Komunikasi karo Supplier? Supplier
Justina Ms. Justina
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier

Dongguan Yalan Packing Materials Co., Ltd.

HomeProdukTutup PengedapTape sing Colour

Tape sing Colour (Total 32 Products)

Kategori produk dari Tape sing Colour , kami produsen khusus dari Cina, Tape sing Colour , Tape sing warni pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Tape Packing berwarna R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!
Kain putih lapisan saluran coklat vinyl putih

Brand: Junxing

Packaging: karton

Kemampuan Supply: 30 millions square meters/month

Kain putih lapisan saluran coklat vinyl putih Pita jaket klambi minangka pilihan sing apik kanggo saben kantor, pantry, garasi, bengkel, utawa penumpukan alat. Nduwe kinerja sing apik kanggo nutup segara udhara sithik, utawa kurang cairan nganti...
Tape saluran duwur sing bisa dikuatake

Brand: Junxing

Packaging: karton

Kemampuan Supply: 30 millions square meters/month

Tape saluran duwur sing bisa dikuatake Pita saluran lan Tape Colour Masking Colour andPaper Tape apik banget kanggo proyek DIY, crafting, nyenengake lan imajinatif. Nduwe pirang-pirang warna sing cerah kanggo dipilih, kaya Double Sided Foam Tape...
Tipe Kartu Sealing Kuning Acrylic Kuning

Brand: Junxing

Packaging: karton

Kemampuan Supply: 30 millions square meters/month

Tipe Kartu Sealing Kuning Acrylic Kuning Tangkal Kayu Acrylic Kuningan Bopp Carton yaiku anti banyu, rapi dipotong kanthi tlapak kanthi tliti, cukup lengket kanggo netepi permukaan sing resik, gampang ora ana sisa, duwe rasa nyenengake lan gampang...
Premium pita kuning kualitas premium

Brand: Junxing

Packaging: karton

Kemampuan Supply: 30 millions square meters/month

Premium pita kuning kualitas premium Pita bopp kuning kanthi kualitas premium digawe ing pangkalan film BOPP lan sawise corona voltase dhuwur, lumahing roughened banjur dilapisi lem banjur dipisah dadi gulung cilik, yaiku saben dina nggunakake tape...
Grosir pita pangiriman borong coklat

Brand: Junxing

Packaging: karton

Kemampuan Supply: 30 millions square meters/month

Grosir sentuhan bopp coklat pengiriman rega Packing tape coklat minangka pilihan sing paling apik kanggo digunakake nalika ngemot karton, obah lan label label kanggo tujuan organisasi. Pita pengiriman coklat cocok banget kanggo kasus sing wis...
beda kelet lim
Beda karo lem kedap Werna konvensional bungkus warna kanthi transparan, warna-warni, krim, abang, biru, ijo, enem, uga anti-palsu, nyedhiyakake visibilitas produk, peringatan lan dilengkapi kabeh jinis merek dagang, logo, utawa pita cetak liyane....
Kertas kertas alat tulis cilik sing murah lan terjangkau.
Kertas kertas alat tulis cilik sing murah lan terjangkau Nempel lem alat tulis kanggo urip saben dinane barang cilik lan ukuran cilik, kayata kertas lengket, gampang banget lan viskositas sing moderat, rega cukup, gampang digawa, bisa nggawa kertas...
Tape Masking Omah lan Kantor
Operasi sing cocog ing Masking Tape Masking Tape bungkus iki ora gampang dienggo lan digunakake kanthi trep, sajrone urip saben dinane bisa dadi operasi kemasan sing gampang banget, karakteristik super visibus lan ketegangan ora gampang ditrapake...
Operasi sing cocog ing Masking Tape
Operasi sing cocog ing Masking Tape Masking Tape bungkus iki ora gampang dienggo lan digunakake kanthi trep, sajrone urip saben dinane bisa dadi operasi kemasan sing gampang banget, karakteristik super visibus lan ketegangan ora gampang ditrapake...
tape bingkisan coklat coklat alus
Werna lancar tanpa pita bungkus gelembung Werna konvensional bungkus warna kanthi transparan, warna-warni, krim, abang, biru, ijo, enem, uga anti-palsu, nyedhiyakake visibilitas produk, peringatan lan dilengkapi kabeh jinis merek dagang, logo, utawa...
Werna lancar tanpa pita bungkus gelembung
Werna lancar tanpa pita bungkus gelembung Werna konvensional bungkus warna kanthi transparan, warna-warni, krim, abang, biru, ijo, enem, uga anti-palsu, nyedhiyakake visibilitas produk, peringatan lan dilengkapi kabeh jinis merek dagang, logo, utawa...
tape adesif plastik plastik transparan

Brand: Junxing

Packaging: karton

Kemampuan Supply: 30 millions square meters/month

tape adesif plastik plastik transparan Pita pelekat plastik plastik transparan digawe saka film BOPP sing dilapisi karo adesif akrilik. Duwe resistensi sing apik, kekuatan tegangan sing dhuwur lan adesif sing apik kanthi rega sing cukup. Sampeyan...
Tutup Plugingan Plage Acrylic lan Tipe Warna Siku

Brand: Junxing

Packaging: karton

Kemampuan Supply: 30 millions square meters/month

Tutup Plugingan Plage Acrylic lan Tipe Warna Siku Aplikasi saka Tapak Kemasan BOPP * Sealing Carton Medium & Heavy * Gulungan jumbo tape tape adesif umume digunakake kanggo industri industri, panganan, farmasi medis, kertas, cetak, elektronik...
pita pengiriman warna kanggo bungkusan bingkisan

Brand: Junxing

Packaging: karton

Kemampuan Supply: 30 millions square meters/month

warna bingkisan pengiriman paket bungkusan Pita bungkusan pengiriman bungkus berwarna bisa nyengkuyung jembar, dawa, kekandelan lan macem-macem warna , lumahing ora ana gelembung lan ora bising kabeh kiriman, pindah, surat, panyimpenan lan bungkus...
Logo Tape Packing Tape Low Noise Stamping

Brand: Junxing

Packaging: karton

Kemampuan Supply: 30 millions square meters/month

Logo Tape Packing Tape Low Noise Stamping Logo Tape Packing Tipe Low Noise Stainless digawe saka bahan mentah bopp anyar, wis adesif lan anti banyu sing apik. Mangkono, kasedhiya ing macem-macem jembar, dawa lan warna kanggo nyukupi kabutuhan...
Anti-tape tape adesif sing apik anti banyu panas

Brand: Junxing

Packaging: karton

Kemampuan Supply: 30 millions square meters/month

Anti-tape tape adesif sing apik anti banyu panas Pita adesif iki digawe saka bahan mentah bopp anyar, nduweni adesif kuat lan anti banyu sing apik. Mangkono, kasedhiya ing macem-macem jembar, dawa lan warna sing cocog karo kabutuhan tartamtu....
Bopp Box Packaging Tape tapeched

Brand: Junxing

Packaging: karton

Kemampuan Supply: 30 millions square meters/month

Bopp Kothak Paket Tape masker tape Scotched kaset Pita BOPP nggunakake film BOPP minangka backing lan dilapisi pelekat akrilik berbasis banyu, Utamane digunakake kanggo panyegelan karton, bungkus, bungkus dampingan lan alat tulis. Tipe percetakan...
tape bungkus adesif khusus kanggo pengiriman

Brand: Junxing

Packaging: karton

Kemampuan Supply: 30 millions square meters/month

tape bungkus adesif khusus kanggo pengiriman Iki digawe saka film polipropilena sing dilapisi kanthi adesif akrilik berbasis banyu sing kasedhiya ing print teks standar utawa dicithak khusus kanthi jeneng perusahaan lan logo , cara sing apik lan...
3 kothak tape tugas tugas abot

Brand: Junxing

Packaging: karton

Kemampuan Supply: 30 millions square meters/month

3 bungkus kothak kothak scotch tugas 3 inci abot Pita adesif packing iki minangka cara sing apik lan efektif kanggo ngiklanake bisnis sampeyan nalika bisa ngenali produk sampeyan sawise kemasan wis rampung, Iki nggawa solusi paket standar sing...
pita pacar bingkisan kuat

Brand: Junxing

Packaging: karton

Kemampuan Supply: 30 millions square meters/month

Pita pacak bingkisan sing kuwat Pita bingkai berwarna dilapisi kanthi rata, kualitas lem sing apik, keluwesan dhuwur, anti-tuwa, suhu kurang.Pencet packing tape sing cocog kanggo kabeh sektor sealing kemasan produk, volume gedhe lan medium sealing...
pita lengket transparan transparan kuning

Brand: Junxing

Packaging: karton

Kemampuan Supply: 30 millions square meters/month

Pita lengket transparan transparan kuning Tape Stresan Transparent nduweni perlindungan utama nyedhiyakake proteksi permukaan prodhuk, mbentuk tampilan proteksi sing sithik banget, supaya bisa entuk bledug, minyak, kelembapan, banyu, lan...

China Tape sing Colour Supplier

Tape sing Colour

Kita duwe abang, biru, ijo, jambon, ireng, oranye, pita berwarna coklat coklat.

Pita pembungkus warna sing digunakake kanggo nutup, menehi tandha, ndandani, nonjol, karton warna beda. Pita warna kanthi permukaan lancar lan adhesion sing dhuwur, iku insolusi lan anti banyu. Pabrik kita bisa miturut syarat klien, nggawe tape packing khusus.

Produk anyar

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Babagan awake dhewe

Nakoni, nyelidiki