Komunikasi karo Supplier? Supplier
Justina Ms. Justina
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier

Dongguan Yalan Packing Materials Co., Ltd.

HomeProdukFilm RegetFilm BundlingFilm mbungkus plastik bungkus sing obah
  • Film mbungkus plastik bungkus sing obah
  • Film mbungkus plastik bungkus sing obah
  • Film mbungkus plastik bungkus sing obah
  • Film mbungkus plastik bungkus sing obah
  • Film mbungkus plastik bungkus sing obah

Film mbungkus plastik bungkus sing obah

    Tipe Pembayaran: T/T
    Incoterm: FOB,CFR,CIF
    Wektu Pengiriman: 10 Dina

Dhasar Info

Material: PE

Usage: Packaging Film

Processing Type: Casting

Transparency: Transparent

Feature: Moisture Proof

Hardness: Soft

Width: 40 Mm - 500 Mm

Thickness: 10 Micron - 25 Micron

Additional Info

Packaging: karton

Produktivitas: 3800 tons/year

Brand: Junxing

Transportasi: Ocean,Land

Panggonan Asal: China

Kemampuan Supply: 400 tons/months

Certificate: SGS/ISO/ ROHS

Deskripsi Produk

Film mbungkus plastik bungkus sing obah


Film bundling bantalan meh kabeh ing omah utawa papan kerja, bungkus plastik obah ora ades kaya utawa sudhut sing cetha kaya pita utawa strapping. Sanajan minangka gulung cilik, nanging bungkus plastik sing obah minangka solusi gedhe kanggo urip saben dinane. Lebokake bungkus kanggo obah nglindhungi saka serangga, bledug, kelembapan lan jamur.

M Panganggo pesawat

Bahan dhasar kanggo produksi film YALAN stretch yaiku Exxonmobil lan Petrochemical Industries Co, Ltd .Gunakake Exxonmobil LDPE lan LLEPE lan liya-liyane, sing nduwe tesil, kesan lan pukulan resistace sing luar biasa.


S ramalan:

Item Width  Thickness Net Weight Elongation Pull force  Resistance
Hand use stretch film 40 mm - 500 mm 10 micron - 25 micron 150 g - 8 kg 300%-450% 0.6 kg - 1.8 kg 1.5 kg - 2.5 kg

P roduct nuduhake:

hand use stretch film

hand stretch film

hand stretch film

hand stretch film


Proses roduction P:

We spesialis ing Stretch Film, tape lekat lan strapping sajrone meh 20 taun.Yalan Packing diwiwiti kanthi janji bakal nggawa kemasan kualitas pelanggan sing larang regane kanthi harga kompetitif kanthi layanan sing mesthi dadi paling penting. Standar prasaja kasebut ngluncurake perusahaan sing tansah ngupayakake supaya pilihan sing paling apik kanggo para pelanggan kanggo pitakonan lan kebutuhan kemasan.

process

F eature:

2222

33333333333

44444444


A bab kanggo kita:

ddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd

tim kita

lllllllll

vvvvvvvv


C ertigned:

HTB1Sh1eSXXXXXcnXXXX760XFXXXz

Kita nganggep keikhlasan, kualitas lan maju lan ngunjungi supaya entuk mupangat lan nyukupi kabutuhan.Yalan bakal menehi layanan lan produk sing luwih apik kanggo ngasilake suplemen lan perawatan para pelanggan.

Nggolek telpon utawa mail kanggo ngrembug luwih lengkap!




Kategori Produk : Film Reget > Film Bundling

Email menyang supplier iki
  • JustinaMs. Justina
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Babagan awake dhewe

Nakoni, nyelidiki