Komunikasi karo Supplier? Supplier
Justina Ms. Justina
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier

Dongguan Yalan Packing Materials Co., Ltd.

Babagan awake dhewe

Quality is our middle name

Babagan awake dhewe

Dongguan Yalan Packing Materials Co., Ltd.

Diadeg ing taun 2009, nggawe merek "Yalanpack", kanthi tanduran kalebu area luwih saka 18000 meter persegi, dilengkapi 11 garis produksi pabrik lan peralatan pemeriksaan sing gegandhengan. Kanthi garis produksi kasebut, kita nyediakake 700 MTS film film, 2 yuta meter persegi. kaset lan 300 MTS PP strapping saben wulan. Minangka supplier utama ing China, Yalan nganakake pengalaman luwih saka 10 taun ing area film babagan film, pita kedap lan strapping PP. Kanggo dadi produk kunci perusahaan, wis lulus sertifikasi SGS.Sawase pembangunan taun kepungkur, Yalan Pack wis netepi [Quality First, Customer Suptrans "kanggo filsafat layanan. Kanthi anggota tim profesional, nyedhiyakake layanan VIP online 24-jam lan produk bermutu tinggi, sauntara manawa, perusahaan mbayar investasi gedhe ing R&D kanggo nggawe produk anyar, mesthekake yen [Produk Apik, Asale saka YalanPack " Yalan ngasilake lan adol 4 kategori produk: 1. Produk seri film film PE 2. Produk seri tape BOPP 3. Produk seri tali PP / PET. 4. Mesin kemasan Kabeh produk ketemu sertifikasi lingkungan, sertifikasi SGS. Produk didol ing saindenging jagad, kualitas wis dikenali dening para pelanggan domestik lan manca. Yalan target dadi produsen kelas pertama ing industri bahan kemasan, nyedhiyakake kualitas lan layanan sing paling apik kanggo para pelanggan.

Product Showcase

Sabuk Produsèn straping tali pinggiran kualitas

Sabuk Produsèn straping tali pinggiran kualitas

Sabuk Produsèn straping tali pinggiran kualitas Roda banding plastik plastik ingon-ingon Superior tali pinggiran produsen kualitas ditondoi kanthi kekuatan tegangan lan konsistensi banget. Karakteristik sing paling penting kanggo metode strap sing aman lan dipercaya. Ora kaya strapping digawe saka baja, PET strapping...

Film regangan tangan 500mm * 20micron kanggo bungkus palet

Film regangan tangan 500mm * 20micron kanggo bungkus palet

Film regangan tangan 500mm * 20micron kanggo bungkus palet Pambuka Film Babagan 1. Kanthi transparansi sing dhuwur, ora ana discolorasi, self-adhesive sing apik, rasio penundaan sing apik, sifat-sifat tensile sing apik, 1 meter bisa digunakake nalika nggunakake 3-5 meter. 2. Ora beracun, tahan luh, anti-tusukan, suhu...

Balut Film Packaging LLDPE lancip kanggo Balung Kayu

Balut Film Packaging LLDPE lancip kanggo Balung Kayu

Balut Film Packaging LLDPE lancip kanggo Balung Kayu Film cast yaiku pilihan saben dinten kanggo ngatasi aplikasi palletizing lan unitisasi. Pelepasan sepi mbantu nyuda gangguan gudang nanging kejelasan banget mbantu para pekerja kanthi cepet ngenalake persediaan. Film cast nyedhiyakake cling rong sisi sing ngidini...

Produk Unggulan

Hubungi Kami

Kirim Enquiry

Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Related Products List