konvensional bungkus warna kanthi transparan, warna-warni, krim, abang, biru, ijo, enem, uga anti-palsu, nyedhiyakake visibilitas produk, peringatan lan dilengkapi kabeh jinis merek dagang, logo, utawa pita cetak liyane. Iki pita lancar gelembung kanthi bebas digunakake...

  • Werna lancar tanpa pita bungkus gelembung

    Werna lancar tanpa pita bungkus gelembung

    Werna lancar tanpa pita bungkus gelembung Werna konvensional bungkus warna kanthi transparan, warna-warni, krim, abang, biru, ijo, enem, uga anti-palsu, nyedhiyakake visibilitas produk, peringatan lan dilengkapi kabeh jinis merek dagang, logo, utawa pita cetak liyane. Iki pita lancar gelembung kanthi bebas digunakake...

  • tape adesif plastik plastik transparan

    tape adesif plastik plastik transparan

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 30 millions square meters/month

    tape adesif plastik plastik transparan Pita pelekat plastik plastik transparan digawe saka film BOPP sing dilapisi karo adesif akrilik. Duwe resistensi sing apik, kekuatan tegangan sing dhuwur lan adesif sing apik kanthi rega sing cukup. Sampeyan bisa nggunakake solusi pengepakan standar sing lengkap kanggo...

  • Tutup Plugingan Plage Acrylic lan Tipe Warna Siku

    Tutup Plugingan Plage Acrylic lan Tipe Warna Siku

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 30 millions square meters/month

    Tutup Plugingan Plage Acrylic lan Tipe Warna Siku Aplikasi saka Tapak Kemasan BOPP * Sealing Carton Medium & Heavy * Gulungan jumbo tape tape adesif umume digunakake kanggo industri industri, panganan, farmasi medis, kertas, cetak, elektronik lan pusat distribusi * Kemasan kanggo panganan lan ombenan ing...

  • pita pengiriman warna kanggo bungkusan bingkisan

    pita pengiriman warna kanggo bungkusan bingkisan

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 30 millions square meters/month

    warna bingkisan pengiriman paket bungkusan Pita bungkusan pengiriman bungkus berwarna bisa nyengkuyung jembar, dawa, kekandelan lan macem-macem warna , lumahing ora ana gelembung lan ora bising kabeh kiriman, pindah, surat, panyimpenan lan bungkus sing sampeyan butuhake. lan uga cocog kanggo omah, industri utawa ing...

  • Logo Tape Packing Tape Low Noise Stamping

    Logo Tape Packing Tape Low Noise Stamping

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 30 millions square meters/month

    Logo Tape Packing Tape Low Noise Stamping Logo Tape Packing Tipe Low Noise Stainless digawe saka bahan mentah bopp anyar, wis adesif lan anti banyu sing apik. Mangkono, kasedhiya ing macem-macem jembar, dawa lan warna kanggo nyukupi kabutuhan tartamtu (kayata Transparent Tape.Colored Tape.Printed Tape.Double Sape...

  • Anti-tape tape adesif sing apik anti banyu panas

    Anti-tape tape adesif sing apik anti banyu panas

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 30 millions square meters/month

    Anti-tape tape adesif sing apik anti banyu panas Pita adesif iki digawe saka bahan mentah bopp anyar, nduweni adesif kuat lan anti banyu sing apik. Mangkono, kasedhiya ing macem-macem jembar, dawa lan warna sing cocog karo kabutuhan tartamtu. Sampeyan bisa nggunakake solusi paket standar sing lengkap kanggo kabeh...

  • Bopp Box Packaging Tape tapeched

    Bopp Box Packaging Tape tapeched

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 30 millions square meters/month

    Bopp Kothak Paket Tape masker tape Scotched kaset Pita BOPP nggunakake film BOPP minangka backing lan dilapisi pelekat akrilik berbasis banyu, Utamane digunakake kanggo panyegelan karton, bungkus, bungkus dampingan lan alat tulis. Tipe percetakan biasa kasedhiya.We bisa nawarake layanan OEM, tulung kita ngerti...

  • tape bungkus adesif khusus kanggo pengiriman

    tape bungkus adesif khusus kanggo pengiriman

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 30 millions square meters/month

    tape bungkus adesif khusus kanggo pengiriman Iki digawe saka film polipropilena sing dilapisi kanthi adesif akrilik berbasis banyu sing kasedhiya ing print teks standar utawa dicithak khusus kanthi jeneng perusahaan lan logo , cara sing apik lan efektif kanggo ngiklanake bisnis sampeyan nalika bisa ngenali produk...

  • 3 kothak tape tugas tugas abot

    3 kothak tape tugas tugas abot

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 30 millions square meters/month

    3 bungkus kothak kothak scotch tugas 3 inci abot Pita adesif packing iki minangka cara sing apik lan efektif kanggo ngiklanake bisnis sampeyan nalika bisa ngenali produk sampeyan sawise kemasan wis rampung, Iki nggawa solusi paket standar sing paling lengkap kanggo meh kabeh syarat bundling lan sealing , nggunakake...

  • pita pacar bingkisan kuat

    pita pacar bingkisan kuat

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 30 millions square meters/month

    Pita pacak bingkisan sing kuwat Pita bingkai berwarna dilapisi kanthi rata, kualitas lem sing apik, keluwesan dhuwur, anti-tuwa, suhu kurang.Pencet packing tape sing cocog kanggo kabeh sektor sealing kemasan produk, volume gedhe lan medium sealing plastik. saka kemasan, ngilangi kebutuhan Tape pengganti sing asring,...

  • pita lengket transparan transparan kuning

    pita lengket transparan transparan kuning

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 30 millions square meters/month

    Pita lengket transparan transparan kuning Tape Stresan Transparent nduweni perlindungan utama nyedhiyakake proteksi permukaan prodhuk, mbentuk tampilan proteksi sing sithik banget, supaya bisa entuk bledug, minyak, kelembapan, banyu, lan Maling.Tambangan Pelekat Pencocokan sanajan mung tekanan cilik. nanging uga...

China Tape sing Colour Supplier

Tape sing Colour

Kita duwe abang, biru, ijo, jambon, ireng, oranye, pita berwarna coklat coklat.

Pita pembungkus warna sing digunakake kanggo nutup, menehi tandha, ndandani, nonjol, karton warna beda. Pita warna kanthi permukaan lancar lan adhesion sing dhuwur, iku insolusi lan anti banyu. Pabrik kita bisa miturut syarat klien, nggawe tape packing khusus.

Related Products List