Komunikasi karo Supplier? Supplier
Justina Ms. Justina
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier

Dongguan Yalan Packing Materials Co., Ltd.

Company profile

Diadeg ing taun 2009, nggawe merek "Yalanpack", kanthi tanduran kalebu area luwih saka 18000 meter persegi, dilengkapi 11 garis produksi pabrik lan peralatan pemeriksaan sing gegandhengan. Kanthi garis produksi kasebut, kita nyediakake 700 MTS film film, 2 yuta meter persegi. kaset lan 300 MTS PP strapping saben wulan.
Minangka supplier utama ing China, Yalan nganakake pengalaman luwih saka 10 taun ing area film babagan film, pita kedap lan strapping PP. Kanggo dadi produk kunci perusahaan, wis lulus sertifikasi SGS.Sawase pembangunan taun kepungkur, Yalan Pack wis netepi [Quality First, Customer Suptrans "kanggo filsafat layanan.
Kanthi anggota tim profesional, nyedhiyakake layanan VIP online 24-jam lan produk bermutu tinggi, sauntara manawa, perusahaan mbayar investasi gedhe ing R&D kanggo nggawe produk anyar, mesthekake yen [Produk Apik, Asale saka YalanPack "

Yalan ngasilake lan adol 4 kategori produk:

1. Produk seri film film PE

2. Produk seri tape BOPP

3. Produk seri tali PP / PET.

4. Mesin kemasan


Kabeh produk ketemu sertifikasi lingkungan, sertifikasi SGS. Produk didol ing saindenging jagad, kualitas wis dikenali dening para pelanggan domestik lan manca.


Yalan target dadi produsen kelas pertama ing industri bahan kemasan, nyedhiyakake kualitas lan layanan sing paling apik kanggo para pelanggan.

Info Perusahaan

Tipe Bisnis : Manufacturer

Produk Range : Packaging Materials , Stretch Film

Produk / Layanan : Film Reget , Tutup Pengedap , Tipe caket , PP Strapping , Tali PET , Bahan Kemasan

Total Karyawan : 101~200

Ibukutha (Million US $) : 300,0000 RMB

Taun Established : 2009

Certificate : ISO9001

Alamat Perusahaan : No.230 Liuhuaxi Street, Xiakou, Dong Cheng, Dongguan, Guangdong, China

Kapasitas Perdagangan

Informasi Perdagangan

Rata-rata Lead Time : Peak season lead time:0
Off season lead time :0

Volume Sales Tahunan (US $ Juta) : US$10 Million - US$50 Million

Tombol Purchase Tahunan (Million US $) : US$5 Million - US$10 Million

Informasi Ekspor

Ekspor Persentase : 21% - 30%

Pasar Utama : Africa , Americas , Asia , Caribbean , East Europe , Europe , Middle East , North Europe , Oceania , Other Markets , West Europe , Worldwide

Email menyang supplier iki

Related Products List