Komunikasi karo Supplier? Supplier
Justina Ms. Justina
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier

Dongguan Yalan Packing Materials Co., Ltd.

HomeProdukFilm RegetFilm BundlingBalut plastik saran sing gedhe banget kanggo obah
  • Balut plastik saran sing gedhe banget kanggo obah
  • Balut plastik saran sing gedhe banget kanggo obah
  • Balut plastik saran sing gedhe banget kanggo obah
  • Balut plastik saran sing gedhe banget kanggo obah
  • Balut plastik saran sing gedhe banget kanggo obah

Balut plastik saran sing gedhe banget kanggo obah

    Tipe Pembayaran: T/T
    Incoterm: FOB,CFR,CIF
    Wektu Pengiriman: 10 Dina

Dhasar Info

Material: PE

Usage: Packaging Film

Processing Type: Casting

Transparency: Transparent

Feature: Moisture Proof

Hardness: Soft

Width: 40 Mm - 500 Mm

Thickness: 10 Micron - 25 Micron

Additional Info

Packaging: karton

Produktivitas: 3800 tons/year

Brand: Junxing

Transportasi: Ocean,Land

Panggonan Asal: China

Kemampuan Supply: 400 tons/months

Certificate: SGS/ISO/ ROHS

Deskripsi Produk

Lebokake Plastik Gedhe kanggo Ngalih

Bungkus Saran (Pallet Wrap.Wrapping Film.Pallet Stretch Film) amarga obah nduweni inti sing luwih dawa, mula dadi gagang sing cocog kanggo panggunaan, mula bungkus dadi luwih cepet. L arge bungkus plastik kanggo obah ora mbutuhake dispenser, ngidini gampang nggrundel lan dispensing film regeng, nempelake obah nganggo web film sing luwih akeh, banget ngirit wektu lan energi, luwih becik digunakake ing papan sing sempit lan papan sing kurang.


M Panganggo pesawat

Bahan dhasar kanggo produksi film YALAN stretch yaiku Exxonmobil lan Petrochemical Industries Co, Ltd .Gunakake Exxonmobil LDPE lan LLEPE lan liya-liyane, sing nduwe tesil, kesan lan pukulan resistace sing luar biasa.


P roduct nuduhake:

hand stretch film

hand stretch film

A bab kanggo kita:

bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb

pameran

HTB1CT4vSXXXXXXhapXXq6xXFXXXp

tim kita

lllllllll


C ertigned:
HTB1Sh1eSXXXXXcnXXXX760XFXXXz

D id sampeyan ngerti ?

Kita spesialis ing pita adesif lan film film strapping luwih saka 20 taun.

USD 35 Yuta dolan taun kepungkur

Kita minangka salah sawijining produsen film paling gedhe ing China, kanthi lapisan 3Multi lapisan kacepetan dhuwur produksi LLDPE babagan produksi film.

Kita minangka perusahaan ISO 9001: 2008 sing disetujoni.

Kita duwe kabijakan lingkungan sing ketat. Kita nggunakake teknologi paling maju kanggo daur ulang residu uga kanggo ngontrol kabeh dampak lingkungan.


Kategori Produk : Film Reget > Film Bundling

Email menyang supplier iki
  • JustinaMs. Justina
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Babagan awake dhewe

Nakoni, nyelidiki