Komunikasi karo Supplier? Supplier
Justina Ms. Justina
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier

Dongguan Yalan Packing Materials Co., Ltd.

CONTACT US

Trade begins with communication.

Produk Panas
Product Center
  • Roll Tangan Pallet Wrap PE
    Roll Tangan Pallet Wrap PE
  • Film babagan mesin mesin kelas
    Film babagan mesin mesin kelas
  • Tali kemasan plastik plastik sabuk warna
    Tali kemasan plastik plastik sabuk warna
  • Sample Gratis Clear Bopp Tape Roll
    Sample Gratis Clear Bopp Tape Roll
  • Tape Paket BOPP Custom Printed Kanthi LOGO
    Tape Paket BOPP Custom Printed Kanthi LOGO
  • Tangan & Mesin Gunakake Warna Film Peregangan
    Tangan & Mesin Gunakake Warna Film Peregangan
  • Busak plastik bungkus plastik kanggo obah
    Busak plastik bungkus plastik kanggo obah
  • Sabuk strap sabuk plastik plastik poli
    Sabuk strap sabuk plastik plastik poli
  • Tipe Kraft Serat Kanker Serat Paling Sade Paling Sade
    Tipe Kraft Serat Kanker Serat Paling Sade Paling Sade
  • Tape Sewing Tipe Kothak Lengan Kuwat
    Tape Sewing Tipe Kothak Lengan Kuwat

ABOUT US

Diadegake ing taun 2009, nggawe merek [Yalanpack ", kanthi tanduran kalebu jembaré luwih saka 18000 meter persegi, dilengkapi lini produksi manufaktur canggih 11 lan peralatan inspeksi sing ana gandhengane. Kanthi jalur produksi kasebut, kita nyuplai film peregangan 700 MTS, panyegelan 2 yuta meter persegi kaset lan strap 300 MTS PP saben wulan. Minangka pemasok utama ing China, Yalan nampilake pengalaman luwih saka 10 taun ing bidang film peregangan, sealing tape lan tali PP. Kanggo dadi produk utama perusahaan, wis lulus sertifikasi SGS. Sawise pirang-pirang taun pembangunan, Yalan Pack wis netepi [Kualitas Pertama, Nasabah Paling Dhuwur "karo filosofi layanan. Karo anggota tim profesional, nyedhiyakake pelanggan layanan VIP online 24 jam lan produk berkualitas tinggi, sauntara kuwi, perusahaan mbayar investasi R&D kanggo nggawe inovasi produk anyar, supaya [Produk sing Apik banget, Asale saka YalanPack Yalan ngasilake lan adol 4 kategori produk: 1. produk seri film PE babagan 2. Produk seri pita BOPP 3. Produk seri tali PP / PET. 4. Mesin pengepakan Kabeh produk entuk sertifikasi lingkungan, sertifikasi SGS. Produk kasebut didol ing saindenging jagad, kualitas wis diakoni dening pelanggan domestik lan manca. Yalan tujuane dadi pabrikan kelas siji ing industri bahan pengepakan, nyedhiyakake kualitas lan layanan paling apik kanggo para pelanggan.
  • 24
    24 H Online Service No Time Difference.
  • 2009
    We Were Established In 2009.
  • 100
    Our Factory Have More Than 100 Employees.
  • 10000
    More Than 10000 Square Meters Technical R&D Building.
Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Babagan awake dhewe

Nakoni, nyelidiki