Komunikasi karo Supplier? Supplier
Justina Ms. Justina
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier

Dongguan Yalan Packing Materials Co., Ltd.

HomeProdukFilm RegetFilm Bundlingngarep omah depot pe babagan bungkus film
  • ngarep omah depot pe babagan bungkus film
  • ngarep omah depot pe babagan bungkus film
  • ngarep omah depot pe babagan bungkus film
  • ngarep omah depot pe babagan bungkus film
  • ngarep omah depot pe babagan bungkus film

ngarep omah depot pe babagan bungkus film

    Tipe Pembayaran: T/T
    Incoterm: FOB,CFR,CIF
    Wektu Pengiriman: 10 Dina

Dhasar Info

Material: PE

Processing Type: Casting

Transparency: Transparent

Hardness: Soft

Width: 40 Mm - 500 Mm

Thickness: 10 Micron - 25 Micron

Additional Info

Packaging: karton

Produktivitas: 3800 tons/year

Brand: Junxing

Transportasi: Ocean,Land

Panggonan Asal: China

Kemampuan Supply: 400 tons/months

Certificate: SGS/ISO/ ROHS

Deskripsi Produk

Handy omah depot pe babagan bungkus film


Film amba bungkus film yaiku Baby roll Stretch Film, yaiku film sing paling becik yen sampeyan kepengin ngetrapake aplikasi utawa pengin pre-regangan sing dhuwur banget. Depot film pembungkus film iki minangka film sing digawe kanthi dhuwur lan dhuwur digawe saka resin teknologi sing dhuwur. Karakteristik lan babagan tambahan sing luwih dhuwur ateges panggunaan film bungkus film minimum nalika nyedhiyakake beban maksimal babagan beban sing kurang nuntut.




M Panganggo pesawat

Bahan dhasar kanggo produksi film YALAN stretch yaiku Exxonmobil lan Petrochemical Industries Co, Ltd .Gunakake Exxonmobil LDPE lan LLEPE lan liya-liyane, sing nduwe tesil, kesan lan pukulan resistace sing luar biasa.


S ramalan:


Item Width  Thickness Net Weight Elongation Pull force  Resistance
Hand use stretch film 40 mm - 500 mm 10 micron - 25 micron 150 g - 8 kg 300%-450% 0.6 kg - 1.8 kg 1.5 kg - 2.5 kg


P roduct nuduhake:

hand use stretch filmhand stretch filmhand stretch film

hand stretch film

Proses roduction P:

We spesialis ing Stretch Film, tape lekat lan strapping sajrone meh 20 taun.Yalan Packing diwiwiti kanthi janji bakal nggawa kemasan kualitas pelanggan sing larang regane kanthi harga kompetitif kanthi layanan sing mesthi dadi paling penting. Standar prasaja kasebut ngluncurake perusahaan sing tansah ngupayakake supaya pilihan sing paling apik kanggo para pelanggan kanggo pitakonan lan kebutuhan kemasan.

process


A bab kanggo kita:

HTB1xT6tRVXXXXaaXXXXq6xXFXXX2

uuuuuuuuuuuuuuu

tim kita

lllllllll

vvvvvvvv

C ertigned:

HTB1Sh1eSXXXXXcnXXXX760XFXXXz

Kita nganggep keikhlasan, kualitas lan maju lan ngunjungi supaya entuk mupangat lan nyukupi kabutuhan.Yalan bakal menehi layanan lan produk sing luwih apik kanggo ngasilake suplemen lan perawatan para pelanggan.

Nggolek telpon utawa mail kanggo ngrembug luwih lengkap!


Kategori Produk : Film Reget > Film Bundling

Email menyang supplier iki
  • JustinaMs. Justina
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Babagan awake dhewe

Nakoni, nyelidiki