Komunikasi karo Supplier? Supplier
Justina Ms. Justina
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier

Dongguan Yalan Packing Materials Co., Ltd.

Home > Produk > Film Reget > Film Reguler Colour

Film Reguler Colour

Kategori produk dari Film Reguler Colour , kami produsen khusus dari Cina, Film Reguler Colour , Film Balut Werna Warna pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Film Reguler Colour Khusus R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

Kabeh Produk

  • Gulungan film biru film plastik gaya anyar

    Gulungan film biru film plastik gaya anyar

    • Brand: Junxing

    • Packaging: Carton

    • Kemampuan Supply: 400 tons/months

    Film film plastik gaya biru biru anyar Film reguler diwarnai cocog kanggo ngemas palet lan nyedhiyakake keamanan tambahan. Sampeyan duwe kaluwihan sifat tegangan sing apik, kekuatan mundur sing kuwat, transparansi dhuwur, kekuatan luh sing dhuwur lan film film adesif.Stretch uga cocog kanggo mbedakake antarane...

  • Film film plastik gaya biru biru anyar

    Film film plastik gaya biru biru anyar

    • Brand: Junxing

    • Packaging: Carton

    • Kemampuan Supply: 400 tons/months

    Film film plastik gaya biru biru anyar Film reguler diwarnai cocog kanggo ngemas palet lan nyedhiyakake keamanan tambahan. Sampeyan duwe kaluwihan sifat tegangan sing apik, kekuatan mundur sing kuwat, transparansi dhuwur, kekuatan luh sing dhuwur lan film film adesif.Stretch uga cocog kanggo mbedakake antarane...

  • Bungkus Tangan Film Film PE PE

    Bungkus Tangan Film Film PE PE

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 400 tons/months

    Bungkus Tangan Film Film PE PE Jeneng produk Bungkus Tangan Film Film PE PE Fitur: Pucuk banget & resistensi luh Nyegah saka banyu & bledug Nyuda kadhemen, panas lan tuwa Dhuwur transparan Tegangan tegangan sing apik, Elongation (%)

  • Bungkus mini ireng nganggo gagang

    Bungkus mini ireng nganggo gagang

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 400 tons/months

    Bungkus Ireng Pallet cocog kanggo ngenali konten palet lan nyedhiyakake keamanan tambahan. Kita uga nawakake keamanan Pallet Wrap Black sing opaque lan bakal mandheg barang sampeyan supaya bisa dikenalake yen wis ana ing palet sampeyan, mesthine bisa migunani utawa sensitif. Film Wrap Wrap Black uga cocog kanggo...

  • Film pallet lan film karton LLDPE sing warni

    Film pallet lan film karton LLDPE sing warni

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 400 tons/months

    Film pallet lan film karton LLDPE sing warni Fitur & Kaluwihan > Film LLdpe minangka panggunaan produk film kanggo industri Kanthi kekuwatan tegangan, elongasi, adesif dhewe, lan transparansi dhuwur; anti-tusukan, kekuatan dhuwur lan kinerja dhuwur, > Nyedhiyakake pangayoman utama kanggo produk kasebut ,...

  • Film reguler Cast Lallet Pallet Wrap Cast

    Film reguler Cast Lallet Pallet Wrap Cast

    • Brand: Junxing

    • Packaging: Carton

    • Kemampuan Supply: 400 tons/months

    Black LLDPE Pallet Shrink Wrap Cast film film Green LLDPE Pallet Shrink Wrap Cast film film 1. Iki yaiku Film Pallet Wrap (LLDPE Stretch Film) sing diprodhuksi dening mesin ekstra extruding umum lapisan, menehi perlindungan banget kanggo permukaan produk sing dikemas. Bisa nyuda biaya bungkusan, ekonomi lan tenaga...

  • Film Stretch Ireng Warna LLDPE Kualitas apik

    Film Stretch Ireng Warna LLDPE Kualitas apik

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 400 tons/months

    Film Stretch Ireng Warna LLDPE Kualitas apik Bungkus Ireng Ireng cocog kanggo ngenali isi palet lan nyedhiyakake keamanan tambahan. Kita uga nawakake keamanan Pallet Wrap Black sing opaque lan bakal mandheg barang sampeyan supaya bisa dikenalake yen wis ana ing palet sampeyan, mesthine bisa migunani utawa sensitif....

  • Black LLDPE babagan bungkus tangan nganggo film babagan film

    Black LLDPE babagan bungkus tangan nganggo film babagan film

    • Brand: Junxing

    • Packaging: Carton

    • Kemampuan Supply: 400 tons/months

    Black LLDPE babagan bungkus tangan nganggo film babagan film Black LLDPE babagan bungkus tangan nganggo film babagan film 1. Iki yaiku Film Pallet Wrap (LLDPE Stretch Film) sing diprodhuksi dening mesin ekstra extruding umum lapisan, menehi perlindungan banget kanggo permukaan produk sing dikemas. Bisa nyuda biaya...

  • Black LLDPE Pallet Shrink Wrap Cast film film

    Black LLDPE Pallet Shrink Wrap Cast film film

    • Brand: Junxing

    • Packaging: Carton

    • Kemampuan Supply: 400 tons/months

    Black LLDPE Pallet Shrink Wrap Cast film film Black LLDPE Pallet Shrink Wrap Cast film film 1. Iki yaiku Film Pallet Wrap (LLDPE Stretch Film) sing diprodhuksi dening mesin ekstra extruding umum lapisan, menehi perlindungan banget kanggo permukaan produk sing dikemas. Bisa nyuda biaya bungkusan, ekonomi lan tenaga...

  • Film pangayoman lingkungan nyusut bulat ireng sing nyusut

    Film pangayoman lingkungan nyusut bulat ireng sing nyusut

    • Brand: Junxing

    • Packaging: Carton

    • Kemampuan Supply: 400 tons/months

    Film pangayoman lingkungan nyusut bulat ireng sing nyusut Film pelindung PE nggunakake film plastik poliethelin (PE) minangka substrat, dilapisi kanthi adesif akrilik.Menurut kepadatan, bisa dipérang dadi kapadhetan, kapadhetan medium lan kapadhetan sithik. Digunakake utamane ing industri logam, industri optik,...

  • PE bahan film babagan mesin pallet 23 mikron

    PE bahan film babagan mesin pallet 23 mikron

    • Brand: Junxing

    • Packaging: Carton

    • Kemampuan Supply: 400 tons/months

    PE bahan film babagan mesin pallet 23 mikron Film Stretch sing Colour cocog kanggo paket pallet lan nyedhiyakake keamanan tambahan. Iki nduweni kaluwihan kanggo sifat tegangan, kekuatan mundur sing kuwat, transparansi dhuwur, kekuatan luh sing dhuwur lan film film adesif.Stretch uga cocog kanggo mbedakake antarane...

  • Gulungan film plastik bungkus plastik plastik kanthi plastik

    Gulungan film plastik bungkus plastik plastik kanthi plastik

    • Brand: Junxing

    • Packaging: Carton

    • Kemampuan Supply: 400 tons/months

    Gulungan film plastik bungkus plastik plastik kanthi plastik Film reguler diwarnai cocog kanggo ngemas palet lan nyedhiyakake keamanan tambahan. Sampeyan duwe kaluwihan sifat tegangan sing apik, kekuatan mundur sing kuwat, transparansi dhuwur, kekuatan luh sing dhuwur lan film film adesif.Stretch uga cocog kanggo...

  • Hligh Quality LLDPE palet bungkus film pelindung pelindung

    Hligh Quality LLDPE palet bungkus film pelindung pelindung

    • Brand: Junxing

    • Packaging: Carton

    • Kemampuan Supply: 400 tons/months

    Hligh Quality LLDPE palet bungkus film pelindung pelindung Film reguler diwarnai cocog kanggo ngemas palet lan nyedhiyakake keamanan tambahan. Sampeyan duwe kaluwihan sifat tegangan sing apik, kekuatan mundur sing kuwat, transparansi dhuwur, kekuatan luh sing dhuwur lan film film adesif.Stretch uga cocog kanggo...

  • Film babagan warna kanthi warna

    Film babagan warna kanthi warna

    • Brand: Junxing

    • Packaging: Carton

    • Kemampuan Supply: 400 tons/months

    Film babagan warna kanthi warna Film reguler diwarnai cocog kanggo ngemas palet lan nyedhiyakake keamanan tambahan. Sampeyan duwe kaluwihan sifat tegangan sing apik, kekuatan mundur sing kuwat, transparansi dhuwur, kekuatan luh sing dhuwur lan film film adesif.Stretch uga cocog kanggo mbedakake antarane macem-macem...

  • Hot film anyar pe film film pe pe

    Hot film anyar pe film film pe pe

    • Brand: Junxing

    • Packaging: Carton

    • Kemampuan Supply: 400 tons/months

    Hot film anyar pe film film pe pe Film reguler diwarnai cocog kanggo ngemas palet lan nyedhiyakake keamanan tambahan. Sampeyan duwe kaluwihan sifat tegangan sing apik, kekuatan mundur sing kuwat, transparansi dhuwur, kekuatan luh sing dhuwur lan film film adesif.Stretch uga cocog kanggo mbedakake antarane macem-macem...

  • Pe bungkus film bungkus film pallet

    Pe bungkus film bungkus film pallet

    • Brand: Junxing

    • Packaging: Carton

    • Kemampuan Supply: 400 tons/months

    Pe bungkus film bungkus film pallet Film pe (Film Stretch Film: Machine Stretch Film, Film Stretch Roll, Pallet Stretch Film) cocog kanggo paket palet lan nyedhiyakake keamanan tambahan.Ia duwe kaluwihan sifat tegangan sing apik, kekuatan mundur sing kuwat, transparansi sing dhuwur, kekuatan luh sing dhuwur lan adesif...

  • Gulungan Film regangan Eco-Friendly Desain

    Gulungan Film regangan Eco-Friendly Desain

    • Brand: Junxing

    • Packaging: Carton

    • Kemampuan Supply: 400 tons/months

    Gulungan Film regangan Eco-Friendly Desain Film reguler diwarnai cocog kanggo ngemas palet lan nyedhiyakake keamanan tambahan. Sampeyan duwe kaluwihan sifat tegangan sing apik, kekuatan mundur sing kuwat, transparansi dhuwur, kekuatan luh sing dhuwur lan film film adesif.Stretch uga cocog kanggo mbedakake antarane...

  • Werna bungkus film plastik bunder plastik kanthi plastik

    Werna bungkus film plastik bunder plastik kanthi plastik

    • Brand: Junxing

    • Packaging: Carton

    • Kemampuan Supply: 400 tons/months

    Werna bungkus film plastik bunder plastik kanthi plastik Film film kanthi warna biru biru abang lan sapiturute 2.Untuk digunakake kanthi jembar film 500mm lebar 500mm 3. dhewe gulung film film adesif, gampang dicelup kanthi ora manggon maneh Acara

  • Panas adol film regeng ireng ing ireng

    Panas adol film regeng ireng ing ireng

    • Brand: Junxing

    • Packaging: Carton

    • Kemampuan Supply: 400 tons/months

    Panas adol film regeng ireng ing ireng Film regeng panas (Film Reguler Colour Stretch, Film Polyretylene Colret Stretch) bisa digunakake kanthi langsung tanpa peralatan.Red roll film film nganggo pakean gagang alon, cocog kanggo ketebalan film 15 ~ 20μm. Iki bisa digunakake ing macem-macem lapangan , kayata...

  • Ekonomi film bungkus mantul abang

    Ekonomi film bungkus mantul abang

    • Brand: Junxing

    • Packaging: Carton

    • Kemampuan Supply: 400 tons/months

    Ekonomi film bungkus mantul abang Film regangan gagang abang (Film Wrretch Wrapping Film, Film Polyretylene Colret Stretch) bisa digunakake langsung tanpa peralatan.Red film bungkus bungkus kanthi nganggo gagang alon, cocog kanggo ketebalan film 15 ~ 20μm. Iki bisa digunakake ing macem-macem lapangan, kayata...

  • Nggulung rol bungkus film bunder kanthi warna

    Nggulung rol bungkus film bunder kanthi warna

    • Brand: Junxing

    • Packaging: Carton

    • Kemampuan Supply: 400 tons/months

    Nggulung rol bungkus film bunder kanthi warna Film bungkus bantalan bundling bisa digunakake langsung tanpa peralatan.Colorful bundling stretch film kanthi paket nangani alon-alon, cocog kanggo ketebalan film 15 ~ 20μm. Sampeyan bisa digunakake ing macem-macem lapangan, kayata elektronik, bahan bangunan, komplong...

China Film Reguler Colour Supplier

Film Reguler Colour

Film babagan warna sing warnane duwe warna abang, kuning, biru, ireng, ijo. Kanthi lampu sing dhuwur,

anti banyu, bledug, moistureproof, bungkus warna berwarna PE digunakake kanggo barang privasi pack lan sawetara barang anti-irradiation, iki uga dadi cara sing apik. Kekandelan bungkus reget pembungkus iki yaiku 10-25 micront, jembarane 40 nganti 500 mm, kekuwatan tensile 0,6 nganti 1,8 kg, elongasi 300% nganti 450%. Bisa nggawe film bungkus bunder sing selaras.

Related Products List