Komunikasi karo Supplier? Supplier
Justina Ms. Justina
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier

Dongguan Yalan Packing Materials Co., Ltd.

HomeProdukBopp Tape Jumbo Rolls

Bopp Tape Jumbo Rolls (Total 1 Products)

Kategori produk dari Bopp Tape Jumbo Rolls , kami produsen khusus dari Cina, Bumbung Tumbul BOPP Tape , Jumbo Roll pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Kasedhiya BOPP R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!
Tape jumbo pack pack bOPP

Brand: Junxing

Packaging: karton

Kemampuan Supply: 30 millions square meters/month

Tape jumbo pack pack bOPP WBPSA (Pelekat sensitif tekanan basis banyu) Pita bopp digawe saka film BOPP (polypropylene berorientasi biaxial) sing dilapisi karo adesif akrilik. Ndhaptar macem-macem solusi kemasan sing komprehensif kanggo meh kabeh...

China Bopp Tape Jumbo Rolls Supplier

WBPSA (Pelekat sensitif tekanan basis banyu) Pita bopp digawe saka film BOPP (polypropylene berorientasi biaxial) sing dilapisi karo adesif akrilik. Ndhaptar macem-macem solusi kemasan sing komprehensif kanggo meh kabeh syarat bunding lan sealing.

 

Fitur:

  • Rintangan kanthi dhuwur
  • Kekuwatan tegangan
  • Kandhungan apik
  • Rintangan kanggo penuaan lan suhu sing sithik
  • Biaya murah awet, ekonomi kanggo pengepakan umum lan karton
  • Ndhukung layanan OEM & ODM miturut kebutuhan pelanggan

Produk utama:

Produk anyar

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Babagan awake dhewe

Nakoni, nyelidiki