Komunikasi karo Supplier? Supplier
Justina Ms. Justina
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier

Dongguan Yalan Packing Materials Co., Ltd.

Home > Produk > Bopp Tape Jumbo Rolls

Bopp Tape Jumbo Rolls

Kategori produk dari Bopp Tape Jumbo Rolls , kami produsen khusus dari Cina, Bumbung Tumbul BOPP Tape , Jumbo Roll pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Kasedhiya BOPP R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

Kabeh Produk

  • Tape jumbo pack pack bOPP

    Tape jumbo pack pack bOPP

    • Brand: Junxing

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 30 millions square meters/month

    Tape jumbo pack pack bOPP WBPSA (Pelekat sensitif tekanan basis banyu) Pita bopp digawe saka film BOPP (polypropylene berorientasi biaxial) sing dilapisi karo adesif akrilik. Ndhaptar macem-macem solusi kemasan sing komprehensif kanggo meh kabeh syarat bunding lan sealing.

China Bopp Tape Jumbo Rolls Supplier

WBPSA (Pelekat sensitif tekanan basis banyu) Pita bopp digawe saka film BOPP (polypropylene berorientasi biaxial) sing dilapisi karo adesif akrilik. Ndhaptar macem-macem solusi kemasan sing komprehensif kanggo meh kabeh syarat bunding lan sealing.

 

Fitur:

  • Rintangan kanthi dhuwur
  • Kekuwatan tegangan
  • Kandhungan apik
  • Rintangan kanggo penuaan lan suhu sing sithik
  • Biaya murah awet, ekonomi kanggo pengepakan umum lan karton
  • Ndhukung layanan OEM & ODM miturut kebutuhan pelanggan

Produk utama:

Related Products List