Komunikasi karo Supplier? Supplier
Justina Ms. Justina
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier

Dongguan Yalan Packing Materials Co., Ltd.

HomeProdukFilm RegetFilm Reguler Colour

Film Reguler Colour (Total 51 Products)

Kategori produk dari Film Reguler Colour , kami produsen khusus dari Cina, Film Reguler Colour , Wungkus Balut Werna pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Film babagan ireng R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!
Paket gulung film plastik plastik

Brand: Junxing

Packaging: Carton

Kemampuan Supply: 400 tons/months

Gulung film bungkus bolong tembus warna biru Gulung film biru tembus bisa digunakake langsung tanpa peralatan.Gulung film regangan bolong kanthi paket gagang alon, cocog kanggo ketebalan film 15 ~ 20μm. Iki bisa digunakake ing macem-macem lapangan,...
Plastik kanthi warna film polong LLDPE sing alus kanthi plastik
Film regangan nangani warna paling laris Fitur produk: Film Bundling Stretch yaiku Film roll Stretch Baby, yaiku film sing paling becik yen sampeyan kepengin ngetrapake aplikasi utawa pengin pre-regangan sing dhuwur banget. Film iki minangka film...
Film Babagan Werna Pallet kanggo ngemas
PE bungkus film berwarna PE kanggo ngemas Film film kanthi warna biru biru abang lan sithik 2.Untuk digunakake kanthi jembar film 500mm sing amba 3. dhewe gulung film film adesif, gampang dicelup kanthi ora manggon maneh Acara
Film Strip nganggo warna plastik plastik Ireng Ijo kuning

Brand: Junxing

Packaging: Carton

Kemampuan Supply: 400 tons/months

Berwarna pe plastik alus babagan film Lebokake Film film kanthi warna biru biru abang lan sithik 2.Untuk digunakake kanthi jembar film 500mm lebar 500mm 3. dhewe gulung film film adesif, gampang dicelup kanthi ora manggon maneh Acara
Wangun bungkus lapisan plastik plastik kanthi warna

Brand: Junxing

Packaging: Carton

Kemampuan Supply: 400 tons/months

Berwarna pe plastik alus babagan film Lebokake Film film kanthi warna biru biru abang lan sapiturute 2.Untuk digunakake kanthi jembar film 500mm lebar 500mm 3. dhewe gulung film film adesif, gampang dicelup kanthi ora manggon maneh Acara
Gulungan film biru film plastik gaya anyar

Brand: Junxing

Packaging: Carton

Kemampuan Supply: 400 tons/months

Film film plastik gaya biru biru anyar Film reguler diwarnai cocog kanggo ngemas palet lan nyedhiyakake keamanan tambahan. Sampeyan duwe kaluwihan sifat tegangan sing apik, kekuatan mundur sing kuwat, transparansi dhuwur, kekuatan luh sing dhuwur...
Film film plastik gaya biru biru anyar

Brand: Junxing

Packaging: Carton

Kemampuan Supply: 400 tons/months

Film film plastik gaya biru biru anyar Film reguler diwarnai cocog kanggo ngemas palet lan nyedhiyakake keamanan tambahan. Sampeyan duwe kaluwihan sifat tegangan sing apik, kekuatan mundur sing kuwat, transparansi dhuwur, kekuatan luh sing dhuwur...
Bungkus Tangan Film Film PE PE

Brand: Junxing

Packaging: karton

Kemampuan Supply: 400 tons/months

Bungkus Tangan Film Film PE PE Jeneng produk Bungkus Tangan Film Film PE PE Fitur: Pucuk banget & resistensi luh Nyegah saka banyu & bledug Nyuda kadhemen, panas lan tuwa Dhuwur transparan Tegangan tegangan sing apik, Elongation (%)
Bungkus mini ireng nganggo gagang

Brand: Junxing

Packaging: karton

Kemampuan Supply: 400 tons/months

Bungkus Ireng Pallet cocog kanggo ngenali konten palet lan nyedhiyakake keamanan tambahan. Kita uga nawakake keamanan Pallet Wrap Black sing opaque lan bakal mandheg barang sampeyan supaya bisa dikenalake yen wis ana ing palet sampeyan, mesthine...
Film pallet lan film karton LLDPE sing warni

Brand: Junxing

Packaging: karton

Kemampuan Supply: 400 tons/months

Film pallet lan film karton LLDPE sing warni Fitur & Kaluwihan > Film LLdpe minangka panggunaan produk film kanggo industri Kanthi kekuwatan tegangan, elongasi, adesif dhewe, lan transparansi dhuwur; anti-tusukan, kekuatan dhuwur lan kinerja...
Film reguler Cast Lallet Pallet Wrap Cast

Brand: Junxing

Packaging: Carton

Kemampuan Supply: 400 tons/months

Black LLDPE Pallet Shrink Wrap Cast film film Green LLDPE Pallet Shrink Wrap Cast film film 1. Iki yaiku Film Pallet Wrap (LLDPE Stretch Film) sing diprodhuksi dening mesin ekstra extruding umum lapisan, menehi perlindungan banget kanggo permukaan...
Film Stretch Ireng Warna LLDPE Kualitas apik

Brand: Junxing

Packaging: karton

Kemampuan Supply: 400 tons/months

Film Stretch Ireng Warna LLDPE Kualitas apik Bungkus Ireng Ireng cocog kanggo ngenali isi palet lan nyedhiyakake keamanan tambahan. Kita uga nawakake keamanan Pallet Wrap Black sing opaque lan bakal mandheg barang sampeyan supaya bisa dikenalake yen...
Black LLDPE babagan bungkus tangan nganggo film babagan film

Brand: Junxing

Packaging: Carton

Kemampuan Supply: 400 tons/months

Black LLDPE babagan bungkus tangan nganggo film babagan film Black LLDPE babagan bungkus tangan nganggo film babagan film 1. Iki yaiku Film Pallet Wrap (LLDPE Stretch Film) sing diprodhuksi dening mesin ekstra extruding umum lapisan, menehi...
Black LLDPE Pallet Shrink Wrap Cast film film

Brand: Junxing

Packaging: Carton

Kemampuan Supply: 400 tons/months

Black LLDPE Pallet Shrink Wrap Cast film film Black LLDPE Pallet Shrink Wrap Cast film film 1. Iki yaiku Film Pallet Wrap (LLDPE Stretch Film) sing diprodhuksi dening mesin ekstra extruding umum lapisan, menehi perlindungan banget kanggo permukaan...
Film pangayoman lingkungan nyusut bulat ireng sing nyusut

Brand: Junxing

Packaging: Carton

Kemampuan Supply: 400 tons/months

Film pangayoman lingkungan nyusut bulat ireng sing nyusut Film pelindung PE nggunakake film plastik poliethelin (PE) minangka substrat, dilapisi kanthi adesif akrilik.Menurut kepadatan, bisa dipérang dadi kapadhetan, kapadhetan medium lan kapadhetan...
PE bahan film babagan mesin pallet 23 mikron

Brand: Junxing

Packaging: Carton

Kemampuan Supply: 400 tons/months

PE bahan film babagan mesin pallet 23 mikron Film Stretch sing Colour cocog kanggo paket pallet lan nyedhiyakake keamanan tambahan. Iki nduweni kaluwihan kanggo sifat tegangan, kekuatan mundur sing kuwat, transparansi dhuwur, kekuatan luh sing...
Gulungan film plastik bungkus plastik plastik kanthi plastik

Brand: Junxing

Packaging: Carton

Kemampuan Supply: 400 tons/months

Gulungan film plastik bungkus plastik plastik kanthi plastik Film reguler diwarnai cocog kanggo ngemas palet lan nyedhiyakake keamanan tambahan. Sampeyan duwe kaluwihan sifat tegangan sing apik, kekuatan mundur sing kuwat, transparansi dhuwur,...
Hligh Quality LLDPE palet bungkus film pelindung pelindung

Brand: Junxing

Packaging: Carton

Kemampuan Supply: 400 tons/months

Hligh Quality LLDPE palet bungkus film pelindung pelindung Film reguler diwarnai cocog kanggo ngemas palet lan nyedhiyakake keamanan tambahan. Sampeyan duwe kaluwihan sifat tegangan sing apik, kekuatan mundur sing kuwat, transparansi dhuwur,...
Film babagan warna kanthi warna

Brand: Junxing

Packaging: Carton

Kemampuan Supply: 400 tons/months

Film babagan warna kanthi warna Film reguler diwarnai cocog kanggo ngemas palet lan nyedhiyakake keamanan tambahan. Sampeyan duwe kaluwihan sifat tegangan sing apik, kekuatan mundur sing kuwat, transparansi dhuwur, kekuatan luh sing dhuwur lan film...
Hot film anyar pe film film pe pe

Brand: Junxing

Packaging: Carton

Kemampuan Supply: 400 tons/months

Hot film anyar pe film film pe pe Film reguler diwarnai cocog kanggo ngemas palet lan nyedhiyakake keamanan tambahan. Sampeyan duwe kaluwihan sifat tegangan sing apik, kekuatan mundur sing kuwat, transparansi dhuwur, kekuatan luh sing dhuwur lan...
Pe bungkus film bungkus film pallet

Brand: Junxing

Packaging: Carton

Kemampuan Supply: 400 tons/months

Pe bungkus film bungkus film pallet Film pe (Film Stretch Film: Machine Stretch Film, Film Stretch Roll, Pallet Stretch Film) cocog kanggo paket palet lan nyedhiyakake keamanan tambahan.Ia duwe kaluwihan sifat tegangan sing apik, kekuatan mundur...

China Film Reguler Colour Supplier

Film Reguler Colour

Film babagan warna sing warnane duwe warna abang, kuning, biru, ireng, ijo. Kanthi lampu sing dhuwur,

anti banyu, bledug, moistureproof, bungkus warna berwarna PE digunakake kanggo barang privasi pack lan sawetara barang anti-irradiation, iki uga dadi cara sing apik kanggo bedane. Kekandelan bungkus reget pembungkus iki yaiku 10-25 micront, jembarane 40 nganti 500 mm, kekuwatan tensile 0,6 nganti 1,8 kg, elongasi 300% nganti 450%. Bisa nggawe film bungkus bunder sing selaras.

Produk anyar

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Babagan awake dhewe

Nakoni, nyelidiki